Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 GTA
Sedaj ne vem v čem je štos vendar naj bi se morali prijaviti na maraton vsi po telefonu??? ali mailu in potem dvigniti material za maraton proti plačilu na naslovu, ki je na razpisu.
Telef. št. za prijavo: 00381 11 262 45 72 lokal 104 in 00381 11 262 61 66 lokal 104.
Uporabniški avatar
 gorazd
GTA napisal/-a:Sedaj ne vem v čem je štos vendar naj bi se morali prijaviti na maraton vsi po telefonu??? ali mailu in potem dvigniti material za maraton proti plačilu na naslovu, ki je na razpisu.
Telef. št. za prijavo: 00381 11 262 45 72 lokal 104 in 00381 11 262 61 66 lokal 104.

Jest sem klical in se prijavil. Dvigne se pa številka v soboto blizu štarta na Nikole Pešića 6.
Uporabniški avatar
 GaGa
Prav lepa ekipa TF bo v Beogradu... mi je kr mal žal, da ne morem z vami :(. Za tek je še prezgodaj, od finančnega šoka :shock: v Parizu si še tud nisem čist opomogla, pa še na faksu me čaka en kup obveznosti!

Skratka, verjamem, da boste zelo dobro zastopali barve TFja... želim vam maksimalno uspešen lauf!!!
 žuža
Samo še 0 0 2 do Beograda :D

Forumovci dobro odlaufajte, potem pa imejte čimboljšo analizo tam malo južnije in vzhodnije :)
 Ninocka
Tudi jaz vam želim dober tek po Beogradu!
Uporabniški avatar
 Staša
Halo halo!
Mi smo se smestili ravnokar in sedaj gremo mal spat, cez 6 ur pa sibamo... drzite pesti!
LP od Mirota, Klateza, Darje, simona, pie, erota ter stase!!!
:)
Uporabniški avatar
 tini
Vsem zelim dober tek danes! :)
(sej bi bil zraven, ce bi bilo vse normalno - a jebiga :) )

No, mislite kaj name, ko boste jedli pecenje na Skadarliji, ok !

:) :)

lptini

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA