Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

 ROJE
#356791
3.TRAIL RAŠICA
ROMAN JEŽ S PRIJATELJI S POMOČJO
GOSTILNE LEDINEK , PLANINSKEGA
DOMA RAŠICA, ERVIN LEMARK s.p. TER OSTALIH DONATORJEV VABI NA


TRAIL »RAŠICA«(56 KM;18.7KM;ŠTAFETA)
DNE 25.11.2017 S STARTOM OB 8.00 S ŠPORTNEGA IGRIŠČA V SREDNJIH GAMELJNAH(KONČNA POSTAJA LPP ŠT.8 IN 21)

TRAIL BO POTEKAL PO RAŠICI,ŠMARNI GORI IN GRMADI IN SICER V 3.KROGIH PO 18,7 KM IN PRIBLIŽNO 1000 VIŠINSKIH METROV.NA TRASI BODO TRI OKREPČEVALNICE-RAŠICA,ŠMARNA GORA,GAMELJNE.

RAZPISANE SO KATEGORIJE:1. ŽENSKA 18.7 KM 2. MOŠKA 18.7 KM
3. ŽENSKA 56 KM 4. MOŠKA 56 KM
5. ŠTAFETA(TRIČLANSKA-OBVEZNO VSAJ ENA ŽENSKA)
V ŠTAFETI LAHKO TEKMUJE TUDI POSAMEZNIK,KI STARTA SAMOSTOJNO IN SICER TAKO,DA JE V ŠTAFETI 1.ČLAN IN NOSI TUDI ŠTEVILKO ŠTAFETE.

PRIJAVNINA ZNAŠA 18 € NA OSEBO IN SE PORAVNA NA TRR ( ERVIN LEMARK s.p., Polanškova ulica 6, 1231 Ljubljana Črnuče, SI56610000001973424 , SWIFT: HDELSI22 , namen : Rašica Trail: ime_priimek ALI ime_stafete / lahko_vec_imen ),DO 17.11.2017. ZAJEMA OKREPČILA NA TRASI,MALICO,MANJŠI STARTNI PAKET TER MOREBITI ŠE KAKŠNO NAGRADO.

NAGRADE:KOLAJNE ZA NAJBOLJŠE TRI PO KATEGORIJAH
KLJUB VPLAČILU ŠTARTNINE OBVEZNA PREDPRIJAVA NA MAIL: jez.roman@gmail.com
PRIJAVA NAJ VSEBUJE: IME IN PRIIMEK,KATEGORIJA,KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA,OBROK-MESNI ALI VEGETERJANSKI.
VEČ INFO NA TEL.ŠT. 040 264 588 ALI PO MAILU,KI JE NAVEDEN ZGORAJ.

SEZNAM SODELUJOČIH BO OBJAVLJAN NA TEKAŠKEM FORUMU POD RAŠICA TRAIL IN FB STRANI TRAIL RAŠICA.
Priponke
3.trail.png
3.trail.png (114.64 KiB) Pogledano 8150 krat
3. trail višinci.png
3. trail višinci.png (51.34 KiB) Pogledano 8150 krat
 klas
#356836
ojla, super zgleda proga!
a se da dobiti sled trase v .gpx ?
LP
Uporabniški avatar
 majcka
#356837
klas napisal/-a:ojla, super zgleda proga!
a se da dobiti sled trase v .gpx ?
LP


Janez!!!! :--( :--(

Čist sem razočarana nad tabo....pa ti boš ja sam porisal traso na podlagi priložene slikce....a ne boš??? :shock: :shock:
 klas
#356842
ha ha res je Maja, že rišem s svinčnikom in šestilom :-- :clap: ...prav mi pride tudi inženirska miza :lol:
hec...saj mi je načeloma jasno, kje gre (razen tisto v Šmarnem, pa delno Rašica) a če bi imeli sled, bi jo res dali na geopedijo, kjer bi se super videlo...
Uporabniški avatar
 majcka
#356855
vencelj napisal/-a:Letos kratka v enem kosu, dolga množeno s tri, če prav vidim :roll: :?:


Prav vidiš, Vencelj!!! :clap:
 ROJE
#357213
Čas za tipkanje in opis proge 3.trail Rašica
Startamo, kot vsako leto na igrišču v Srednjih Gameljnah.Prvih 7,5 km enakih kot lani in sicer po asfaltu proti nekdanji opekarni,desno v gozd,prečkamo glavno cesto na Rašico,tečemo do daljnovoda,zavijemo desno proti Črnučam do gozdne ceste v Srednjih Gameljnah,prečkamo Črnušnico in zavijemo strmo desno v gozd.Tečemo po gozdni potki vseskozi navzgor do širše gozdne poti,ki vodi na Rašico.Usmerimo se levo nato pa po kakšnih 300 metrih zavijemo desno v breg proti Dobenu.Ko pridemo na asfaltno pot takoj zavijemo levo v gozd na tako imenovano Tonetovo pot in ji sledimo vse do stolpa na Rašici,kjer bo tudi okrepčevalnica.Od tu se spustimo po peš poti proti tako imenovanemu Platoju-križišče pod vrhom,nadaljujemo po široki gozdni poti proti Gameljnam ter kaj hitro zavijemo levo na Novakovo pot proti Velikemu vrhu,s katerega se spustimo na isto široko gozdno pot,ki smo jo pred kratkim zapustili.Od tu pa nova pot.Na levem ovinku ceste zapustimo v desno stran in sledimo markirani poti za Šmarno goro.Spustimo se do Povodja,prečkamo deponijo lesa in znajdemo se na glavni cesti Šmartno-Vodice.Prečkamo avtocesto in takoj po mostu zavijemo desno po markirani poti za Šmarno goro.Tečemo ob avtocesti proti Vodicam.V gozdu zavijemo levo ter kmalu še enkrat,prečkamo brv ter travnik pod daljnovodi ter prispemo na gozdni makedam,se usmerimo desno in kmalu dosežemo vas Zavrh.Od tu nadaljujemo po vozni poti na Šmarno goro.Približno 500 metrov pred sedlom na levem ovinku ceste skrenemo v desno na pot Svobode,ki ji sledimo vse do poti Na Grmado,kateri nato sledimo do vrha Grmade,se po grebenu spustimo na sedlo in prav tako po grebenu vzpnemo na Šmarno goro,kjer nas pričaka druga okrepčevalnica.
S Šmarne gore se spustimo mimo igral med skladovnicami drvmi direktno navzdol do kapelice Turkovega znamenja.Tu zopet dosežemo pot Svobode po kateri desno nadaljujemo tek v smeri proti partizanski poti,po kateri se nato v njenem spodnjem delu spustimo do vasi Šmartno,mimo kmetijske trgovine Kudrovec med hišami do križišča v Šmartnem.Nadaljujemo mimo cerkve po asfaltni cesti proti Gameljnam,prečkamo avtocesto in se desno usmerimo na makadamsko cesto proti nekdanji gramoznici.Tečemo po poti kakšen kilometer ,nato pa zavijemo levo ter sledi le še prečkanje travnika ter glavne ceste do cilja ali menjave,ter seveda tudi okrepčevalnice.
Še nekaj info:Limit za odhod v tretji krog bo opravljena prva dva kroga do 14.45.Obvezna oprema-telefon,ter lučka za tretji krog.
Tekmovalec,ki nastopa samostojno na kratki ali dolgi progi in starta tudi v štafeti obvezno starta prvi in do predaje nosi dve številki,štartnino pa vplača le eno.
Krajšanje proge ni dovoljeno-na progi bo v nasprotni smeri hodil popisovalec,ki bo vedno na različnih mestih,tako,da imejte številke na vidnih mestih.
Malica od 11.00 dalje.
Podelitev za kratko progo ob 13.00
Podelitev za dolgo progo-odvisno od časov.
Dvig startnih paketov najkasneje do 7.45.
 ROJE
#357219
Saj veš kako je.Od 11.00 do 11.30-kot v službi-pol ure.Če imaš pa popoldan šiht je pa kasnej. :) :) :) :D :D
 Natasa1
#357223
Pozdravljeni vsi organizatorji in tekači.
Mene pa zanima koliko višincev je v enem krogu ( 18,5 km)?
Zelo pa bi bila vesela, če bi lahko objavili GPS track poti.
Pa lep jesenski pozdrav.
Uporabniški avatar
 majcka
#357224
Natasa1 napisal/-a:Pozdravljeni vsi organizatorji in tekači.
Mene pa zanima koliko višincev je v enem krogu ( 18,5 km)?
Zelo pa bi bila vesela, če bi lahko objavili GPS track poti.
Pa lep jesenski pozdrav.


V enem zgornjih postov piše, da je na en krog cca 1000 m višincev in slika višinskega grafa je priložena. :wink:
 ROJE
#357296
Samo dvigujem temo,da veste,da smo aktivni in delamo za vas,da se boste pri nas počutili vsaj dobro,če že ne odlično.Pričakujemo vas. :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA