Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Obivankenobi napisal/-a:Evo, jaz tudi prijavljen (danes uredim še finančno plat zadeve) :) , tako, da upam, da bom uspešno opravil popravni izpit na polovički... :roll:

Se vidimo!

Lp! :wink:

A ti še ni dost, al kaj? :wink:
Obivankenobi, vesel sem, da greš z nami in da nisi vrgel puške v koruzo.

Kovit, kaj pa kakšne vzpodbudne besede za borca. (saj veš, ni važno kolikokrat pademo, važno, da se ponovno poberemo).
sasa 2 napisal/-a:tudi jaz bi šla z vami,vendar me je strah,da ste vsi prehitri zame (1.50 v Lj) imam pa voljo in to tako,da bom zgodaj vstala in bom iz Mb v Lj prcincala,samo,če me boste čakali.

1:50 - počasi? :shock:
Ko bom jaz tekla 1:50, častim pivo celemu avtobusu! :D
pozdravljeni!

mene pa zanima (ker v bistvu nobenega še en poznam :( ), če bo kdo 22. zjutraj v Lj odrinil iz gorenjske smeri ALI pa iz MB, in gre potem nazaj v MB? pa ima en plac fraj v avtu? :D

lep dan vsem! :wink:
kovit napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a:Evo, jaz tudi prijavljen (danes uredim še finančno plat zadeve) :) , tako, da upam, da bom uspešno opravil popravni izpit na polovički... :roll:

Se vidimo!

A ti še ni dost, al kaj? :wink:

Ja, Kovit, očitno mi še ni dost :oops: :roll: , sicer ti je pa že Tae odgovoril, no kokrkoli že, odločil sem se, da poskušam z drugačno taktiko doseči svoj še letos doseči svoj cilj (ker treningi in tudi tekma konec septembra sta pokazala, da sem dobro pripravljen...), le malo se moram bolj umiriti v prvih nekaj kilometrih teka, pa ne bi smel imeti večjih težav...

no ko bom pa jaz tekla 1:50, pa naslednji dan končam kariero kvazi tekačice.... potem samo še izležavam :lol:

p.s. se bojim, da to še ne bo tko zlo kmalu :FO:
Nazadnje spremenil nada, dne 29 Okt 2009, 12:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Tudi jaz se želim pridružiti ekipi na avtobusu, če me sprejmete. Skoraj nikogar ne poznam, upam, da bo to priložnost, da se malo bolje spoznamo.
Denar sem včeraj nakazal, moji podatki pa bi tudi morali biti pri Bojanu.

Malo bolj zgodaj bo treba vstati, da bom pravi čas pri vas do odhoda avtobusa. Iz Celja (in še malo od dlje) se nameravam pripeljati s svojim avtom, če je še kakšen Celjan, ki bi potreboval prevoz do Ljubljane, se lahko pridruži.

Bom pa hvaležen, če mi ve kdo povedati, kje bi bilo varno pustiti avto, da ne bo predaleč do avtobusa.
Turbo Roman napisal/-a:Tudi jaz se želim pridružiti ekipi na avtobusu, če me sprejmete. Skoraj nikogar ne poznam, upam, da bo to priložnost, da se malo bolje spoznamo.
Denar sem včeraj nakazal, moji podatki pa bi tudi morali biti pri Bojanu.

Malo bolj zgodaj bo treba vstati, da bom pravi čas pri vas do odhoda avtobusa. Iz Celja (in še malo od dlje) se nameravam pripeljati s svojim avtom, če je še kakšen Celjan, ki bi potreboval prevoz do Ljubljane, se lahko pridruži.

Bom pa hvaležen, če mi ve kdo povedati, kje bi bilo varno pustiti avto, da ne bo predaleč do avtobusa.

V Tivoliju bo v nedeljo zjutraj veliko brezplačnih prostih parkirnih mest in tudi avtobus nas bo čakal tam, tako da s parkingom ne boš imel problema. Mislim da nas bo večina avto pustila tam, glede varnosti pa.... ne bi smelo biti nič narobe....se pa nikoli ne ve. :wink:

Se vidimo

LP Tomaž
Avtomobile parkirate na prkiriču bolj notri(vsporedno z zimskim bazenom),
ne tam kjer stojijo avtobusi,po novem(to sem videl)se pripeljeta redarja
in data vsem kazen,ki so parkirani na prostoru za avtobuse,
ob nedeljah se parkirnina ne plačuje.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 23

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com