Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

˝ANDREJČKOV TEK˝ - 16. TEK NA VRŠIČ

Turistično društvo Kranjska Gora v PETEK, 25. 6. 2010, organizira že tradicionalni ˝ Andrejčkov Tek˝ - 16. tek na Vršič s skupinskim štartom ob 10:00 uri ob vznožju smučišča Dolenjčev Rut, pri restavraciji ˝Oštarija˝ v Kranjski Gori.

Letošnja izvedba teka bo štela tudi za 1. ALPSKI - Pokal Gorenjske v gorskih tekih z zaključno oz finalno prireditvijo ob teku na Vodiško planino 19.09.2010.

DATUM PRIREDITVE: Kranjska Gora, 25. 6.2010
ŠTART: ob 10:00
VIŠINSKA RAZLIKA : 811 m
Štart: 810m.n.m. - Kranjska Gora
Cilj: 1611m.n.m. – Vršič
DOLŽINA TEKA: cca 12km
PRIJAVE: od 8:00 na štartu
ŠTARTNINA: 15 €
PODELITEV PRIZNANJ: 14:00

Tekmovalci se bodo pomerili v 12 kategorijah:

KATEGORIJE:

M 16 – 19 (1994 – 1991)
M 20 – 35 (1990 - 1975)
M 36 – 45 (1974 – 1965)
M 46 - 55 (1964 – 1955)
M 56 – 65 (1954 – 1945)
M 66 in starejši (1944 in starejši)

Ž 16 – 19 (1994 – 1991)
Ž 20 – 34 (1990 - 1976)
Ž 35 – 44 (1975 – 1966)
Ž 45 – 50 (1965 – 1960)
Ž 51 – 55 (1959 - 1955)
Ž 56 in starejše (1954 in starejše)

Prireditev bo tudi v letošnjem letu izvedena na enaki trasi kot v preteklih letih s skupinskim štartom pri restavraciji ˝Oštarija˝ v bližini hotela Kompas oz. pod kranjskogorskimi smučišči. Tekmovalci bodo najprej tekli po Borovški cesti proti centru Kranjske Gore in nato po Tičarjevi do hotela Lek, od koder se usmerijo po Vršiški cesti proti vrhu prelaza Vršič.

Za udeležence teka bodo na progi (pri Mihovem domu in Koči na Gozdu) ter na cilju pripravljena okrepčevalna mesta s športnimi napitki in vodo. Po povratku s prelaza Vršič, bodo pred razglasitvijo rezultatov in podelitvijo nagrad najboljšim udeleženci teka na terasi Restavracije “Oštarija“ prejeli topel obrok.

Prijava na tek, prevzem štartnih številk ter darilne vrečke zvsebino naših sponzorjev, bo možna le na dan prireditve, ob 8:00 (do cca 9:45) na terasi restavracije ˝Oštarija˝. Udeležence vljudno prosimo, da za prijavo ne “lovijo“ zadnjih minut in da si po prijavi pravočasno namestijo štartno številko na prsno stran dresa oz. tekaške majice.

Popolna zapora ceste bo organizirana med 10:00 in 10:15 na trasi teka skozi Kranjsko Goro, ter med 10:00 in 11:00 uro na Vršiški cesti (od Hotela Lek oz. mosta pri Eriki do vrha prelaza Vršič). Tekmovalce, ki v času zapore ceste ne bodo prispeli na cilj, prosimo, da zaradi varnostnih razlogov tečejo ob desnem robu cestišča, saj bodo ob prenehanju zapore udeleženi v rednem prometu.

Za udeležence teka bo ob 9:45 oz. 15. minut pred štartom teka organiziran prevoz opreme na vrh prelaza Vršič, na voljo pa bo tudi povratek v Kranjsko Goro predvidoma 20 – 30 min po prihodu zadnjega tekača na cilj. Razglasitev zmagovalcev je predvidena ob 14:00 uri na terasi restavracije ˝Oštarija˝.

Rezultati teka bodo po prireditvi objavljeni na spleni strani http://www.timing-mojstrana.com

Dodatne informacije glede prijav in teka so vam na voljo na 041 365 765 - Samo.

Vljudno vabljeni in športni pozdrav!!!

TD Kranjska Gora
Nazadnje spremenil SamČ, dne 16 Jun 2010, 11:45, skupaj popravljeno 2 krat.
ROSI64 napisal/-a:Lep tek in dobra organizacija, :clap: tudi letos pridem. :D

P.S. Pa še koga dodatno pripeljem. :wink:

A si mogoče mislil - tudi - mene (upam, da ja). :twisted:

Pa se dajmo spopasti s klancem, ki še mojemu autočku ne paše preveč. :--(

Po napovedi-avtobus z Vršiča bo očitno odšel 20 min. po mojem prihodu v cilj. :argue:
maca napisal/-a:

A si mogoče mislil - tudi - mene (upam, da ja). :twisted:

Pa se dajmo spopasti s klancem, ki še mojemu autočku ne paše preveč. :--(

Po napovedi-avtobus z Vršiča bo očitno odšel 20 min. po mojem prihodu v cilj. :argue:

Brez skrbi avtobus je še vedno vsakega počakal, razen če ne misliš 2 uri hoditi gor. Saj piše da pol ure po prihodu zadnjega v cilj. Za lani vem da so na cilju imeli seznam koga še ni v cilju in so čakali. Tako da brez skrbi.

Uf... 1 leto od mojih začetkov in prvega stika s TF - cela proga z ramo ob rami z ROSI64-jem, 3/4 klanca je še šlo potem pa mi je zmanjkalo enegije in še enkrat hvala Rosi da si me vlekel čisto do cilja, boš letos lahko nadoknadil tiste izgubljene minute v zadnjih serpentinah.
Ima pa Tek na Vršič poseben čar, lani je bilo na vrhu celo malo snega...tako da ga tudi letos ne bom zamudil.
Mogoče letos tudi spust opravim peš, se še malo razgledam na okoli in počasi pridem v dolino, vprašanje pa če me bo golaž še čakal..... :wink:

Maca ne skrbi nobenega ne pustijo na vrhu, lani je peljal en bus in dva kombija.

Torej se vidimo na Vršiču!

LP Tomaž
Tomaž 77 napisal/-a:Mogoče letos tudi spust opravim peš, se še malo razgledam na okoli in počasi pridem v dolino, vprašanje pa če me bo golaž še čakal..... :wink:

Maca ne skrbi nobenega ne pustijo na vrhu, lani je peljal en bus in dva kombija.

LP Tomaž

ahhhhh, kar malo mi je odleglo.

Tomaž 77, hvala za idejo, če me ne bo čakal nihče :--( , jo bom pa peš ucvrla dol :--
meni ni treba šparat golaža, pršparajte mi raje kako japko in banano... :mrgreen:
maca napisal/-a:Tomaž 77, hvala za idejo, če me ne bo čakal nihče :--( , jo bom pa peš ucvrla dol :--
meni ni treba šparat golaža, pršparajte mi raje kako japko in banano... :mrgreen:

Če ne drugega je bistvena razlika v kvaliteti zraka če greš peš v dolino, svež gorski zrak ali pa 50 tekačev na busu.... :lol:
maca napisal/-a:A si mogoče mislil - tudi - mene (upam, da ja). :twisted:

Ja tudi tebe sem imel v mislih. :D :D
Le na teku ne bom smel laufat s teboj, da ne bo kakšnih problemov. :lol: :lol:

Na vrhu te bom pa le počakal z objemom. :wink:
Tomaž 77 napisal/-a:
Uf... 1 leto od mojih začetkov in prvega stika s TF - cela proga z ramo ob rami z ROSI64-jem, 3/4 klanca je še šlo potem pa mi je zmanjkalo enegije in še enkrat hvala Rosi da si me vlekel čisto do cilja, boš letos lahko nadoknadil tiste izgubljene minute v zadnjih serpentinah.

LP Tomaž

Lani so bili tvoji začetki, :D letos se bom pa moral zelo potruditi, da ti bom lahko sploh sledil. :lol: :lol:

Vidimo se pa že v Kranjski Gori. :wink:
ROSI64 napisal/-a:
maca napisal/-a:A si mogoče mislil - tudi - mene (upam, da ja). :twisted:

Ja tudi tebe sem imel v mislih. :D :D
Le na teku ne bom smel laufat s teboj, da ne bo kakšnih problemov. :lol: :lol:

Na vrhu te bom pa le počakal z objemom. :wink:

Točno. Problemi. Kadarkoli laufam s tabo (ali ti z mano), sem v že kakšni štali :--( in se vlečem in vlečem in vlečem po progi, simptom Kranj-Vrba se še kar nadaljuje (samo da sta poleg mene takrat trpela še dva :oops: ).

Zato hvaležno sprejemam družbo pred in po teku. Med tekom ne bom s tabo. Itak da sem zate prehitra :-- , v jezikanju.

Za med tekom se bo že našla kakšna žrtev, ki se ji ne bo mudilo na vrh in bo pripravljena z menoj šteti rožice in poslušat ptičke (kenede Tae :roll: ).

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA