Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Lp!

V "Dolenjskih Benetkah" - Kostanjevici na Krki v nedeljo 14.09.2008 organizirajo tradicionalni že "23.tek ob Krki", ki šteje tudi za Dolenjski pokal, pokal občine Kostanjevica in je vključen v akcijo Slovenija teče.

Poleg glavnega teka na 8.5 km bo organiziran tudi tek za otroke oz.mladino na 400-1000 m in pa pohod.
Proga teka za člane poteka po asfaltirani cesti na desni strani reke Krke do vasi Podbočje,kjer je pri OŠ obrat in se po isti trasi vrača nazaj na štart-cilj v Kostanjevici pri osnovni šoli. Proga je valovita oz.razgibana z nekaj krajšimi vzponi-spusti v sredinskem delu,na startu-cilju in delu pred-po obratu pa je ravna, ne preveč zahtevna in precej hitra.

Prireditev je bila vsa leta do sedaj vzorno organizirana in bo sigurno tudi letos.Razpis je objavljen na spletni strani www.drustvo-marathon.si, podrobnejše informacije pa dobite pri Bučar Poldetu na tel. 041-804-566.
 edo-brko
Lp!

Hvala, je tapravi in odpre. Je prišlo do napake (tiskarski škrat-kriv sem pa jaz), ker je na koncu linka vejica in najbrž (sigurno) zaradi tega ne odpre. Strokovnjaki pomagajte kako to odpraviti, da bo prav (jaz sem glede teh stvari še tam okrog lesenih žlic...) ali pa kar uporabljajte priloženo "pomoč".

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA