Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Vabljeni vsi ljubitelji druženja in teka na cestni tek v Logatcu. Tek se bo odvijal na 3 in 10 km in je v sklopu tradicionalnih Olimpijskih tekov. Štart na 3km ob 10, na 10km ob 11. Prijave ob 9 uri! Vse se dogaja pred tovarno Valkarton!
Na žalost za nazaj ni možno nič. Letos bodo na daljši 10km razdalji merjeni časi in objavljeni rezultati, na 3km pa objavljeni rezultati! Za pretekla leta pa se lahko samo opravičimo. Lp tomaž
pridite, pripravili smo kar nekaj lepih nagrad!
Bodite pripravljeni na to, da bo zelooooooo vroče. Teče se po asfaltu, sence pa ni.
Vprašanje za organizatorja pa je: Zakaj štart na 10 km šele ob 11 uri?
Vroče bo. Mi "takratki " vam obljubljamo, da vas bomo na ovinku pri Valkartonu obilno polivali z vodo, da slučajno komu ne zakuha :oops: :drink
Nisem sicer med organizatorji, predvidevam pa, da je štart ob 11. zato, ker je bilo lani veliko drobižka in res ogromno tekačev, da je bilo pol ure zamika med štartoma veliko premalo in je bil, če me spomin ne vara, štart na 10 km že lani premaknjen za cca 10 minut.
Bomo pa mal kasneje južnal :--
No ja, saj nekako razumem, da je 10 + 1 = 11. Vprašal sem zakaj ni štart, tudi tisti na 3 km eno uro prej. Zakaj ne štartajo najprej 10 kolometraši, pol ure zanjimi pa še ostali?
Pa še kakšno kombinacjo bi našli!
Hoj,
po nekaj letih premora, sem se danes spet udeležil olimpijskega teka v Logatcu. Z Laufarjem sva se odpravila iz Ljubljane takoj po štartu Franje in sva tako še ujela prihod kolesarjev v Logatec. Je blo res lepo videt vso tisto množico kolesarjev, ki so padali mimo.
Štart teka na 10 km je bil ob 11. uri in sonce je neusmiljeno žgalo. Ker proga poteka po asfaltni podlagi si lahko predstavljate, da je bilo res peklensko vroče. Bi pa pohvalil organizatorja, saj smo imeli v vsakem krogu tri okrepčevalne postaje + 2 x tuširanje, ki so ga organizirali domačini ob progi. Tekma je bila od štarta do cilja zelo napeta. Vmes smo imeli tudi dva klanca, ko smo "plezali" do želežniške postaje. Jaz sem ves čas tekel v primežu skupinice tekačev iz TSK Valkarton, na koncu pa uspel prečkati ciljno črto kot drugi. Garmin je pokazal 9,75 km, štoperica pa 35:50, kar je zelo spodoben PACE 3:39 na km. REZULTATI.

Na koncu ni bilo razglasitve rezultatov in kakšnih organiziranih aktivnosti, zato smo jo kar hitro odkurili domov.

Lp, MatjazV
Še moja pohvala oganiatorju, zmagovalcem in vsem ki so nas spodbujali ob progi :laola Ja res je bilo vroče, kljub suhemu severnemu vetru. Če bi bil zrak vlažen potem bi šele gagali.

Lansko leto sem s kolesom z umerjenim števcem nameril izmeril progo in nameril 9,85 km.

Me pa zanima kaj več o diskvalifikaciji četverice tekačev na 3 km progi.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA