Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Včeraj smo se zbrali 4. (štirje) tekači. Dva, Ivo in Janez sta odtekla en krog, z Gazijem, pa sva naredila še en podaljšek.
Sredina tekaška srečanja še živijo, zato vabljeni. Za naslednjo sredo se omenja tek mladosti.
Jutri je na vrsti klanec:
- varianta 1 (za tiste, ki se kulturno udejstvujemo zvečer): Jošt po cesti od vznožja in po Sodarjevi dol
- varianta 2: varianto 1 podaljšate po želji 8)

Se vidimo ob 18h pod Joštom!
Včeraj štirje švicali na Jošt - nas je domačin na Javorniku vprašal, če mislimo kar do gor tečt :lol:

Večerni koncert Severe in :drink je bil za dva tekača pravi balzam!

Naslednjo sredo se gremo hladit po Udinborštu ...
Danes tečemo v senci dreves po Udinborštu (najbrž bomo vseeno švicali :lol: ).

Dobimo se ob 18. uri na rolkarski progi tekaškega kluba Merkur (med izvozom avtoceste Kranj - zahod in rondojem pri gostišču Dežman na Kokrici).

Se vidimo, tekaški pozdrav!
Šest se nas je danes zbralo na štartu, potem je pa Thiefa volk ali pa rdeča kapica odpeljala :lol:
Drugič moraš bolje vezalke zavezat ... Sva te šla z Borisom nazaj iskat, žal neuspešno :?

Naslednjo sredo v hrib - klasika okoli Jošta do Špičaka!

Uspešno tekmujte ta vikend (cel kup tekem je na programu) :clap:
[quote="gazi"]Šest se nas je danes zbralo na štartu, potem je pa Thiefa volk ali pa rdeča kapica odpeljala :lol:
Drugič moraš bolje vezalke zavezat ... Sva te šla z Borisom nazaj iskat, žal neuspešno :?

Šnirnce sem moral konkretno zavezat :evil: , pol pa nisem vedel - desno v naselje ali levo v gmajno :?: . Izbral sem slednje in mal računal, da se srečamo nekje. Pa se nismo. Nič hudga, šel do spomenika in nazaj (po rdeči varianti), na parkirišču pa več ne duha ne sluha o vas.
A gremo jutri raje plavat? :lol:

Vreme nam malo :--

Če bo bolj suho kot danes se dobimo ob 18h pod Joštom!
marjan napisal/-a:Pridem ob 18 uri na spodnje parkirišče pod Joštom pa čeprav bo dež :D

lp
Marjan

OK. Na zrak je treba, dva dni pavze je bilo dovolj!

Se vidimo kmalu ...
Upam da mi bo uspelo. Nič ne obljubim.

gazi napisal/-a:OK. Na zrak je treba, dva dni pavze je bilo dovolj!

Eni smo namesto v nedeljo, tekli v ponedeljek. Tadolgo. Od doma, čez Besnico, Nemilje, prek Mohorja na Jošta in domov. 8) GM4O here we go.
marjan napisal/-a:Fantje super je bilo :laola

Sicer sem bil ene 2x v anaerobnem območju, beri dihal na škrge :wink: vendar je bil to odličen trening.

Na še kdaj
Marjan

Ta trasa (okoli Jošta do Špičastega hriba) postaja že klasika in je očitno med bolj priljubljenimi. Včeraj se nas je kar sedem zbralo.

Naslednjič najbrž spet Udinboršt (senca gozda bo bolj primerna kot praženje po Sorškem polju ali okrog Brda) in zadnji trening pred svetovnim GM4O za junake, ki se ga bodo udeležili :clap:
Danes na sporedu - Udinboršt ob 18. uri. Dobro zavežite vezalke (Thief že ve zakaj ...).

Se vidimo!
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA