Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Vabilo,

Maratonci tekaškega kluba Maraton iz Ptuja smo 12 let tekli ob mejah Slovenije in tako počastili dan državnosti. Ker pravijo, da v Evropi ni več mej, smo ptujski maratonci ob dnevu državnosti pripravili nov tekaški izziv: štafetni 8 urni tek po ulicah Ptuja. K sodelovanju smo povabili pobratena mesta, zato smo prireditev poimenovali »Tek partnerskih mest«. Sodelovale bodo ekipe Banske Štiavnice (Slovaška), Burghausena (Nemčija), Varaždina (Hrvaška) Gradca (Avstrija) in Sait-Cyr-Loire (Francija). Želimo pa si, da bi na teku sodelovali tudi tekači iz Slovenije, upam, da vsaj ena ekipa Foruma, ekipe klubov, občin ali posameznih krajev.

Tek bomo v sodelovanju z Mestno občino Ptuj popestrili z vzporednimi prireditvami. Vaša ekipa, občina ali kraj se bo lahko promovirala na eni izmed stojnic. S svojo naravno in kulturno dediščino, z značilnimi izdelki, kulinariko,… vas bodo spoznali občani Ptuja in drugi obiskovalci te prireditve.

Več informacij o samem teku dobite na spletni strani TK Maraton Ptuj: www.gimptuj.net/maraton/osemurnitek.htm ali na 041-521-071 Nataša Hercog
Uporabniški avatar
 Kunec
Bravo bravo Ptuj, lepo da ste nadomestili tek po mejah Slovenije. Sam sem se udeležil 10. teka po mejah Slovenije leta 2001 in bilo je nepozabno.
No tokrat se bo ekipo lažje sestavilo, upam da se dobimo na Ptuju.
Uporabniški avatar
 boris
Ni nas veliko, ki smo doživeli ta tek. Me veseli, da je na vsakem od nas pustil dober vtis. Osem urni tek bo 1. takšen tek v naši organizaciji, upam da imamo dovolj izkušenj, da bo tudi ta tek vsem ostal v dobrem spominu. Časa za organiziranje ekip je še dovolj. Prijave sprejemamo do 10. junija.
Uporabniški avatar
 pia
Kategorija pa samo enotna :roll: ? Kaj, ko bi naredili vsaj še žensko oz. v primeru, če se prijavijo vsaj 3 ženske ekipe. Saj tistih nekaj kolajn ni tak denar! Zagotovo bi se prijavilo nekaj samo ženskih ekip! I žene trče :wink: , zar ne?
Uporabniški avatar
 Veggie
Tocno tako, Pia!

Ko se v razpisu videla samo "Absolutna kat.", me je minilo :?
Uporabniški avatar
 Veggie
pia napisal/-a:I žene trče :wink: , zar ne?

Zene za stedilnik, ali kak ze........ :roll: :? :shock:
Uporabniški avatar
 boris
Pia, Veggie,.., glede na ta odziv bomo v klubu razmislili se o zenski kategoriji. Javim, cim bom imel informacijo.
Uporabniški avatar
 potepinko68
Sej.. verjetno se lahko prijavi ekipa štirih, ne glede na to, kakšnega spola so člani ekipe?.. :wink: .. tko .. "kao muškarac"... :oops: ... bi bla zame največja motivacija tečt v mešani ekipi.. nežnejši spol nikol ne škoduje ...

če so nas v srednji šoli na treningu "občudovale" punce, smo imel povprečje pri intervalih precej boljš ..hehe...

svet je lep, nežnejši spol ga pa še polepša... :D
Uporabniški avatar
 boris
Mešana ekipa je seveda možna. Predvidevali smo, da se bodo dekleta na ta način vključevala v ekipo, če pa bodo sestavile svojo ekipo, tudi prav oz zaželjeno.
Uporabniški avatar
 boris
Pia, Veggie,... glede kategorij je urejeno, ce se bodo prijavile zenske ekipe, bo kategorija tudi za zenske. Zdaj cakamo samo se na prijave.
Uporabniški avatar
 Kunec
Kaj pa fantki, al bomo tud kej v akciji. Sam sem za akcijo, lahko bi se počasi začeli zbirat (vsaj še trije bi bilo dobro ).
Uporabniški avatar
 miro
Darko še en potencialni kandidat. Tudi jaz bi obudil spomine na 10. tek po mejah Slovenije , torej še dva kandidata.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Kunec
Super Miro, se že veselim teka v Ptuju in upam da se najdeta še ostala dva tekača.
 jakaski
jst še razmišljam... ena od možnosti bi bla tud tole... kok pa pričakujeta da bi vsak naredu v teh dveh urah ki jih ima na voljo??

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA