Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Sebi
@Žarko: popravek! Zunaj se že beli. Ob 15h, ko je v dolini deževalo, je od trikotne jase gor snežilo. Od Lukeja gor je bilo že belo. Dol pa se je dalo že fajn po riti peljati. Preverjeno :lol:
 Reeko
Sebi napisal/-a:@Žarko: popravek! Zunaj se že beli. Ob 15h, ko je v dolini deževalo, je od trikotne jase gor snežilo. Od Lukeja gor je bilo že belo. Dol pa se je dalo že fajn po riti peljati. Preverjeno :lol:

Super, ko sem jaz bil ob 12 še gori, je bilo še lepo vreme, hvala bogu da me ni dobil sneg :D Aja na pohorju pa nobenga živega, prav čudno mi je bilo sam dol hodit!!! :lol:
Uporabniški avatar
 Sebi
Tudi ob 15h ni bilo žive duše srečati. Ko sva se vračali sva srečali samo enega "pesjanarja" (tistega, ki ga itak vedno srečava).
Uporabniški avatar
 Samo:-)
...ja če pa so eni odleteli v Abu Dhabi, drugi pa kurimo viruse prehlada :? ...

saj bo v nedeljo bolj živo!!! :twisted:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Samo:-) napisal/-a:...ja če pa ... drugi pa kurimo viruse prehlada :? ...
saj bo v nedeljo bolj živo!!! :twisted:

"Samo:-)" le pogrej lepo viruse, da se ti ne prehladijo do nedelje. Če ti virusi crknejo, si fuč :D
V soboto jih še malo nafojtramo, če bo 50cent zrihtal vredi meni. Če nebo mesa, bomo pa purana ... :rol:
Uporabniški avatar
 50cent
Tebi se še vedno sanja po kralju živali z rdečo jabolko v "gobcu" :?: :twisted: :rol: .
Uporabniški avatar
 Samo:-)
Ko bi virusi vedli kaj jih čaka v soboto, se sploh ne bi prikazali! :twisted:

P.S.:
Arabci pa imajo še 1 dan do štarta, stran je tu: http://www.abudhabi-adventure.com/. Malo se mi kar smilijo, ko jih bo Brus Li gnal po puščavi 8)
Uporabniški avatar
 Sebi
Samo kaj, če bi za AbuDhabi odprli posebno temo, ha? Da lahko sproti spremljamo tega našega Bus Li-ja... in tramste kamele :wink:
Uporabniški avatar
 klatez
He, he - naši Li-ji tam zgledajo bolj takole:

Slika
Uporabniški avatar
 jonas
OBVESTILO

Vsi, ki niste 1. teden pred štartom dobili plastificiranih štartnih številk, prosim da se ta teden 14.12. pred štartom javite pri prijavni službi :-),
kjer boste dobili trajno plastificirano številko. (Tudi tisti, ki imate navadne neplastificirane številke.)

Prijave na spletu od danes popoldne naprej bomo lahko upoštevali šele naslednji teden. Novi udeleženci, ki se ne boste prijavili preko obrazca
na spletu danes do 15:00, se lahko prijavite na startu pred pričetkom vzpona.
http://spreadsheets0.google.com/viewform?key=pt2N8_gPQDHMyO1fMK5reIQ

Številko skrbno hranite do konca pokala, saj bo še potrebna :)

Prosimo vas da si številko zapomnite in jo ob prihodu v cilj poveste časomerilcu (zelo važno)!!!
 Reeko
Pikolina vreme. Nič nebo iz pohorja danes!!! :lol:
Uporabniški avatar
 tulček
Ja Reeko, pred nami je doooooooolgo deževno obdobje. :cry:
Uporabniški avatar
 tulček
To moreš pa res bit pravi fanatik, da treniraš v takem vremenu. :wc:
Uporabniški avatar
 jonas
nedelja se bliža in s tem 2.Teden ZPPP 14.12. ob 9.30h, kot kaže bomo imeli
prave snežne razmere, kot se tudi spodobi za zimski pokal :lol: