Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 zz topka
Ma, tudi če jo ne grem laufat, sem morala odpret temo za TA KRALJEVSKI TEK.
Zares čudno... če kakega "vaškega" teka ni na TF, strašne pripombe. Če pa ni Kraljevskega, pa nihče nič?
No, trenutno je na strani KGT prijavljenih 231 grizlijev. Časa za prijavo imate do sobote, do 14.ure.
Vreme bo, kot izgleda hot, hot, hot.
 JureZ
Letos grem na tekmo prvic, pa me zanima, kako je glede limitnih casov. V razpisu organizatorja pise: "Cas, ki ga morajo tekmovalci doseci je dve uri in pol, sicer ne bodo uvrsceni. Tekmovalce, ki ne bodo dosegli limitnega casa bodo redarji na progi obvestili."
Gledam pa rezultate od lani in so uvrsceni tudi tekmovalci s casom do treh ur. Limitni cas je bil baje enak. Ali to pomeni, da organizator se malo podaljsa limit na sami tekmi? ! ali se mogoce meri nekje pred ciljem?
V glavnem, ne razumem. Ce mi lahko nekdo prosim razlozi, da ne bom kar sam od sebe odstopil po nepotrebnem :D
Uporabniški avatar
 MAKALU
Malo sem brskal po arhivu in našel nekaj posnetkov teka na Grintovec iz leta 2006, posneto pri odcepu za tovorno žičnico na Kamniško sedlo, to je v prvih kilometrih teka :D drugi del filma pa je iz leta 2011, ko je bilo zelo slabo vreme in je bil cilj na Kokrskem sedlu :argue: mal sem se kregal s tehniko saj je kamera zaradi vetra in mraza bojkotirala, za zaključek pa povsem omagala :lol: tista deževna podelitev mi je ostala tako le v spominu :D po mokroti :drink

http://www.youtube.com/watch?v=ouP00s6BXOE

LP Andrej
POMEMBNO OBVESTILO VSEM TEKAČEM, POMOČNIKOM IN NAVIJAČEM - vse dejavnosti v zvezi s tekom (prijava, razglasitev rezultatov, vračanje startnih številk, ) bodo potekale v Piknik centru pri Jurju (tik pred Domom v Kamniški Bistrici zavijete levo), le start vseh kategorij ostaja na istem mestu ( pri Domu v Kamniški Bistrici). Za Piknik center Pri Jurju zavijete tik pred mostom na levo, oznake ( PRIJAVE in RAZGLASITVENI PROSTOR) ter redarji vas bodo pripeljali tja .
Uporabniški avatar
 AVI
Stane Hvala! ;-D

Kar se razgledov tiče bo sigurno prava fantazija, le "majčkeno" bo vroče...ampak saj je poletje... :lol: :lol:

Tokrat se mi žal ne bo "izšlo" tako, da uživajte maksimalno, čeprav bodo skoraj sigurno noge in pljuča pošteno pekla... :D
Uporabniški avatar
 ris9
David tudi iz moje strani samo "kapo dol" za tale prispevek v studio city! :laola

Vsem, ki boste "gural" na Grintovec pa želim lahke noge pa po pameti :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA