@alan, hihi, kdo bi si mislil, da bo kdo tako zvesto čuval nedotakljivost poligona in to takega, ki tekača ožame do obisti
In zdaj se sprašujem čemu me napeljuješ k pivu... v smislu 'pivca za živce', da tekači upraviči(m)o vso jezo, ki jo stresamo na sleherni kamenček, lužo, ali pasji kakec, ki bi se utegnil znajti celo na presvetem Golovcu, ali pa v smislu tolaženja obisti, ki jih omenjani poligon ožame tako kot je treba.
No ja, priznam, da sem vseeno rahlo pretiraval glede copat, saj mi prav zdajle silijo pred oči spomini na blatne dogodivščine na pobočju Jošta malo pred Silvestrovim. Užival sem, resnično užival...
Bolj kot blato me skrbi grob teren, kjer 'nežne' cestne copatke hitro vidijo vraga, toda glede na slikce, ki mi jih je blagovolila videti 5rca, vidim, da sem delal iz muhe slona. Pa ne oranžnega!
Tole poglavje je zaključeno - na progo sem pripravljen priti v 'pražnjih' copatkah. Tako!
Moram priznati tudi to, da me zdajle res zanima kaj je na Golovcu tako lepega, da vas je tako silno očaralo. Videl sem že prenekateri košček narave in tekel sem celo po 'Nebeškem parku', ki ga smatram za najlepši košček sveta, po katerem sem tekel v življenju. Zato se mi zdi, da na Golovcu vseeno ne bom doživel nič takega, kar bi me spreobrnilo, ampak se bom vseeno pustil presenetiti. Pošteno, kajne?
@Jusuf, mah, če bo blato, se mu ne mislim izogibati. Konec koncev gre le za malce razmočene zemlje.
Ko mi med tekom postane vseeno za v rokav obrisane smrklje

, za pohojen pasji kakec, ali lužo, v katero se noga pogrezne do gležnja, potem se ne dam motiti res ničemur, tako da me bo blato res še najmanj motilo. Če ga sploh bo kaj, seve

.
@5rca, hvala za slikce! Zdaj šele vidim kako zadeva v resnici izgleda.
Glede planinarjenja pa samo tole:

res si nisem predstavljal kako izgleda.