Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Še iz taborniških časov si želim udeležiti se tega teka, nikoli pa ni bilo mogoče tega realizirati, toda letos mi datum ustreza, če me le ne bo Grintovec preveč izmučil... Malo sem preletel vtise iz preteklih tekov in, kot kaže, je kar dobro organizirano, tako da bo, upam, to odtehtalo nekoliko višjo štartnino :( .
Če ne bom tekel bom pa med navijači, držte se :D
Uporabniški avatar
 Mandatar
Še nikol nisem teku okol Boh. jezera ( dopusti), slišal pa sem veliko pohval. Letos sigurno pridem.
--- Pridno treniraje!

Ni ga čez lauf u največji vročini. :oops:
Uporabniški avatar
 5rca
takole ... jaz sem že prijavljena :lol:
Uporabniški avatar
 Pero
To! Najprej u Bohinj, pol pa na TF PIKNIK!!!
Uporabniški avatar
 5rca
Pero napisal/-a:To! Najprej u Bohinj, pol pa na TF PIKNIK!!!

KAKŠN PIKNIK????
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Kako saj se ni treba preveč sikirati saj je tek 13-ga piknik pa 19-ga.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No od Bohinja do piknika je cel teden .
Uporabniški avatar
 Pero
No, še dobr, da sm zinu! Drgač bi 13. sameval v Podpeči :oops:
V glavnem ... upajmo, da bo štartnina zmerna in štart ob pravi uri :wink:
Uporabniški avatar
 mihaperme
Pero napisal/-a:V glavnem ... upajmo, da bo štartnina zmerna in štart ob pravi uri :wink:

Bo kar zmerna :arrow: :wink:

ŠTARTNINA:
3000 SIT v predprijavi;
5000 SIT na dan prireditve !!
Uporabniški avatar
 AL1
letos gremo v Bohinj, ja ... šiškarce :wink: :lol: :lol:

udeležbe na pikniku pa ne morem obljubit ... ker po njem same čudne slike okol krožjo :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Pero
ŠTARTNINA:
3000 SIT v predprijavi;
5000 SIT na dan prireditve !!

Jao! :bum: A ni bila lani 2500 v predprijavi? Majo na gorenjskem svojo inflacijo?! :roll:
Uporabniški avatar
 MihaPR
hehe, pomojem kr v centrali novice extreme v Ljubljani :)

Drugač je super tečt okol, sicer še nisem bil na organizirani tekmi okoli jezera.
En del je sicer kritičen, tisti, ki gre na levo stran od hotela Zlatorog. Treba pazljivo skakat okol skal :)
 maj
Takole gre: štart je pod Skalco, teče se pa v nasprotni smeri urinega kazalca, torej najprej čez most pri Sv.Janezu. Dobro je vedet, da se pot po prvem km ali dveh zoži na ozko sprehajalno pot, kjer je težko prehitevat, zato je taktično se do tam že razvrstit v koloni bolj spredaj. Malo je treba pazit na korenine tu pa tam, pa še posebej pri prehodu čez nekaj manjših in en večji hudournik s Plešivca. Na koncu jezera v Ukancu se teče čez travnike in lani je bila tudi ena pašna ograda za preskočit, mogoče pa bo letos celo odprta. Potem od Hotela Zlatorog malo po asfaltu, ampak zdaj že nekaj let ne več v celoti, ker so uredili lepo peščeno peš pot po kateri se lepše teče in tudi precej v senci. Men je ful všeč in letos štartam na rezultat okoli ure, kot v starih časih. Bomo vidli! Štartnina pa ni krščanska, res. Lp vsem 8) .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA