Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Glede na to, da se ročni kolesarji predvsem pojavljajo na tekaških prireditvah, predvidevam, da je najbolje, če tukaj napišem vabilo.

Pred nekaj tedni sem se udeležil ročnega kolesarjenja v Avstriji in sem se odločil, da v Sloveniji organiziram srečanje. Trenutno imam 6 prijavljenih iz Avstrije, sem pa prepričan, da bi se tudi v Sloveniji kdo našel, ki bi ga to zanimalo.

Srečanje bi potekalo 27. - 29.avgusta v hotelu Vivat v Moravskih toplicah. Moram pa zbrati dovolj kandidatov, da se lahko dogovorim za boljšo ceno. Predvidevam pa 60EUR za dve nočitvi s polpenzionom in kopanjem z delnim lastnim sponzorstvom.

In sicer bi v petek popoldne imeli zbor in zvečer kakšno krajše kolesarjenje po okolici. V soboto dopoldne kolesarjenje po ravnem terenu do cca 70km z umirjenim tempom. Popoldne pa kakšne zabavne dirke in pa zvečer še krajše kolesarjenje do cca 30km.

V nedeljo dopoldan zopet eno daljšo turo, popoldne pa je možno še kopanje, pa tudi fitnes center je cel čas na razpolago. Vse bi potekalo v sproščenem vzdušju, da se spoznavamo in moja želja je takšno srečanje ponoviti vsako leto. Letos bom že četrtič organiziral ležeče srečanje, tako da nekaj izkušnej že imam s takšnimi dogodki :)

Se priporočam, da sporočite naprej, če poznate koga z ročnim kolesom. Do 5.7. bi moral nabrati prijave, da se lahko fiksno dogovorim s hotelom za rezervacijo. Upam, da se vidimo konec avgusta v termah Vivat.

Lep pozdrav!
Peter Osterveršnik
040 428 540
Kakšno naključje, ravno včeraj sem bila na testni vožnji ležečih koles pri Petru. Bilo je zelo zabavno in UDOBNO. :D Na izbiro ima lepo število najrazličnejših koles na katerih se leži in nožno ali ročno poganja. Žal nismo nič slikali, če pa koga zanima kak to zgleda si lahko ogleda na njegovi spletni strani UDOBNO PO SVETU.

Povedal mi je, da gre čez par dni s tem kolesom na dopust. Kolesaril bo vse do Črnega morja (Bolgarija) in nazaj. Verjamem, da bo noro užival, ker so kolesa res udobna. :laola

Peter, srečno pot!
Srečanje definitivno bo. Prijavljenih je sedaj 10 udeležencev iz Avstrije. Če kdo pozna kakšnega ročnega kolesarja, se priporočam za kontakt oz. da mu posredujete informacijo.

petek popoldan: zbiranje udeležencev in krajša večerna tura do cca 30km. Po želji lahko tudi kopanje, če bi kdo želel bolj sproščen prvi večer.

sobota dopoldne: ravninsko kolesarjenje do cca 70km
sobota popoldne: zabavno tekmovanje in zvečer krajše kolesarjenje ali kopanje v bazenu, druženje

nedelja dopoldne: ravninsko kolesarjenje do cca 70km
nedelja popoldne: sproščeno druženje in zvečer vrnitev domov

Cena za dve nočitvi s polpenzionom v dvoposteljni sobi z mojim sponzorstvom je 60EUR. Hotel in sobe so prilagojene za goste na vozičkih.

Upam, da se najde tudi kdo iz Slovenije.

Lep pozdrav,
Peter
Na srečanju smo se imeli enkratno, čeprav nas je en popoldan pošteno opralo :)

Slika

Več o srečanju lahko preberete na http://www.udobnoposvetu.si/dogodki/prvo-srecanje-rocnih-kolesarjev-v-sloveniji-uspelo

Slika

Se pa pogovarjamo, da se bi skupaj udeležili Ljubljanskega tekaškega maratona. Tako da kdor ima željo z ročnim kolesom, se vidimo v Ljubljani. Pa mogoče bi bilo dobro, da se mi oglasi na e-mail, da se malo uskladimo. Ali pa na telefon 040 428 540

Lp,
Peter

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA