Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 lenči
Vreme napisal/-a:Moj cilj je, da pridem na cilj, pa še klance bom poskušal preteči :wink:, skratka pridem uživat :D

Še ena :wink: :lol:
 luzr
prim napisal/-a:Kako pa je kaj s klancem prvih in zadnjih 5 km. Na profilu proge je kar strašljiv, kako pa v resnici?

. Na to je treba računati, kot tudi na varljivi spust od lokavskega odcepa preko Lipice vse do Bazovice...
Na vrhu pri Orleku ponavadi še malo odmaga burja.
Klanca pravzaprav ni videti. Čeprav je... Vse je bolj valovito in počasi se dviguje že od Bazovice.
Zabavno in lepo.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
No vas bom spodbujal ker bom prisoten na Kraškem malem maratonu in imel s seboj tudi nekaj od ENERVITA po -10% ugodnejši nakup.Tako me boste mislim da z lahkoto prepoznali kje bom.Saj bom imel avto predvidoma blizu parkirišča oz. blizu samega štarta.
Veselim se ponovnega druženja z vami!
Vsem ostalim ki se boste udeležili tega znamenitega teka pa želim lahkoten korak!
Uporabniški avatar
 mušnica
Jaz grem letos prvič - sploh na kak tak tek - in se ga že zelo veselim :lol: .
Glede cene pa tako, enkrat manj v trgovino pa bo.
Se vidimo
Uporabniški avatar
 Loni
lenči napisal/-a:
Vreme napisal/-a:Moj cilj je, da pridem na cilj, pa še klance bom poskušal preteči :wink:, skratka pridem uživat :D

Še ena :wink: :lol:

Še ena, ki se ji bo marsikaj prikazalo, ko bo prišla na cilj, zaenkrat zgleda vse, da samo na 8k. Moje nogce ne marajo klancev, čeprav so tistega na Orlek v družbi mušnice v februarju z lahkoto obdelale.
Uporabniški avatar
 raf
Še eden, ki pobožno upa, da se mu do nedelje želodčne težave umirijo in bo zmogel tistih 8 km. :oops:
Uporabniški avatar
 vanja
Še ena, ki pobožno upa, da jo neha trgati v ušesih in teči iz nosa... :oops: Tistih 21km bom pa že pregurala. Se vidimo!
Uporabniški avatar
 Classix
Želja...8.5 K preteči v povprečnem tempu 6:25/km. Sicer pa mi bo ta tek le eden od ''treningov'' za Radence, kjer bi se rad čim bolj približal tempu 6:00/km. Sicer malo drag trening, toda vzdušje in družba sta vredna tega. Se vidimo, vsem pa želim čim lepši športni dogodek!

LP
Matjaž
Uporabniški avatar
 Wega
O ciljih in pričakovanjih:

Tokrat grem prvič na tekmo brez ure. Pa da doživim še to.

(če boste potem videli koga vsega živčnega pri kilometrski oznaki kako ustavlja mimoidoče z "kolk je pa ura" potem mi ni uspelo :) )
Uporabniški avatar
 natasa
Vreme napisal/-a:...... pa še klance bom poskušal preteči

....glede na Šentiljsko boš klance "pojedel" :wink:

Super tek v Sežani vam želim, bom mislila na vas, medtem, ko se bom preganjala za Savinjo.

:wink:
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla,

Midva z Lili se pa že veseliva ponovno lepega teka po krasu v dobri družbi, idilični pokrajini in s čim manj burje... (mislim da bo čas tam okoli dveh urc):lol:
Uporabniški avatar
 5rca
Mazi ... kdo je bil vaš trener včeraj? če ni skrivnost :)
Uporabniški avatar
 mazi
5rca napisal/-a:Mazi ... kdo je bil vaš trener včeraj? če ni skrivnost :)
Urban Praprotnik...
Uporabniški avatar
 5rca
mazi napisal/-a:
5rca napisal/-a:Mazi ... kdo je bil vaš trener včeraj? če ni skrivnost :)
Urban Praprotnik...

ahaaa se nam je zdel znan :)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA