Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Alo.

A kdo kaj ve kako tole poteka na Hrvaškem... Prijave kolk prej itd. Da se ne bom zastonj dol vozil. Aja pa še tisti kupon k smo ga dobili na TF10ki se verjetno vnovči dol pri prijavi??
Proga je dobro označena??

Hvala za odgovor.

LP
Da ne bom odpiral nove teme bom kar tukaj napisal poročilo o teku.

Kar lahko napišem so samo superlativi. Trasa super (težka ampak fletna - razen v AC Solaris mi je bilo malo nerodno :D :D ) . Organizacija dobra, mogoče edino označba proge ne najboljša ampak se je dalo (imam to srečo, da sem spredaj tekel, da sem večino časa imel spremstvo). Vremenske razmere super (se je prejšnji dan ohladilo).
Mi je pa Tar izjemno všeč ratal!

HVALA TF za brezplačno štartnino.
ris9 napisal/-a:Trasa super (težka ampak fletna - razen v AC Solaris mi je bilo malo nerodno :D :D ) .

Škoda, da se ta tek vedno pokriva z Logarsko. Ker me res zanima, kako zgleda to, ko se teče skozi Solaris. Sicer camp, v katerem sem bila letos jubilejno 40. (merjeno v letih :D )
Nekaj grozijo, da ga bodo "oblekli", potem ti pa ne bo več nerodno :D
ris9, še tukaj čestitke za prvo mesto! čist utrgalo se ti je :) bravo!
@nana: prijetno zgleda, prijetno! :) proga je kar razgibana gor/dol, gor/dol in vmes ko vidiš skupinco 70 letnic, z joški do kolen kako vneto navijajo, te kr zbistri (bi lahko izenačil to s hladno vodo)! :)

še nekaj slikic pred startom in podelitev:

https://picasaweb.google.com/1113529799 ... 89/Tar2012
cikron napisal/-a:ris9, še tukaj čestitke za prvo mesto! čist utrgalo se ti je :) bravo!
@nana: prijetno zgleda, prijetno! :) proga je kar razgibana gor/dol, gor/dol in vmes ko vidiš skupinco 70 letnic, z joški do kolen kako vneto navijajo, te kr zbistri (bi lahko izenačil to s hladno vodo)! :)

še nekaj slikic pred startom in podelitev:

https://picasaweb.google.com/1113529799 ... 89/Tar2012

Hvala za čestitke (še enkrat :D ).
Tam skozi Solaris je šlo res kar hitro ja. So bli pa tam taboljši navijači. V Lanterni ni skoraj noben več navijal v solarisu pa skoraj vsi :D :wink: :D .
zmagovalec tekme v TARU je res dominiral,spremljal sem ga na kolesu do zadnjega klanca,ko se mi strgala "ketna" :( skozi nudistično plažo pa sem ga vneto opozarjal, naj gleda progo in ne navijačič :D sicer pa je po tekmi v taru največja fešta v istri (to ve lanski zmagovalec Boštjan H.) lp ju
janezu: HVALA za spremstvo!!! Bi se zgubu, če te nebi blo! Potem te pa ni bilo nikjer, da bi se vsaj s kakšnim :drink zahvalil, jaz pa tudi nisem šel na fešto , ker se mi je mudilo nazaj v Slo. Za ketno pa sploh vedel nisem... Smola!
Hvala za vse pa se vidimo , če ne prej, na zimski ligi.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA