Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Ta tek imam za neke vrste izziv, da pretečem čimprej tistih 200km v 24 urah
kot sem si zadal.Mogoče mi bo pa uspelo letos bomo videli nevem.Ker na takem teku se ti lahko pripeti marsikaj od krčev pa do prekurjenostit ipd.Ali pa tako kot lansko leto ko sem tekel že cirka 6 ur pa sem naenkrat dobil tak krč v vrat da ga enostavno nisem mogel več premakniti niti levo niti desno pa je šlo teh 200km v maloro.Takšen tek je zopet poglavje zase podobno kot
tek na 42 km ali pa 21 km, ki je razlika velika saj je 42 km maraton drama v dveh delih pa naj kdo reče da to ni res.Marsikdo preteče 21 km za malo šalo pa 42 km razdalje nikakor ne more spraviti v kolikor toliko solidnem času skupaj.No ja bomo videli kako in kaj bo stvar tekla v petek. Jaz bom zagotov tam kot sem že omenil v drugem prispevku.Resnično tak tek je treba odteči precej z glavo saj traja ta drama kar 24 ur in ne od 2:10"45 recimo pa do kaj jas vem do 4 ur ali pa še več.24 ur tečeš v krogu kot da bi nekaj pozabil pa spet, pa spet 1700m in zopet 1700m iz ure v uro.
V glavnem potica zagotovo pade kot sem že v prejšnem prispevku omenil.Naj bo to za vzpodbudo da se enkrat že organizira kakšna dlje trajajoča fešta, kjer bomo tisti forumovci tam, ki smo željni zabave in vesele debate polno smeha in seveda, da ne bom pozabil.Se opravičujem če sem preveč zašel v drugo temo, ampak glavno je da se razumemo kajne.
Se vidjamo na 24 ur GROSUPLJE.
PA DA NE BOSTE POZABILI PRITI LETOS NA 4.SAM Predvor - Jezersko.
www.klub-trmastih.si
Ker je to resnično kraljevski maraton vseh maratonov.Prelepa pokrajina lepi vrhovi, lepo vreme skratka na koncu pa veliko debate.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA