Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 5rca
če pa bosin pride :oops: morm pa še jest ... samooooo, kako naj preprečim moji mami, ki ima hišo tam blizu, da se ne prikaže pri nas :shock: da nam spet kregana :roll:

:lol: :lol: :lol:
 Nataša
mislim pa, da bo treba pošteno garat do sobote, da bomo mel kej sonca - meditirajte, čantajte, mantrajte, molite, zaklinjajte se, žrtvujte ovce, kuhajte kačjo slino, prjemejte se za gumbe, ne hodit pod lojtrami, plešite indijanske plese, ...karkol pač prakticirate sam da bo SONCE!!!!
Uporabniški avatar
 mojcej77
Živjo!
Tkole je glede mojih sončkov...
Rolca in Gordana bi z velikim veseljem prišli zraven.
Mamo pa par vprašanj:
- kako tam gor zgleda? zarad vozičkov mislim. Kakšen je dostop do wc-jev, koliko je kaj stopnic, kakšen je teren nasploh pa tko... mi tuki o tem nimamo pojma...
Obe bi šle z navadnim vozičkom. Tako da tukaj sprožam še eno vprašanje in prošnjo: glede prevoza.
Suma sumarum bi zame, mojo prijateljico, Rolco in Gordano potrebovali dva avtomobila, razen v primeru, če ma kdo karavana, v katerega gresta zložena dva vozička. Če gre kdo sam, pa s karavanom, potem bi šlo tudi le z enim avtom.
Vem, da bi bilo za to uslugo narest potrebno nekaj več, vložiti nekaj več energije kot ponavadi, pa veliko dobre volje... ampak mislim, da vsega tega tukaj (če kje) ne manjka.
Če še kdo ne ve - štartali bi iz Ljubljane, Neubergerjeva 9, kadarkoli bi vam pač ustrezalo, vračali bi se še isti dan.
To je to...

Bi bilo pa fino, da bi čimprej vedeli, kako in kaj...
Lep pozdravček,

m, Rolca in Gordana
Uporabniški avatar
 mojcej77
Evo nas!!!
Že vemo kdo nas bo peljal! (Kdo ugane??? :D )
Že mamo prevoz!
Se vidmo!

Aja! Kakšne informacije, kako tam gor zgleda, so pa še vedno zeeeeeelooooooo dobrodošle!!!

m
Uporabniški avatar
 lojzeP
Kakšna je nagrada ?? :?: :?:

2x LP

P.S. Bom povedal, da peljem jast :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 mojcej77
Nagrada?
hmm...
kkšne želje?

m
Uporabniški avatar
 lojzeP
Ti povem čisto potiho, na uho, na 4 oči, ko, če, in zakaj ne, bova sama :roll: :roll:

2x Lp

P.S. Si imela zadnič u Piramidi ene "čudne" pripombe, tko, da se te kar mal bojim, oz. rešpektiram :o :o
Uporabniški avatar
 mojcej77
Čudne pripombe?????????????????? :shock:
Em...
Dej mi namig...je blo to pred pivom, po prvem, po drugem, po...
mislim...
tvojem, se razume... :twisted:

m

pies:jst res čist nč na vem...RES ne... 8)
Uporabniški avatar
 Barb
Piknik BO. Prišlo pa je do spremembe lokacije, ki pa je še boljša. Ta je v Podpeči.
Ko sva včeraj z Matjažem govorila mi je povedal,da je na Rakitni trenutno 100C,kar pa mislim,da niso najboljše temperature za piknik. Zato sem uporabila ves svoj šarm in ga pregovorila,da imamo piknik v Podpeči(boljše urejen prostor,več športnih aktivnosti, boljša postrežba,…-vprašajte Ero-ta,če meni ne verjamete)

Torej:
Prvi piknik Tekaškega Foruma bo v soboto,26.06.2004 s pričetkom ob 12 uri, v Podpeči.

Opis poti do piknika: Vsi morate priti do Brezovice pri Ljubljani(to mislim,da ni večji problem: na avtocesti je izvoz za Brezovico; lahko pa pridete tudi po stari cesti iz smeri LJ-Vič oz. iz Vrhniške smeri). V centru Brezovice pri drugem(prvi je samo za pešce) semaforju (pot opisujem iz smeri LJ) zavijete levo proti Podpeči. V Podpeči zavijete desno proti Borovnici. Po cca 150 m zagledate hišo z belimi zidaki, kjer vas bo čakala tabla za piknik(upam-delam na tem), in tu vi zavijete levo(p.s.:kot smo naknadno ugotovili,je pravilno,da zavijete desno-podrobnosti na 7strani-se opravičujem).(v kolikor se kdo zgubi,me lahko pokličete, zato vam že sedaj posredujem mojo gsm št.:041/293-675).
Parkirišče:dovolj veliko
Prenočišče: v spalki, vendar tako rekoč pod milim nebom,ali če postavite šotor(katera pa lahko seveda prespi tudi pri Matjažu)
Športne aktivnosti: igrišče za nogomet,rokomet in košarko; beach-volley(za žoge je že poskrbljeno), badminton, tenis(tudi pod reflektorji), balinanje, vožnja s kanuji, fusball na milnici (kot mi je bilo povedano,ful dobra zadeva;če bo seveda dovolj toplo; pogoj prinesite s sabo dekleta-tangice, fantje-boksarce,lahko pa tudi tangice). Še vedno pa se lahko pripeljete s kolesi in še vedno se lahko kdo odloči in odkolesari do Rakitne,samo potem mora še nazaj.
Postrežba: Pijača (aperitiv – zelo dobre borovničke(že lastno preizkušene), kozli, vino, brezalkoholno, topli napitki); Hrana: po aperitivu, bo najprej sledilo nekaj sadja. Sledi solata ter zelenjava(bučke,melancane,šampinjoni,paprika,čebula) z žara, hrenovke in kruh (Bor-naknadno te obvestim koliko). Nato bo sledilo meso z žara (čevapi, ražnjiči, kotleti,belo meso),postrvi(predvsem za vegeterjance- zato prosim naj se javijo) in nekaj pomfrija. Ta hrana se postreže potem še enkrat. Vmes pa sledi pecivo, za katerega poskrbimo sami. Imajo pa tudi sladoled. Javiti moramo uro, kdaj želimo jesti!!!
Zabava: Cd-je prinesemo sami (Warp in seveda vsi ostali) , odvisno kaj pač želimo poslušati. Prav tako lahko, tako kot smo se dogovorili pogledamo fotke in diase (Matjazv prosim poskrbi za tehnično robo), pripravljajo se tudi še neke druge zadeve (Aleš&Staša poskrbita prosim za omenjeno); ne pozabite na fotoaparate
Plačilo: Prišlo naj bi okrog 2.500,00 sit/osebo + vsa pijača. Zmenila sem se da se po določenem času se naredi račun,prešteje udeležence in ugotovi znesek. Potem se naredi nov »sklad« in se pije še za tega,dokler zopet ne zmanjka.(če je kakšen drug predlog prosim na dan z besedo). Naj povem, da sva se z Erotom dogovorila, da vsem,ki se boste strinjali, lahko upoštevamo denar, ki vam je ostal od majčk (seveda samo tistim, ki vam je ta denar ostal). Plačate samo razliko. Tukaj bom šla na zaupanje vseh prisotnih, tako da,……….

Tako to naj bi bilo vse za enkrat. Upam, da ste dobili dovolj informacij. Če pa je ostalo še kaj nejasnega pa prosim na dan z besedo. Če ne bo odgovora takoj, prosim malo potrpite, ker ipak je treba tule na GOV tudi še kaj postoriti.

Lep pozdrav
z upanjem, da se vidimo v čim večjem številu

(za enkrat nas je cca. 30)

p.S.:tudi za sončke je poskrbljeno-tudi v Podpeči.
Nazadnje spremenil Barb, dne 24 Jun 2004, 07:43, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Matevz
Barb napisal/-a:Postrežba: Pijača (aperitiv – zelo dobre borovničke(že lastno preizkušene), kozli, vino, brezalkoholno, topli napitki); Hrana: po aperitivu, bo najprej sledilo nekaj sadja. Sledi solata ter zelenjava(bučke,melancane,šampinjoni,paprika,čebula) z žara, hrenovke in kruh (Bor-naknadno te obvestim koliko). Nato bo sledilo meso z žara (čevapi, ražnjiči, kotleti,belo meso),postrvi(predvsem za vegeterjance- zato prosim naj se javijo) in nekaj pomfrija. Ta hrana se postreže potem še enkrat. Vmes pa sledi pecivo, za katerega poskrbimo sami.....

Jest butl se grem pa za tri dni v koroške in štajerske hribe podit. Od hrane pa Powerbari, oreščki, postana pašta, star kruh ipd. Groza..... Že zdej vem, kako se mi bodo sline cedile ob misli na vas na pikniku.
Uporabniški avatar
 mojcej77
Elou!!!
Tkole je.
Rabimo še pol prevoza.
To pomeni, še en avto.
Za en voziček in Rolco/Gogo. Medve se bova pa še km stisnle. K enmu al pa drugmu.
Štartali bomo ob 11:00 z Neubergerjeve.
Kdo se javi???

lp (komi čakam da grem dam spat),

m

pies: Barb, hvala za izčrpno poročilo in ves trud (pa vsem, ki ti pomagajo). Če kej rabiš, pa je v moji moči, da ti pomagam, povej.
 dpop
mojcej77 napisal/-a:Elou!!!
Tkole je.
Rabimo še pol prevoza.
To pomeni, še en avto.
Za en voziček in Rolco/Gogo. Medve se bova pa še km stisnle. K enmu al pa drugmu.
Štartali bomo ob 11:00 z Neubergerjeve.
Kdo se javi???

Moja ponudba stoji (tko kot pri meni vedno :wink: )...
Če ne bo prevoza.. lahko v slili jaz vskočim....
Če pa je treba kej več prepeljat... bi si pa mogoče tudi
v službi sposodil kombi (osebni... da ne bo kdo misle da
bomo cement vozili)...

Če bo sila... skratka... se lahko jez ponudim kot
konj z belim vito-tom... ne, no... sem mislu rečt
vitez na belem konju... or whatever..

LP Darko

P.S. all 4 the good cause
Uporabniški avatar
 mojcej77
Veš. kaj, dpop!!!
Ti si lepo predstavljaj, da je sila.
Kombi? hmmm...v bistvu ni treba.
tko...zmenjeno!!!!

en šofer je dpop!!!

in sedaj, predrago ljudstvo, uganite kdo je drugi! 8)

m
pies:upam samo, da se mi nauta že po cest med sabo pobila :shock:
 dpop
mojcej77 napisal/-a:Veš. kaj, dpop!!!
Ti si lepo predstavljaj, da je sila.
Kombi? hmmm...v bistvu ni treba.
tko...zmenjeno!!!!

en šofer je dpop!!!

in sedaj, predrago ljudstvo, uganite kdo je drugi! 8)

m
pies:upam samo, da se mi nauta že po cest med sabo pobila :shock:

Samo ne mi rečt.... :roll: :lol:
A pol raje en T72 zakurblam u soboto...

LP Darko

P.S. ugibam... bel clio???
 mala
Hoj,

bi šel mogoče kdo s kolesom? Bi se lahko na Dolgem mostu dobili ali pač kjerkoli. Če kdo pozna pot, pa bi prevozil 10 km....
Kandidati javite se!

8) Navijam za lep sončen dan
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA