- 22 Jun 2004, 07:05
Piknik BO. Prišlo pa je do spremembe lokacije, ki pa je še boljša. Ta je v Podpeči.
Ko sva včeraj z Matjažem govorila mi je povedal,da je na Rakitni trenutno 100C,kar pa mislim,da niso najboljše temperature za piknik. Zato sem uporabila ves svoj šarm in ga pregovorila,da imamo piknik v Podpeči(boljše urejen prostor,več športnih aktivnosti, boljša postrežba,…-vprašajte Ero-ta,če meni ne verjamete)
Torej:
Prvi piknik Tekaškega Foruma bo v soboto,26.06.2004 s pričetkom ob 12 uri, v Podpeči.
Opis poti do piknika: Vsi morate priti do Brezovice pri Ljubljani(to mislim,da ni večji problem: na avtocesti je izvoz za Brezovico; lahko pa pridete tudi po stari cesti iz smeri LJ-Vič oz. iz Vrhniške smeri). V centru Brezovice pri drugem(prvi je samo za pešce) semaforju (pot opisujem iz smeri LJ) zavijete levo proti Podpeči. V Podpeči zavijete desno proti Borovnici. Po cca 150 m zagledate hišo z belimi zidaki, kjer vas bo čakala tabla za piknik(upam-delam na tem), in tu vi zavijete levo(p.s.:kot smo naknadno ugotovili,je pravilno,da zavijete desno-podrobnosti na 7strani-se opravičujem).(v kolikor se kdo zgubi,me lahko pokličete, zato vam že sedaj posredujem mojo gsm št.:041/293-675).
Parkirišče:dovolj veliko
Prenočišče: v spalki, vendar tako rekoč pod milim nebom,ali če postavite šotor(katera pa lahko seveda prespi tudi pri Matjažu)
Športne aktivnosti: igrišče za nogomet,rokomet in košarko; beach-volley(za žoge je že poskrbljeno), badminton, tenis(tudi pod reflektorji), balinanje, vožnja s kanuji, fusball na milnici (kot mi je bilo povedano,ful dobra zadeva;če bo seveda dovolj toplo; pogoj prinesite s sabo dekleta-tangice, fantje-boksarce,lahko pa tudi tangice). Še vedno pa se lahko pripeljete s kolesi in še vedno se lahko kdo odloči in odkolesari do Rakitne,samo potem mora še nazaj.
Postrežba: Pijača (aperitiv – zelo dobre borovničke(že lastno preizkušene), kozli, vino, brezalkoholno, topli napitki); Hrana: po aperitivu, bo najprej sledilo nekaj sadja. Sledi solata ter zelenjava(bučke,melancane,šampinjoni,paprika,čebula) z žara, hrenovke in kruh (Bor-naknadno te obvestim koliko). Nato bo sledilo meso z žara (čevapi, ražnjiči, kotleti,belo meso),postrvi(predvsem za vegeterjance- zato prosim naj se javijo) in nekaj pomfrija. Ta hrana se postreže potem še enkrat. Vmes pa sledi pecivo, za katerega poskrbimo sami. Imajo pa tudi sladoled. Javiti moramo uro, kdaj želimo jesti!!!
Zabava: Cd-je prinesemo sami (Warp in seveda vsi ostali) , odvisno kaj pač želimo poslušati. Prav tako lahko, tako kot smo se dogovorili pogledamo fotke in diase (Matjazv prosim poskrbi za tehnično robo), pripravljajo se tudi še neke druge zadeve (Aleš&Staša poskrbita prosim za omenjeno); ne pozabite na fotoaparate
Plačilo: Prišlo naj bi okrog 2.500,00 sit/osebo + vsa pijača. Zmenila sem se da se po določenem času se naredi račun,prešteje udeležence in ugotovi znesek. Potem se naredi nov »sklad« in se pije še za tega,dokler zopet ne zmanjka.(če je kakšen drug predlog prosim na dan z besedo). Naj povem, da sva se z Erotom dogovorila, da vsem,ki se boste strinjali, lahko upoštevamo denar, ki vam je ostal od majčk (seveda samo tistim, ki vam je ta denar ostal). Plačate samo razliko. Tukaj bom šla na zaupanje vseh prisotnih, tako da,……….
Tako to naj bi bilo vse za enkrat. Upam, da ste dobili dovolj informacij. Če pa je ostalo še kaj nejasnega pa prosim na dan z besedo. Če ne bo odgovora takoj, prosim malo potrpite, ker ipak je treba tule na GOV tudi še kaj postoriti.
Lep pozdrav
z upanjem, da se vidimo v čim večjem številu
(za enkrat nas je cca. 30)
p.S.:tudi za sončke je poskrbljeno-tudi v Podpeči.
Nazadnje spremenil Barb, dne 24 Jun 2004, 07:43, skupaj popravljeno 1 krat.