Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Poudravljeni spoštovani ultraši!

Na Pohorju je na trasi Zimske lige še dovolj snega...Tokrat vas vabim na "bolj resen trening":

12 urni, nočni dril po trasi Zimske lige na Pohorje:

Začetek : jutri (sobota) ob 22 :30 h
Konec : pojutrišnjem (nedelja) ob 10 : 30 h

Če bom na startu SAM - grem spat!

Lep pozdrav! Zvone
jan_jan napisal/-a:Če bi javil prej, zagotovo ne bi bil sam, tako pa so načrti drugačni.....Šentiljska pot :D .
Uživaj-te, pazite na noge.

Pozdravljen Jani!

Škoda, ampak ni sile, bo še veliko priložnosti!

Pa tudi, kdo ve... mogoče jutri zvečer na Pohorju ne bo koga, in se ti "mogoče pridružim" na Šentiljski...čeprav samo na delu ( po 12-ti uri imam "obveznosti"... drugače bi se ti vsekakor pridružil)

Če ne , srečno tudi tebi!

lp. Zvone
Hej Zvone!

Jaz bom danes na trasi Zimske lige na Pohorje! Namen imam začeti ob 19h in ponoviti vajo gor - dol 3krat. Predvidevam, da bom do polnoči konec.
Zaenkrat se mi razmere še ne zdijo ugodne, da bi dril ponavljala celih 12 ur (softič pač :oops:). Čez kakšen mesec pa lako računaš tudi name. Samo, lepo prosim, malo prej povej!
Tudi jaz imam podobno zgodbo. Danes je tek, jutri je tek, vmes pa ne morem še celo noč po Pohorju laufat. Je pa zanimivo.
Naslednji vikend pa gre verjetno ena naša skupinica dolgi 4-urni trening po klasični progi Radizel - Hoče - Belvi - Areh - Pljučna - Radizel :D
Zvonko,

Danes naj ti palčki krasijo noč z iskrami, skrati naj ti ponagaajo in ti delajo dodatne poličke na snegu gor po FIS-ki, troli naj te pikajo v ta zadnjo, da bo vse usmerjeno v mirno prostodušno energijo.
Poslal bi ti kužeka mojega prijatelja, ki ne vem če ni najvzdržljivejša pasja motivacija, ki jo je možno dobiti v MB-ju...za gazi. Mene je spremljal na teku okoli dreves Žigartovega vrha za zimski solsticij, Leona, Istoka in mene je spremljal na Pohorskem bataljonu.,
Ampak jaz looser danes nisem sposoben priti na startno linijo. Prevec vsega je bilo.

Pohorski volk Zvonko evo tvoje energije ....no big sleep..
http://www.youtube.com/watch?v=-bIIdjFBtYU
http://www.youtube.com/watch?v=0ueD7LNoIww&feature=related

Si pa mi dal idejo za 12 ur Vurberka...

Cuvaj se,
tulček napisal/-a:
ZdravkoC napisal/-a:Naslednji vikend pa gre verjetno ena naša skupinica dolgi 4-urni trening po klasični progi Radizel - Hoče - Belvi - Areh - Pljučna - Radizel :D

Me vzamete zraven? :D

Seveda te vzamemo zraven. Te obvestim, ker je vmes besedica "verjetno".
Pozdravljeni ultraši!

Kot sem že napisal v vabilu: Če bom na startu SAM - grem spat!

Na srečo, ni bilo nikogar, in sem z veseljem šel spat!

(pred tem se opravil 7 vzponov in spustov ( 5 nočnih in 2 dnevna) po poti Zimske lige na Pohorje ( 11:30 h bruto))

Lep pozdrav vsem! Zvone

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA