Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 raf
Pozor za vse, ki gremo v soboto v Bohinj. Na poti sta dve hudi zapori in bo gužva totalna ter možnost zastojev ter podalšanje časa poti iz slabeih 45 min na več kot uro in deset minut.
Viadukt Tržiška Bistrica in podor Šentvid sta zaprta do nadalnjega zaradi ........
 orlytm
no, letos pa mi ne uide domač tek ... vidmo :)
Uporabniški avatar
 Loni
No, prav fajn, da sem že v teh koncih, se mi jutri ne bo treba gužvat. Me pa zanima dvoje, glede na to, da še v svojem življenju nisem nikoli bila na nobeni tekmi - kje pustim ruzak z osnovno kramo (če me kolegica pripelje)? Oziroma kje pustim avto, če pridem z avtom? Ker na spletu piše samo, da bodo parkirišča brezplačna, nič pa kje. Sem šla danes malo v inšpekcijo s kolesom? Vse označeno za kresno noč, o jutrišnjem teku pa nikjer ničesar.
Drugače pa vreme "krasno", rahlo dežuje in malce grmi... Baje naj bi do jutra prenehalo.
Uporabniški avatar
 Radolca
Brezplačno parkirišče je, če se pripelješ iz Bistriške smeri, namesto da v Ribčevem lazu zaviješ desno čez most, zaviješ levo, vsaj lani je bilo tam. Kar se pa tiče opreme pa mislim, da je bil lani šotor za opremo, ali pa se motim :?
Uporabniški avatar
 Loni
Mene bodo dostavili na start, tako da problemov s parkiranjem ne bom imela, ruzak bom pa pač pustila, kjer bodo ukazali.
Cool, komaj čakam, da spet nataknem superge, zdajle sem se prav šparala dva dneva, pa tudi z gorcem nisem kam konkretno rinila. Imam pa že načrte tako za nedeljo kot ponedeljek. Oh, kakšni lepi griči so tukaj okoli.
Uporabniški avatar
 Bali
LoniM: blagor tebi, ker si že na tistem koncu, ki je meni prečudovit in komaj čakam, da jutri spet pridem tja. Upam, da ne bo prevelike gneče in da bo vreme lepo, da bomo lahko po teku še malo v jezero skočili.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA