Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ali si naredil-a vse načrtovane treninge? Koliko treningov si preskočil-a? Je tega veliko? Se bo poznalo? Ali lahko kako nadoknadiš?

Portorož: ETAPNI TEK – 30in več kilometrov v dveh dneh

Dragi kolegi tekači ponujam vam možnost, da vsaj del izgubljenega nadoknadite!!! Kako? V soboto, 10.2. in nedeljo 11.2.2007 bomo v Portorožu organizirali ETAPNI tek.
Teklo se bo po progah naših tekov, teke bosta vodila Andrea Bartole in Robert Janev.

KOLIKO: koliko kilometrov bomo odtekli – razdelili se bomo v dve skupini. Skupini se bosta razlikovala po hitrosti in po kilometraži. V planu so trije 10km teki, ki se
lahko razzzzzztegnejo ali pa skrajšajo, odvisno od želja.

Tek ni tekmovalno naravnan ampak vsmerjen v krpanje lukenj v treningu.

In najpomembnejše:
Prvih 7, ki se bo prijavilo za etapni tek bo imelo spanje GRATIS!!!
*Ta ponudba velja le za enega družinskega člana

Cena v katero so vključeni najmanj 3 teki, spanje, sprehod, veliko pogovora in izmenjav mnenj in trije obroki je le borih 30€. Zakaj smo postavili tako nizko ceno? Ker si želimo, da dobro pripravljeni pričakate spomladansko sezono, ker nočemo služiti na tebi in ker si želimo, da spoznate naš kraj in naše proge!!!

Mojmir
www.skid.si

P.S. Ne zamudi priložnosti za krpanje lukenj v treningu!
P.P.S. Prvih 7 prijavljenih spi GRATIS. Takoj se prijavi, mogoče pa še uspeš biti med prvimi sedmimi.
P.P.P.S. Spoznaj progo teka Povežimo soline (18.3.2007) in na tekmovanju ti bo lažje.

www.skid.si
 Mojmir Kovač
Pomembna informacija!!!

V nedeljo, 11.2.2007 nas bo snemala TV, mislim, da za Dobro jutro TVSLO1
 Mojmir Kovač
Prijave kar lepo curljajo.
Ker je število mest omejeno, se prijave zaključijo v torek 6.2.2007 oz. takoj ko bodo vse postelje zasedene :)
 Mojmir Kovač
Dragi prijatelji!

V soboto in nedeljo imamo tek s katerim boste lahko nadoknadili veliko zamujenega. V dveh dneh bomo pretekli 30 in vec km ter dobro spoznali progo teka Povezimo soline.
Portoroz pa je prijeten kraj kamor lahko pripeljete celo druzino in sestavite prijetno s koristnim!!!

Prijavite se lahko se danes in jutri. www.skid.si pohiti, ne zamudi priloznosti, ker je stevilo mest omejeno.
Vse informacije na 041 72 42 62 ali na www.skid.si

Prvi tek bo v soboto ob 10:00

Mojmir

TEKASKA SEKCIJA
Obalni tekaci smo sestavili tekasko sekcijo. V sekciji si pomagamo z nasveti kako in koliko teci, se druzimo, se spodbujamo, imeli bomo skupne teke in
se bomo skupaj udelezevali tekov. Pridruzi se nam in to informacijo posreduj tudi kolegom, ki tecejo ali si zelijo, da bi tekli…
Info 041 72 42 62 www.skid.si

www.skid.si

info
podari tek prijatelju
TURBO prijave na novice
GRATIS tek
nagradna igra
vse to na

www.skid.si
 hitrohodec
Ali je mogoče dobiti nekoliko bolj podroben program? Recimo kraj in uro zbirališča, bodisi v soboto kot v nedeljo in to tudi za tiste, ki se bodo na prireditev podali oba dni kar od doma?

Hvala!
 bojanm
Lani je bilo prov lepo,še vreme nam je šlo na roko.
 Mojmir Kovač
V soboto in nedeljo bo zbor ob 9.45 med skladišči soli v Portorožu.
Skladišči soli se nahajata preko ceste od bencinske črpalke in postaje policije v Portorožu.
V soboto bo tek tudi popoldan. Več informacij dobite na 041 72 42 62

Pomembno obvestilo!!! V soboto nas bo na jutranjem teku snemala TV SLO. Prispevek bo na sporedu v torek med oddajo Dobro jutro.

To srečanje bo tudi zbor vseh, ki si želijo priključiti OBALNI TEKAŠKI SEKCIJI
 Mojmir Kovač
Pozdravljeni!

Evo nekaj več o kilometražah in o smereh teka... Tisti, ki boste prespali se dobimo od 9:00 do 9:30 pred "gluhonemnico" oz. me pokličite na 041 72 42 62
za vse ostale pa je zborno mesto 9:45 med skladišči soli v Portorožu.

Ne pozabi! Pride TV SLO1

www.skid.si
Etapni tek

1. tek: sobota, 10.2.2007 ob 10:00

1. trasa: skladišče – konec avtokampa = 7.600m
2. trasa: skladišče – soline = 12.800m
3. trasa: skladišče – rudnik = 17.200m

2. tek: sobota, 10.2.2007 ob 16:00

1. trasa: skladišče – cerkev Piran = 7.000m
2. trasa: skladišče – Fiesa 3 kroge okoli jezera = 10.000m
3. trasa: skladišče – Fiesa – Marina Portorož = 14.500m

3. tek: nedelja, 11.2.2007 ob 10:00

1. trasa: skladišče – Krka Strunjan = 8.600m
2. trasa: skladišče – Krka – Piran = 15.000m

www.skid.si
Uporabniški avatar
 tini
Hoyla,

Je organiziran kaksen prevoz opreme na cilj? In kako je s povratkom na starting point?

Glede na to, da bo vreme v Alpah bolj v ***** med vikendom me zadevca rahlo mika. :)

lptini
 Mojmir Kovač
Tini živ!

Štart in cilj sta vedno na istem mestu.
Tam pa bo moj avto v katerega bomo zložili vso opremo. Če ti uspe pridi že na jutranji tek, da nas bo več, ker bo snemala TV in da bo kaj videti 8)

Vreme se na našem koncu drži, jutri bo lepo za teči.
Uporabniški avatar
 tini
Mojmir Kovač napisal/-a:
Če ti uspe pridi že na jutranji tek, da nas bo več, ker bo snemala TV in da bo kaj videti 8)

Se vidmo jutri zjutraj. Pridem pa na vse tri teke (3.trasa)

lptini
 Mojmir Kovač
Bravo, bravo!
Pa ti Tini veš, da je pri nas bolj gost zrak in da je tezje teči kot pri vas v bežigradu 8)
 Mojmir Kovač
Prvi tek je za nami!

Vreme je idealno za tek, 12 stopinj kaže števec toplote, vlaga je ta prava, da ni potrebno preveč piti, proge so položne in družba je prijetna...

Kljub kislemu vremenu v jutranjih urah se nas je na štartu zbralo 19, štartali smo skupaj, počasi pa so se "divjaki" odlepili. Tekli smo v treh skupinah.
Najdlje so tekli 16.800m - zmeril Tini z njegovim GPSom, drugi dve skupini pa sta tekli ali 8 ali 12km.

Popoldan ob 16:00 je še en tek.

Še vedno pa se nam lahko pridružite na jutranjem teku. Štart bo ob 10:00

WWW.SKID.SI
Uporabniški avatar
 lojzeP
tale Tini je pa letos od sile - kjer koli se pojavi, kar poka okoli njega. še dobro, da smo stave zaključili .... :roll:
Uporabniški avatar
 tini
lojzeP napisal/-a:tale Tini je pa letos od sile - kjer koli se pojavi, kar poka okoli njega. še dobro, da smo stave zaključili .... :roll:

A odmrznemo sklepanje stav (joke) ? :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA