Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Spoštovani športni prijatelji, cenjeni ljubitelji športa, ...
s posebnim zadovoljstvom vam najavljamo:

03. Mednarodni Polmaraton
"Lanterna & Dani turizma" Tar-Vabriga,
... Tar, sobota, 06. 09. 2008 ob 15.00 uri,

in vas hkrati vabimo na največjo in najznamenitejšo
turistično fešto v Istri.

Istra, Tar-Vabriga, turistično naselje in
T/n. Lanterna, za popoln oddih v mediteranskem raju.

http://www.maratonumag.hr/prijevodi_slo ... abriga.htm
 Bojan_K
Kdo pozna, bil mogoče na 1. ali 2. polmaratonu? Kakšni vtisi, organizacija ipd.?
Mal me skrbi čas teka (16.30 zna biti še presneto vroče, če se bo poletje zavleklo), sicer pa zgleda kar zanimiva stvarca.
Uporabniški avatar
 lonely
Bojan_K napisal/-a:Kdo pozna, bil mogoče na 1. ali 2. polmaratonu? Kakšni vtisi, organizacija ipd.?
Mal me skrbi čas teka (16.30 zna biti še presneto vroče, če se bo poletje z
avleklo), sicer pa zgleda kar zanimiva stvarca.

Živjo

Lani sem bil na tem teku.Organizator Predrag se je potrudil,tako kot na
drugih svojih tekih:Umag,Kanegra,Brtonigla....
Moraš biti pozoren na označbe proge,drugače pa je vse O.K.
Prijavnina 15 eurov; majica,medalja,pasta-party.Zvečer velika fešta.

PRIPOROČAM
Uporabniški avatar
 tae
Sicer zadeva še dokaj daleč. Vendar pa sem imel že prej v planu, kot prvo tekmo po tekmovalni pavzi. Nisem pa še odločen za razdaljo, odvisno od pripravljenosti.
 mausi
ena polžika bo po vsej verjetnosti šla :oops: in glede na lanskoletne rezulatate mam dobre šanse da sem med prvimi desetimi v svoji kategoriji :wink: :hehe:
Uporabniški avatar
 lenči
mausi napisal/-a:ena polžika bo po vsej verjetnosti šla :oops: in glede na lanskoletne rezulatate mam dobre šanse da sem med prvimi desetimi v svoji kategoriji :wink: :hehe:

Bravo za odločitev, saj se moramo promovirati :clap:
Uporabniški avatar
 tae
tae napisal/-a:Sicer zadeva še dokaj daleč. Vendar pa sem imel že prej v planu, kot prvo tekmo po tekmovalni pavzi. Nisem pa še odločen za razdaljo, odvisno od pripravljenosti.

21ko sem že izločil, ostaneta še 5ka in 10ka. :?: :?: :?:
Uporabniški avatar
 dexi27
Očitno pa je letos spremenjena trasa 21ke, glede na lansko, tak da se teče pol v eno smer pol pa nazaj po isti poti, bo manj zgubljanja na različnih križiščih :wink:
Uporabniški avatar
 tae
Evo zaradi prihajajoče nedeljske 10ke in posledično moje dopustniške forme, sem se sedaj prijavil na 5-ko. Zdi se mi celo, da sploh še nikoli nisem tekmoval prav na pet km razdalji.
Uporabniški avatar
 tae
Predrag, ne vem če v zadnjem času kaj bereš naš forum. Prosim te, če lahko malo opišeš pot, kako iz Slovenije najdemo lokacijo tega teka. Hvala.
 nana
tae napisal/-a:kako iz Slovenije najdemo lokacijo tega teka.

Ko prideš čez mejo greš na hitro cesto, smer Pula (Poreč). Greš ven na izhodu za Novo vas, zaviješ desno in se pelješ do Novega grada. V Novem gradu na križišču zaviješ levo proti Poreču. Na pol poti do Poreča (po 7-8 km) zagledaš črpalko in tam je na levi strani Tar. Potem pa verjetno ne bo problem najti (Tar ni prav velik :) ).
Upam, da bo pomagalo :wink:
Uporabniški avatar
 tae
Hvala nana, super si mi tole opisala. Zadevo si bom kar sprintal in imel sabo na poti.
Uporabniški avatar
 lojzeP
tae napisal/-a:Evo zaradi prihajajoče nedeljske 10ke in posledično moje dopustniške forme, sem se sedaj prijavil na 5-ko. Zdi se mi celo, da sploh še nikoli nisem tekmoval prav na pet km razdalji.

letos nas ne bo, tako, da ti prepustim mojo medaljo. praktične nagrade so pa čista špica :D
Uporabniški avatar
 tae
lojzeP napisal/-a:
letos nas ne bo, tako, da ti prepustim mojo medaljo. praktične nagrade so pa čista špica :D

Thanks Lojze :D (v zadnjem času se mi sicer sreča bolj malo nasmiha, ampak upanje umre zadnje)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA