Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

22.maja? Kje si to brala?
Mal me živcira, ker je pri nas že kuponov za popust pri Nike zmanjkalo (mi ga baje pošljejo po pošti, me prav zanima, če to drži in če bo takrat še veljaven :evil: ), ampak:
* kolikor je prodanih kart, toliko mora biti paketkov, ne? Zmedo glede velikosti majic še razumem, ker je to težko predvidet oz. nemogoče, ampak tud če mi dajo zadnjo majčko velikosti S, me sploh ne zanima, da je česa zmanjkalo, ker se to preprosto ne sme zgodit.
Pa ne zato, ker bi morda šla tečt zaradi gudibeg-a, ampak zato, ker se to tko ne dela. Pa če se paketki delijo napol ilegalno že prej al pa ne.
Ker po moji logiki, če za mene zmanjka paket, potem ga ima nekdo, ki se ni prijavil in pika.

lp,

m

pies: brez skrbi, ne bom naga tekla, čeprav sem že razmišljala o tej možnosti :twisted:
...in še zmeraj mislim (upam), da bodo paketi za vse.
mojcej77 napisal/-a:Ahaha,
kakšne so potem možnosti, da v soboto ob cca.8:30 dobim majčko, ki mi bo prav? :laola
...bo treba koga iz Lj (očimami&company) poslat jutr po paketke za celjsko navezo;)

lp,

m

Če želiš, ti prevzamem robo v petek. Imaš moj ZS.
Številke je bilo možno prevzet samo v LJ in KR. Meni je sicer jasno, da lahko v soboto zmanjka stvari in pač ukinejo prijavljanje, samo to bi pa lahko tudi na spletno stran obesili. Res pa da je sistem prijavljanja prazgodovinski in nimajo evidence, koliko je prijavljenih. Res pa je tudi, da bi ta teden itak ni bilo več prijav in bi lahko sešteli, koliko nas je in zrihtali dodatne majčke in pakete.Jaz vseeno upam, da dobim majčko in grem tečt.
Cormi napisal/-a:
mojcej77 napisal/-a:Ahaha,
kakšne so potem možnosti, da v soboto ob cca.8:30 dobim majčko, ki mi bo prav? :laola
...bo treba koga iz Lj (očimami&company) poslat jutr po paketke za celjsko navezo;)

lp,

m

Če želiš, ti prevzamem robo v petek. Imaš moj ZS.

Cormi, hvala, sem že z očetom dogovorjena, tko da upam, da bo šlo.:D Hvala za ponudbo!
Živjo, punce,

imam nekaj povsem "logističnih" vprašanj:
- kje točno se lahko jutri prevzamejo številke (nekje v Tivoliju menda, vendar ne vem točno kje - ali pa to že kje piše, pa sem spregledala)
- kje se lahko parkira, če pridemo recimo okoli 9. ure?

Hvala za odgovore
Novice

28. maj, 2009
Skupaj nas je že več kot 4000!

Zanimanje za tek je izjemno, zato se pravočasno pripravite pred startom. Vabimo vas, da štartno številko prevzamete že v petek, 29.5. med 13. in 18. uro v Parku Tivoli na prireditvenem prostoru. S tem se boste izognile naglici pred startom in hkrati odnesli domov bogat darilni paket.

Sobota, 30. maj 2009
Osrednji del programa

7.30 – 8.30 Prevzem štartnih številk, zbiranja prijav
9.00 Ogrevanje za tek za ženske
10.00 Tek za ženske
11.15 Ogrevanje za Oskarjev tek
11.30 Oskarjev tek
13.00 Zabavni program s podelitvijo nagrad
14.30 Žrebanje glavne nagrade

Spremljevalni program

7.30 Bogata ponudba na stojnicah razstavljavcev
8.30 Jutranji pozdrav skupine Čuki
9.00 Spremljevalni program

Za najmlajše

* »Športni vrtiljak«
* »Playhut« kotiček za najmlajše
* ustvarjalni kotiček za otroke na temo športa

Glede varstva izrecno nič ne piše :(
Damjana1A napisal/-a:Start je v soboto ob desetih.
Mene pa zanima,ce je katera danes kaj tekla po tej progi?Je kaj razmocena in spolzka?
Lep vecer prav vsem

Prav nič.
punce, prijavlejnih nas je 4.500, tako da bo izredo veliko ljudi, kot tudi pločevine. predlagam vam, da pridete precej prej, da boste lahko parkirale kje v bližini! štart je za vse enak, tako da bo res gužva, tiste ki imate namen podirati rekorde, pridite precej prej na štart, da se postavite v prvo vrsto, sicer nimate šans. veliko žensk pride na to prireditev le zaradi druženja in progo dobesedno prehodijo, tako da tiste, ki imate namen teči normalno ovirajo, kajti proga ni 4-pasovnica, tako da kar pogumno v prvo vrsto!! :D
Danes takoj ob 13. grem dvignit številko. Kje točno je ta prireditveni prostor, da ne bom preveč zalutala in po nepotrebnem izgubljala čas :? . Pa saj tisto potrdilo o vplačilu štartnine zadostuje za dvig, ker kaj drugega nisem dobila zraven. Gužva pa bo res velika. Pa če morda katera ve, če se lahko preprijaviš iz 5 na 10 km. Hitro tipkat, ura je že 9 :--
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA