Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Koliko km skupaj bodo pretekli tekači na Sladkih6?

Manj kot 500 km
2
11%
500-999 km
5
26%
1000- 1499 km
8
42%
1500- 1999 km
4
21%
Uporabniški avatar
 Vreme
@ Klopotec sama najbolje vesta, če bo zmogla, da pa bi se matrala pa v resnici nima smisla!!!

@50Ceent to bo še veselo :wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
Tako, s prijavami smo v bistvu končali.

Dolžen sem vam še, da vam javim višino startnine, ki bo znašala 15€. V tej ceni je zajeto: okrepčila na štartno ciljnem prostoru, majice in medalje ter topli obrok po zaključeni prireditvi.

Analiza (razglasitev rezultatov) bo v bližnji gostilni Nikl, kjer bomo pojedli nekaj na žlico, poskrbeli pa bomo tudi za vegetarijance. Zato prosim vse, ki ne jeste mesne hrane, da mi sporočite, da uredim posebej hrano tudi za vas. Obenem pa bi prosil, da mi sporočite tudi koliko spremljevalcev bo jedlo, da lahko naročim točno število obrokov. Torej, do torka mi zanesljivo sporočite, koliko obrokov naj naročim. Pijača ni vključena v startnino.

Za vse prisotne na teku pripravljamo tudi nagradno vprašanje in sicer
koliko km bodo pretekli skupaj vsi udeleženci teka. Tisti, ki se bo najbolj približal dejanski številki, bo deležen posebne nagrade. Za vse ostale, ki pa se ne boste udeležili teka, pa sem pripravil anketo, na katero lahko odgovorite.

Seveda pa še vedno velja Inotova ideja
Zanimanje je kar veliko kolikor vidim. Kot sem že prej v enem od postov izrazil željo bi bilo fino imet še malo dodatne vzpodbude za tek. Predlagam,da damo tisti, ki jih to zanima v skupen sklad vsak po 5 evrov in se pol vsota razdeli med najboljše tri tekmovalce. Je kdo za to?
Nazadnje spremenil Vreme, dne 02 Nov 2007, 11:09, skupaj popravljeno 1 krat.
 tomi_
Upam da bo koleno OK :cry:

Vreme - vegetarjanski meni, majica M

Inotova ideja je itak dobra, sem takoj ZA
Uporabniški avatar
 50cent
Mesni meni zame :)
INOTova ideja se mi ne zdi dobra in sem PROTI :wink: ...denar pa res nesme biti vzpodbuda za tek...
Je pa res, da tisti, ki nameravate resno teči nonstop 6 ur, res naredite lasten fond in s tem ustvarite majhno dirko, s tem se pa strinjam. Pa vsak, ki bo naredil več kot 60 kilometrov, dobi od mene pir 8)
Navali narode :lol: ...

Lp :)
Uporabniški avatar
 INOT
50cent napisal/-a:Mesni meni zame :)
INOTova ideja se mi ne zdi dobra in sem PROTI :wink: ...denar pa res nesme biti vzpodbuda za tek...
Je pa res, da tisti, ki nameravate resno teči nonstop 6 ur, res naredite lasten fond in s tem ustvarite majhno dirko, s tem se pa strinjam. Pa vsak, ki bo naredil več kot 60 kilometrov, dobi od mene pir 8)
Navali narode :lol: ...

in sem PROTI :wink: ...alkohol pa res ne sme biti vzpodbuda za tek.... :twisted:
Uporabniški avatar
 50cent
Sprejeto na znanje, bo pa Sebi 2 spila namesto tebe :twisted: :rol:

klopotec
Kar se tiče nagradnega fonda se strinjam s 50cent. Midva z mojo sodnico pa bova jedla vegeterijansko. Sem ji predlagal da bi počivala, ko pa je vidla da se bo tam gnetlo 50centovih mladenk, pa je takoj ozdravela. Jutri gre celo h kiropraktiku, da bo ja vse v redu. Kaj češ, tokrat nisem imel sreče.
Uporabniški avatar
 Vreme
Joj sem čisto pozabil napisati najboljši tekač in tekačica na Sladkih6 :wink: bosta deležna posebne nagrade! :D
 HanaMB
Majice
Jasna S
Nenad M

in 2 vegi krožnika
in pol piva poleg
:)
Uporabniški avatar
 marčni zajec
majica - L
hrana brez mesa
namen imam pretečt pač koliko bo šlo, ker ne vem kako bo s kolenom. še zdaj boli in šepam. če ne bom mogel tečt se javim za sodnika, če bo potrebno. (podkupnine sprejemam na štartu).
Uporabniški avatar
 dexi27
Lep pozdrav vsem, ki se imate namen udeležit tega ULTRA podviga, ker sem sam v odlični formi po Ljubljanski 42ki že komaj čakam na štart, do tačas pa LP :D

Zase naročam majico M in pa poleg mene še dva topla obroka za mojo spremljevalno ekipo.
Uporabniški avatar
 INOT
Vidim, da nagradnega sklada ne bo. Pol se bom pa raje šparal. Se pravi 20 km pa neham :evil:
Uporabniški avatar
 Vreme
marčni zajec napisal/-a:majica - L
hrana brez mesa
namen imam pretečt pač koliko bo šlo, ker ne vem kako bo s kolenom. še zdaj boli in šepam. če ne bom mogel tečt se javim za sodnika, če bo potrebno. (podkupnine sprejemam na štartu).

Saj imamo vsi namen preteči koliko bo šlo, pa maker po vseh štirih :).

dexi27 napisal/-a:Lep pozdrav vsem, ki se imate namen udeležit tega ULTRA podviga, ker sem sam v odlični formi po Ljubljanski 42ki že komaj čakam na štart, do tačas pa LP :D

Zase naročam majico M in pa poleg mene še dva topla obroka za mojo spremljevalno ekipo.

Madonca eni ste pa že nastrojeni ;)

Kakšni pa bojo tije trije obroki, vega ali mesni???
Uporabniški avatar
 Vreme
INOT napisal/-a:Vidim, da nagradnega sklada ne bo. Pol se bom pa raje šparal. Se pravi 20 km pa neham :evil:

za nagradnega boste morali sami priskrbet, za sladkega pa bom jaz :D
 klopotec
Ti si pa moral na LM za zajca dobiti redno colngo. Me tako mika, da bi te vprašal kolko je bla, pa ne vem kako te naj vprašam.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 12

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA