Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 Binch
Kjut fotke... :)

Najlepsi s foruma na kupu... :twisted: about to conquer Paris.

Enjoy it :)
Uporabniški avatar
 potepinko68
Bomo res drzal pesti.. 100 na uro!.. s takimi predstavniki

Dobr laufejte!!
 Nataša
zdej, ko ste glih v takem navijaškem-dobronamernem razpoloženju, vas pa prosm še, da držite pesti za mojga klijota, da ne bo razpadel do benetk in bo ta famozna ekipa uspešno prišla vsaj na avion za pariz. za naprej pa ne prevzemam odgovornosti :wink:

Hvala. :lol:

Dpop, dobre fotke!!!! :P
 Lučko
Ma kak ste vi cortkani 8) :lol:
Ja tud jz bom držu pesti - tud na nog če bo treba :wink:
 dpop
Nataša napisal/-a:vas pa prosm še, da držite pesti za mojga klijota, da ne bo razpadel do benetk

N'tah... nič se ne boj, samo poglej kaj dela Fernando Alonso s svojim
"renojem" pa mu ne razpade... :wink:

1476 Darko

P.S. Upajmo, da imaš "Mišlenove" gume... :P
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Alora Dpop ak če met Nta miškine gume pol bodo zdržale še na mnoga leta :lol: .
Drgač pa fantje in dekleta, ki se odpravljate v Pariz, da naute tam ostal, na ajflovem stolpiču :lol: .
Pa tam so nore francozinje :lol: :oops: .
Ma skratka uživajte ne 100 na uro ampak 100000000000000000000na uro :lol: .
ČAO!
 Ninocka
Želim vam, da vas bodo noge čimbolj lahkotno nesle po Parizu. Kar nekaj forumovcev nas bo v istem času teklo po PSTju, tako da ne boste čisto sami. :wink: :D
Se veselim prebiranja kakšnih sprotnih poročil in seveda potopisno-tekaško-izkustvenega predavanja, ko pridete nazaj. :P
Uporabniški avatar
 mihaperme
Hvala za vse želje :D Se bomo potrudl po naših najboljših močeh :wink: :D
Uporabniški avatar
 ales
Tina pazi na fanta;vidva Mihca pa razvajajta Tino. Pa ne preveč zares vzet tale maraton, za dvainštrdesetke bomo stavil prihodnje leto...

p.s. Če bo tm za cestninsko postajo pred Benetkami kolona, le urno zavijte z avtoceste;se da po lokalni cesti elegantno izognit nekajurnim zastojem(preizkušeno prejšnji četrtek)
 Nataša
ales napisal/-a: Če bo tm za cestninsko postajo pred Benetkami kolona, le urno zavijte z avtoceste;se da po lokalni cesti elegantno izognit nekajurnim zastojem(preizkušeno prejšnji četrtek)

Aleš, izvrstno! :wink: Hvala. :P

Šoferji čestitajo in pozdravljajo PRESS :lol:
 Lučko
Lena napisal/-a:Bon voyage, bonne chance et joli séjour à Paris.

Lp,
Lena

Znam jz tud mal po francosk :oops: :arrow: Mežmą dė bgā jz tűd talè Paris prèlãufŭ 8)
Uporabniški avatar
 GaGa
Še zadnje priprave, upam da ne bomo pozabil doma česa pomembnega, pa da bo vreme kej boljši, kakor je napovedan.
Hvala vsem za spodbudo in nasvete.

ales napisal/-a:Tina pazi na fanta;vidva Mihca pa razvajajta Tino.

Bom, obljubim! ; eden me bo sigurno :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Tina upam, da vam bo uspelo kaj fantastičnega doživeti in odteči.In ko boste pritekli v cilj, da boste imeli ko si oddahnete prešerni nasmeh, da ste premagali samega sebe.
Kljub temu, da sam grem na isti dan ko boste štartali v tople kraje pa bi Pariz kar še enkrat obiskal, tako se mi je vtisnil v spomin.Saj kar se tiče vzdušja, to je neponovljivo, skoraj :cry: .
34500 maratoncev na štartu.Na cilju pa imaš občutek, kot da bi ravnokar šele štartal.Toliko tekačev se gnete na cilju, fantastično od fantastičnega.
Še enkrat držim pesti za kar najboljše vzdušje!
ČAO!
Uporabniški avatar
 MihaPR
GaGa napisal/-a:Bom, obljubim! ; eden me bo sigurno :wink:

Ker pa :twisted:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA