Dolžen sem vam še, da vam javim višino startnine, ki bo znašala 15€. V tej ceni je zajeto: okrepčila na štartno ciljnem prostoru, majice in medalje ter topli obrok po zaključeni prireditvi.
Analiza (razglasitev rezultatov) bo v bližnji gostilni Nikl, kjer bomo pojedli nekaj na žlico, poskrbeli pa bomo tudi za vegetarijance. Zato prosim vse, ki ne jeste mesne hrane, da mi sporočite, da uredim posebej hrano tudi za vas. Obenem pa bi prosil, da mi sporočite tudi koliko spremljevalcev bo jedlo, da lahko naročim točno število obrokov. Torej, do torka mi zanesljivo sporočite, koliko obrokov naj naročim. Pijača ni vključena v startnino.
Za vse prisotne na teku pripravljamo tudi nagradno vprašanje in sicer
koliko km bodo pretekli skupaj vsi udeleženci teka. Tisti, ki se bo najbolj približal dejanski številki, bo deležen posebne nagrade. Za vse ostale, ki pa se ne boste udeležili teka, pa sem pripravil anketo, na katero lahko odgovorite.
Seveda pa še vedno velja Inotova ideja
Zanimanje je kar veliko kolikor vidim. Kot sem že prej v enem od postov izrazil željo bi bilo fino imet še malo dodatne vzpodbude za tek. Predlagam,da damo tisti, ki jih to zanima v skupen sklad vsak po 5 evrov in se pol vsota razdeli med najboljše tri tekmovalce. Je kdo za to?