Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Cestni in gorski kolesarji ter tekači se boste v ponedeljek srečali v Posočju. Proga bo dolga 6 kilometrov, višinske razlike bo za 600 metrov.

Starti bodo na mostu čez reko Idrijco na Mostu na Soči ob 11. uri, 11.05 in 11.10.

Startnina znaša 3000 tolarjev.

Informacije: 05/388-72-20, 041/359-252, 041/682-448, 041/637-690
 laufar
Fejst težka dirka, na vrhu pa fajn žurka! Primorci znajo! 8)
 laufar
Kaj zdej, polhn sm vas vidu u majicah TF pa nobenga poročila! A se še zdej niste najedl, al kva, no sej za jest je pa blo, vsa čast organizatorju, makaroni z golažom al pa paradajz omako, pa čevapčiči, pa jota, pa štruklji, madona sm se nažru!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ker izgleda da je bila tako dobra organizacija in jedača, pijača.Bo potrebno vsaj en dan da pridejo vsi k sebi po obilnem obroku :lol: :wink: .Pol se bodo pa že razpisali ko romanopisci :wink: !
Ja izgleda da je bilo res fantastično, ke ni nobenega poročila bilo kmalu!
ČAO!
 tommi
smrk smrk, kako sem pa lahko spregledal ta tek? pa tok bliz mene je bil... o ti šment!
 laufar
Prav zanimivo, 85 tekačev na štartu, pa zgleda nobenmu ni bilo všeč, kolesarji pa tekmo zelo hvalijo in komentirajo!
 aleksander
Lansko leto sem poslušal komentarje o tem teku, letos smo z družino šli probat in vsi trije smo bili več kot zadovoljni, zato se vsekakor vidimo drugo leto :wink: Res pa je nekaj, da je bilo vsega skoraj preveč v izobilju :wink:
Uporabniški avatar
 mirko1
ja ja,sedaj pa je že minilo toliko časa,da sem že pozabil kako je bilo :wink: .rezultati so objavljeni na uradni strani za gorske teke primorskih novic.na teku sem opazil le aleksandra z družino,pa zztop-a z družino,pa še mčrnigoj-a,ki mi je pretežni del časa(ko so se obdelovali rezultati) delal družbo.tek je bil izpeljan kot se spodobi.kakšnih posebnih kiksov ni bilo,mogoče bi lahko malo znižali ceno(3000sit).res da je bilo v ceni en kup stvari in hrane,je pa tudi res da en kup ljudi tega bonusa ni izkoristilo.končni vtisi so lepi,tudi vreme je zdržalo.proga je bila sicer mokra od dežja prejšnje noči,vendar so zaradi tega dosti bolj trpeli kolesarji,tako da je končni rezultat bil dve minuti v prid tekačem,pa tudi dvomim da bo kdaj kakšen kolesar na tej strmi progi prehitel najboljšega tekača.
za naslednje leto pa apeliram na organizatorja da uredi po tekmi helikopterski prevoz v dolino.
lp,mirko
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
aleksander napisal/-a:Lansko leto sem poslušal komentarje o tem teku, letos smo z družino šli probat in vsi trije smo bili več kot zadovoljni, zato se vsekakor vidimo drugo leto :wink: Res pa je nekaj, da je bilo vsega skoraj preveč v izobilju :wink:

Ja Aleksander je pa že tako, da je bolj preveč kot pa premalo :lol: :wink: , kajne?
V glavnem da ste se imeli skrajno lepo!
In mogoče se pa naslenje leto nalimam tam, kaj se ve!
:wink: 8)
ČAO!
 problematiks
Evo, tule so rezultati s Sirokega.Na cilju smo imeli nekaj tezav s trmasto stoparico, tako da je bilo nekaj napakic pri casu.No, ti casi so dvakrat preverjeni in tocni.

Marko

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA