Hoj,
po nekaj letih premora, sem se danes spet udeležil olimpijskega teka v Logatcu. Z Laufarjem sva se odpravila iz Ljubljane takoj po štartu Franje in sva tako še ujela prihod kolesarjev v Logatec. Je blo res lepo videt vso tisto množico kolesarjev, ki so padali mimo.
Štart teka na 10 km je bil ob 11. uri in sonce je neusmiljeno žgalo. Ker proga poteka po asfaltni podlagi si lahko predstavljate, da je bilo res peklensko vroče. Bi pa pohvalil organizatorja, saj smo imeli v vsakem krogu tri okrepčevalne postaje + 2 x tuširanje, ki so ga organizirali domačini ob progi. Tekma je bila od štarta do cilja zelo napeta. Vmes smo imeli tudi dva klanca, ko smo "plezali" do želežniške postaje. Jaz sem ves čas tekel v primežu skupinice tekačev iz TSK Valkarton, na koncu pa uspel prečkati ciljno črto kot drugi. Garmin je pokazal 9,75 km, štoperica pa 35:50, kar je zelo spodoben PACE 3:39 na km.
REZULTATI.
Na koncu ni bilo razglasitve rezultatov in kakšnih organiziranih aktivnosti, zato smo jo kar hitro odkurili domov.
Lp, MatjazV