Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Tradicionalni 11. po vrsti študentski tek na grad po ljubljanskih ulicah s štartom pri Prešernovem spomeniku in ciljem na Ljubljanskem gradu bo tudi v letu 2004 brezplacna sportno rekreativna prireditev, ki vsako leto privabi več športnih navdušencev.

Forumovci udelezimo se teka v cim vecjem stevilu. Tocne ure starta ne vem, bom pa uro izbrskal. Proga je dolga 2,3 km.

Organizator

Naziv: ŠOU ŠPORT
Naslov: KERSNIKOVA ULICA 006, SI-1000 LJUBLJANA
Splet: http://www.sousport.si
E-pošta: info@sousport.si
Soorganizator: Zveza UŠZL
O prireditvi
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D TEK je prijetno druzenje
Uporabniški avatar
 ero
hojla,

Tek na grad je v okviru pohoda, tako da je omenjen tudi v razpisu:

10. ŠTUDENTSKI TEK NA LJUBLJANSKI GRAD, torek 11. maj ob 19.00 uri
Štart teka bo na Prešernovem trgu, cilj pa na Ljubljanskem gradu. Tek je namenjen vsem kategorijam, predvsem pa vabljeni študenti.

Prijave na štartu od 17.00 do 18.00 ure, štart ob 19.00 uri.

Informacije: ŠOU, Kersnikova 4, tel.: 01/431-70-10.
 Lučko
matjaz napisal/-a::D :D :D TEK je prijetno druzenje

:evil: Če bo dobri Bog dal, a bomo Kališnika tud povabl :?: :twisted:. Nam bo on in dobri Bog kakšno novo pot pukazu :twisted:
Nazadnje spremenil Lučko, dne 07 Maj 2004, 15:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 TANJAO
:D Lani smo bili z Mojco in Duletom J tam- v full gužvi med samimi študenti-komaj sem dihala na štartu med tistimi velikani- full smo se zabavali...
Mislim da sem gor prsopihala kot 4 občanka pod 12 minutami- je kar luškan klanc--, pa študentske majčke so ble tudi fajn..
Vaša Tanja :twisted:
Uporabniški avatar
 Dule
Mene pa ne bo. Sem bil lani in vam povem da je bilo tooooliko študentov in študentk, da smo se morali ustaviti 300m pred ciljem, ker je bil cilj zapolnjen do vrha s tekači :oops: .

Ker je ta tek eden redkih za študentarijo jim ne bom delal še dodatnega drena :wink: !
 dpop
jest se tut se stejem za studenta...
uradno nisme dostudiral... (dozivljenski absolvent :twisted: )
ce bo vreme zdrzalo bom prisel kvarit starostno povprecje...

LP Darko

P.S. a je treba imet studentski indeks s sabo za prijavo :twisted:

P.S.S. matr... pa tut od zene si bom majcko TF sposodu, dal gate na glavo,
pa dva svincnika v nos in vpil "Primooooooooooozzzzzzzz" :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: treba ohranjat imidz :wink:
Uporabniški avatar
 tini
Po vsej vrejtnosti bom tam.
Mislim, da sem od vseh teh tekov spustil le ene dva. :) (pa se to takrat, ko nisem bil vec student :) :) :) )

Odlicen relaksacijski tek pred Radenci!!!

LpTini
Uporabniški avatar
 Matevz
Jaz sem ta tek tekel ene trikrat in vam povem, da to je pa nekaj najhujšega. Sicer ne traja dolgo amapk intenzivnost je taka, da misliš ta bo srce ven vrglo.

Na cilju pa moraš biti najkasneje v kakšnih 12 minutah, če nočeš prav dolgo v vrsti stat. Pri 10-ih pa še lepo skozi cilj pritečeš. Pri 15-ih pa že skoraj zmanjka majic.
 Ivana
Jaz bi pa šla odlaufat z 20-mesečnico v trikolesniku? Mislite, da bo za tak podvig prevelika gneča ... da bi koga motilo???

lp, I.
Uporabniški avatar
 ero
Ivana napisal/-a:Jaz bi pa šla odlaufat z 20-mesečnico v trikolesniku? Mislite, da bo za tak podvig prevelika gneča ... da bi koga motilo???

hm, najprej sem previdno mislil odgovoriti, da raje ne. na startu bo verjetno okoli 700 študentov in občanov in to je kar gneča. cesta je v celoti zaprta, kar pomeni, da je prostora od roba do roba cestišča a vseeno.

po drugem razmisleku pa - zakaj pa ne, kar pojdi :) verjetno te bo kdo čudno pogledal a precej bolj verjetno je, da bodo sotekači ponujali svojo pomoč. izkoristi jo v klanec na grajski hrib, ki je kar zahteven.

srečno in poročaj...
 Ivana
Hvala za spodbudo!
Šla bom, se postavila čisto zadaj, potem pa počasi, a zanesljivo napadala s hrbta... :lol:

Sicer pa moj voziček že pozna grajski klanec, tako da ne bi smelo biti problema!

lp, I.

PS. Razmišljam, da bi na cilju zahtevala 2 majčki :)
Uporabniški avatar
 Staša
Jest pa sem še mal študentke...
Se vidimo - 18 30 pri Francetu! Mal poklepetamo, pol pa vrššš gor!
Simi, ti tut greš, ne? :)
Uporabniški avatar
 milkec
Jest pa verjetno tudi Ero, bomo pa na drugem koncu LJ v čistem miru ob gradnji potičk iz mivke razmišljali o nadaljnih akcijah, tako da mene (naju žal ne bo).

p.s. gradnja potičk iz mivke = beachvolley

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA