Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 brankos
Med veterani še ne bom - na Osolnik pa pridem :) se borit s strmino.
Uporabniški avatar
 BO-JAN
Zdravo!

Na internetni strani kjer je razpis za tek na Osolnik, nisem zasledil da bi bil organiziran prevoz nahrbtnikov na vrh, pa me zanima kako je s tem , če je prevoz sploh mogoč.

Hvala in LP

Bojan
Uporabniški avatar
 vencelj
Organizator je vsa leta do sedaj organiziral tudi prevoz opreme na cilj in verjetno bo tako tudi letos.
Tek na Osolnik je prijetna tekma z lepo progo, ki pa je dovolj kratka, da ne dovoli nobenega taktiziranja. Od začetka do konca kolikor duša da, najboljše pa je prihranjeno za sam finiš...
Verjetno se v nedeljo vidimo na Godešiču.
Uporabniški avatar
 vencelj
No, danes sem pa šel še progo pogledat. Klanci so še vedno tam kot so bili pred dvema letoma, ko sem nazadnje tekel (hodil) na Osolnik, vključno s ciljnim šprintom- ups, grizenjem kolen.
 glumac
Ja, zadnji dve minuti teka na Osolnik sta najslajši.
Uporabniški avatar
 brankos
glumac napisal/-a:Ja, zadnji dve minuti teka na Osolnik sta najslajši.

Ti si pa spidi, da obdelaš ciljno strmino v dveh minutkah ;), al pa imaš hitro uro ;)
 glumac
brankos napisal/-a:
glumac napisal/-a:Ja, zadnji dve minuti teka na Osolnik sta najslajši.

Ti si pa spidi, da obdelaš ciljno strmino v dveh minutkah ;), al pa imaš hitro uro ;)

Odvisno od kje je za koga ciljna strmina, ura je pa itak zmeraj prehitra,al pa jest prepočasen, to drugo bo bolj veljal.
Uporabniški avatar
 Darja
No, no glumac, brez lažne skromnosti!!!!
 glumac
Darja napisal/-a:No, no glumac, brez lažne skromnosti!!!!

Skromnost je lepa čednost,ampak kar je res je res
Uporabniški avatar
 brankos
Darja napisal/-a:No, no glumac, brez lažne skromnosti!!!!

He skromnost gor al dol - zadnja strmina je tudi za najhitrejše konkreten zalogaj, za nas pa še hujši...
 janezu
sem danes preverjal progo,tud z mojo uro mora bit nekaj narobe-prehitra?sicer pa zadnje strmine na tekmi sploh ne vidiš,ker je vedno toliko gledalcev. meni zeeelooo vleče asfaltni del.se vidmo LP ju
Uporabniški avatar
 ZHAK
[quote="janezu"]sicer pa zadnje strmine na tekmi sploh ne vidiš,ker je vedno toliko gledalcev.
Pa tud glava je verjetno že čist pri tleh. Ko sem šel prvič tečt na Osolnik, sicer iz Škofje Loke, me je zadnja strmina popolnoma dotolkla. Pa še dan pred tem je močno deževalo, tako da je nekaj korakov kar zdrsnilo v napačno smer.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA