Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

hoj,

novoletni tek po Rožniku je, kislemu vremenu navkljub, lepo uspel. vsi sodelujoči smo se strinjali, da ga moramo čim prej ponoviti.

ker se nam ne da čakati do silvestra 2005, vas vabim, da se nam pridružite v petek, 16. 1. 2004 ob 20h na ponovitvi Teka v Novo leto 2004.

zbrali se bomo četrt ure pred dvajseto uro na parkirišču pred tivolskim bazenom in jo nato skupaj mahnili v hrib za Cekinovim gradom, naredili krog okoli Šišenskega hriba, se povzpeli na Cankarjev vrh (Rožnik), se spustili do Čada in jo mahnili nazaj v Tivoli. tempo bo primeren za vse tekače, saj se bodo gotovo oblikovale skupine enakomerno pripravljenih tekačev. naj poudarim, da prireditev NI tekmovalna. njen namen je druženje ob teku!

informacije: 040 455 511 ali 031 52 92 06

želja udeležencev novoletnega teka je sicer bila, da bi za ponovitev tekli po snegu a ne bomo čakali na naravo in pošiljko od zgoraj. mogoče nas pa preseneti :)

pokrovitelj teka je Tomas sport.
Nazadnje spremenil ero, dne 17 Jan 2004, 09:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Dule
Glede na to da za silvestra nisem bil razpoložen za tek, tokrat ne najdem nobenega izgovora :roll: .
Pridem zraven, še posebno ker bo tudi pokrovitelj teka tam :D, da ponovimo silvestrski žur pardon silvestrski tek :wink:
Uporabniški avatar
 Staša
Super - osebni koledarček za 16. 1. ob 20 00 zapolnjen :arrow: novoletni tek.
LP,
Staša
Uporabniški avatar
 nada
Se pridružujem, pa še kolegico bom pripeljala! :lol:
 dragons
A je šampanjec obvezen glede na to da je ponovitev!

Lep pozdrav! :wink:
Dragons
 Warp
Zivjo,
mislm da se bom tut jst lahk namalu v Tivoliju v petk zvecer. Racunite tut name!

LP Warp
Uporabniški avatar
 ero
dragons napisal/-a:A je šampanjec obvezen glede na to da je ponovitev!

:D ni obvezen, je pa zaželjen. sicer sva pa na novo leto s Pio nazdravila z vročim čajem. se je bolj prilegel, kot šampanjec :)
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D Sasa, Rafko in jaz pa smo nazdravili z otroskim sampanjcem. Torej vsak naj stori kot misli, ni nobenih pravil.
Uporabniški avatar
 simi
Super ideja, brez dvoma!
Če me vlak ne povozi sem zraven:) :D

Lp, S
Uporabniški avatar
 MihaPR
jah,jest tud pridem ce bo slo use po sreč an ;))
 Primoz R.
Živ,
se vidimo.
 Nataša
mene pa zanima, kolk km ima ta tek približno...pa ali ni mal temno zvečer na Rožniku? da se ne spotaknem čez kakšno korenino...

se vidimo!!!
Uporabniški avatar
 MihaPR
ziv,
zoprno bo edino ce bo ledeno, tako kot je ledena potka do mosteca,tam do skakalnic. Drugace se vidimo, glede razdalj pa takole, upam da mi bo ratalo dat na internet cimprej priblizno oceno dolzine razlicnih odsekov na tekaških progah,tudi za tole progo, ki jo bomo, upam da v cimvecjem številu, odtekli v petek :D
Uporabniški avatar
 MihaPR
V prejšnjem obvestilu za novoletni tek je razdalja okoli 8 km, tako da verjetno bo nekaj takega tudi sedaj ;)
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D dolzina teka je nekako 7 km, svetimo pa si z naglavnimi luckami, prazaprav je krasno. in ne boj saj ne bos sama tudi tisti zadaj imamo drzbo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA