Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 spehovka
A greste vseeno v kamp, tudi če bo mrzlo? :o Kaj pa če dežuje? Ali imate kakšno alternativno varianto v rokavu za prenočišče?
Uporabniški avatar
 milkec
Jaz grem v petek dopoldan, razen če bo tik pred zdajci resnično slaba napoved. Trenutno kaže za petek in soboto oblačno, v nedeljo pa kakšna nevihta. Sicer se lahko vse to še zelo spremeni, pa bo.

Sam tudi ne bom rezerviral prostora, ker mislim, da bo še kaj prosto, lahko pa v petek takoj zjutraj preverim stanje in mogoče tudi ustrezno urgiram!
Uporabniški avatar
 Moki
Mi2 tut greva-nameravava it v soboto zjutri,
a bo to kr konvoj iz Lj al se tm dobimo :?:

Kje je sploh ta camp :?:
Kje se dvigne cifra :?:
Kdo vse misl v soboto it :?:
Jst lohka dvignm cifro za koga k nou zmogu:!:

... zdej pa čakam in čakam... na kkšn odgovor :wink:
Uporabniški avatar
 spehovka
A čmo jutr čist definitivno dorečt, ko bomo še malo bolj :D :D :D vedeli za vreme. Jaz sem zelo za petek, če bo lepo vreme, da se bomo pa cel vikend tresli v mokrih šotorih pa nima smisla. Kje se dvignejo cifre tudi midva ne veva, ker na žalost nihče tudi približno ne govori nemško :? . Vidim, da me bo usoda počasi prisilila, da grem v kakšen jezikovni tečaj :clap:. Kje je kamp bom pa danes poskusila ugotoviti preko linkov iz prejšnjih strani in zemljevidov, če kdo pozna pot in lokacijo campa "na pamet", je zelo dobrodošel da to deli z nami. Se še slišimo!!! :laola
Uporabniški avatar
 MihaPR
Zadeva ni tok težko rešljiva. Smerokazi so na poti, tako da prireditvenega prostora ni težko najt, je pa tudi vizuelno zelo opazen.
Uporabniški avatar
 milkec
Tole je sicer slika za beachvolley v Celovcu, ampak saj je na istem delu:

Slika

Torej... Ena možnost (predvsem v nedeljo) je, da se greiz Ljubelja direknto naravnost in gledaš table za tek in avtocesto za Beljak (Villach). NA avtocesti greš na prvem izvozu dol in malce desno, potem pa levo. Pri tej vožnji tvegaš 1 ali 2 km vožnje po avtocesti, ker bomo verjetno večina brez vinjete.
Druga možnost je, da se gre po vzporedni cesti in trejta možnost, da se že v Viktringu zavije levo. in potem po glavni cesti. Ta cesta je v nedeljo v smer proti jezeru zaprta. Velja še omeniti, da je zraven še minimundus, tako da mislim, da je težje zgrešiti kot najti.

Številke se dvignejo nekje tam. Meni jo je sicer lani Obi, ampak mislim, da s tem ne bo problema, ker glede na vso ostalo organizacijo bi moralo to biti lepo označeno.
Uporabniški avatar
 jcerni
Kontaktne informacije "Camping Strandbad Klagenfurt Wörthersee"
410 Stellplätze
9020 - Klagenfurt
Metnitzstrand 5

Tel.: +43 (0)463-21169
Fax: +43 (0)463-21169-93

E-Mail: camping@stw.at

V tem kampu bodo postavljeni ogromni šotori, ki jih bo težko prezreti. V glavnem šotoru, ki je ogromen, se bodo dvigovale številke, možno bo naročiti hrano in pijačo, na razpolago bo veliko miz in stolov, postavljene bodo razne stojnice z raznimi dogodki in reklemiranjem tekov v bližni bodočnosti. Skratka "avstrijska tekaška in gostinska industrija" v akciji.

Ena izmed variant je tudi, da se peljemo proti centru Celovca. V križišču za center Celovca oz. Wörthersee, zavijemo levo. Potem se peljemo po tej cesti, dokler ne zagledamo izvoza Wörthersee (Minimundus). Ko zavijemo, nas cesta pelje proti kampu. Potrebno je najti še parkirni prostor, kar pa ni lahko, glede na veliko število parkiranih avtomobilov v bližini šotorov. Vendar se najde, običajno malo stran.

Opozoriti pa je potrebno še na prevoz tekmovalcev v Vrbo (Velden). Avtobusi, ki čakajo okoli 6 oz. 7 ure zjutraj, so postavljeni kakšnih 10 minut hoje iz centra kampa (slediti je potrebno tekačem z vrečkami, ki vsi gredo na avtobus). Avtobus odpelje tekače na bližno celovško železniško postajo za Velden. Tam čaka ogromno ljudi, da pride redni vlak, mislim za Villach. Tekači brezplačno vstopijo na vlak in se odpeljejo v Vrbo (21 km). Tisti tekači, ki gredo na 10 km, pa morajo izstopiti že dosti prej, in sicer na postaji Pörtschach (Poreče).

Ko se pride z vlakom v Vrbo, je potrebno hoditi okoli 10 minut, da pridemo na štart teka. Na štartu so pripravljeni boksi, WC, organizirano ogrevanje z moderatorji ob glasbi. Poskrbeti je potrebno, da odnesemo obleko, ki jo ne bomo imeli na teku, k tovornjakom. Tovornjaki se nahajajo na bližni vzpetinji ob jezeru. Od boksov kakšnih 5 minut hoje. Obleka v vrečkah dobi od organizatorja zapis naše štartne številke. Ta obleka nas potem čaka na cilju v Celovcu (v kampu). Med tekom moramo uporabljati čip, ki je naša last ali izposojen.

Organizator poskrbi tudi za "zajce", ki vlečejo za seboj balone s časi od 1:20 do 1:40. Na progi je potem veliko gledalcev (v naseljih), glasbenih ansamblov z živo glasbo, tušev - če ne bo naravnega tuša itd.

Obstaja tudi pentlja od 14 do 18 km, kar pomeni, da se bomo srečevali z boljšimi oziroma slabšimi tekači.

Na cilju pa je veliko hrane in pijače. Kaj bolj obilnega pa je potrebno naročiti v šotoru ali kje drugje.

Do sedaj se mi je zdel ta tek kot zelo dobro organiziran, kar pri številu 3.500 aktivnih tekačev sploh ni presenetljivo.

Več...
Nazadnje spremenil jcerni, dne 17 Avg 2005, 23:31, skupaj popravljeno 14 krat.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Kdo bi bil kandidat da nama z Janezom dvigne štartne številke v soboto.In se dobimo v nedeljo zjutraj na kraju pred samim ciljem o katerem je pisal JCerni.Za protinagrado v vrednosti treh :beer: :beer: :beer: substanc po opravljenem teku, ali pred opravljenim tekom.
Pozor:
- samo resni ponudniki :wink: :lol: :wink:
No izgleda kot neke vrste hec, ampak ni.Če bi mi kdo naredil to uslugo dobi definitivno zgoraj omenjeno substanco, tako ali drugač še isti dan :wink: .
Bi lepo prosil :cry: :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 Učenec
A se bomo kaj zmenil za skupen odhod?
A gre še kdo v soboto zjutraj gor?
Uporabniški avatar
 Garfield
Pozdravljeni!

Lepo bi prosil, če bi nam lahko kdo v soboto dvignil štartne številke. V Celovec pridemo šele v nedeljo zjutraj.

lp
Uporabniški avatar
 Barb
Učenec napisal/-a:A se bomo kaj zmenil za skupen odhod?
A gre še kdo v soboto zjutraj gor?

Je nekdo reku,da kot MamaŠefla bi pa lahko kaj rekla na temo odhoda.
Sama se bom sicer "šlepala" pri Klaudi, vem pa, da naj bi v soboto zjutraj/dopoldan šlo v Celovec kar nekaj članov.Če se ne motim naslednji:

Klaudi&Barb
Bor&Mateja
Nta&MihaPr
Moki&Katja

Torej :roll: :arrow: kdaj je odhod :arrow: bratecccccccc :P

Aja........glede na to,da ne bom tekla :roll: no vsaj mislim tako.....in bi mogoče lahko(sicer nimam pojma kje :arrow: se zanašam na pomoč) dvignila številke za tiste,ki rabite(A štartnine so plačane :?: ).Treba je potem vedeti za koga :arrow: mogoče že veste štartno številko.
Ja pa poiskat me bo treba v nedeljo :arrow: bom tam,kjer bo večina TF-ja. :!:
Uporabniški avatar
 Špik
Jaz se bom primajal nekako v soboto pozno popoldan, se priporočam za kak prostorček za šotor oz prostor. Glede na to, da štartam iz gornjskega konca kakšne veliko prevozniške koristi najbrž ne bo od mene, če pa bi se našek kdo za družbo (in še posebaj če pozna pot) pa bi tudi nared kak ovinek po SLO in čez Ljublej do Celovca.
 Nataša
Barb napisal/-a:Če se ne motim naslednji:

Klaudi&Barb
Bor&Mateja
Nta&MihaPr
Moki&Katja

Pa Staša & SimON.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Vreme bo torej :lol: :wink: , torej samo še mi moramo pribrcati do tja gro pa skozi cilj bo treba še odpeketati :wink: !
No, če bo sredi dirke zapadel dež potlej se ne bom preveč sekiral.Razen na začetku, ko še ne bom ogreta dijo porko. :wink:
Če bi med tekom resnično zapadel ne bi bilo slabo, bi bili kot pod tušem :lol: :wink: !
ČAO!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA