- 16 Avg 2008, 11:45
Nove računalniške tehnologije, v našem primeru virtualni svetovi, omogočajo nove aktivnosti na računalniku. Glede na to, da je mogoče virtualni svet oblikovati po želji prebivalcev (avatarjev), kar pomeni, da je mogoče narediti tekaško progo čez drm in strm. Prav tako je mogoče animirati tek.
Mi smo storili ravno to na virtualnem otoku Del Mar. Postavili progo čez drm in strm, ki je odlično označena. V času pisanja je najboljši čas proge 3 minute in 29 sekund. Običajno pa tekači dosegajo čase od 3:30 do 5:00. Naredili smo tudi odlično animacijo teka, ki posnema tek na 400 m.
Na tej progi prirejamo tudi tekmovanja v teku. Sedaj smo organizirali dve tekmi. Do sedaj je sodelovalo okoli 15 tekačev (avatarjev). Na drugi tekmi je prvih pet uvrščenih prijelo tudi denarne nagrade. Za prvo mesto 150 L$, drugo mesto 100 L$ in od 3 do 5 mesta 50 L$. Tekmovalci so prišli iz Slovenije, ZDA in Velike Britanije.
Po tekmi je sledila razglasitev prvih 5 uvrščenih in podelitev denarnih nagrad.
Sledilo je družabno druženje. To druženje so poživili plesi ob prijetni glasbi.

Mi smo storili ravno to na virtualnem otoku Del Mar. Postavili progo čez drm in strm, ki je odlično označena. V času pisanja je najboljši čas proge 3 minute in 29 sekund. Običajno pa tekači dosegajo čase od 3:30 do 5:00. Naredili smo tudi odlično animacijo teka, ki posnema tek na 400 m.
Na tej progi prirejamo tudi tekmovanja v teku. Sedaj smo organizirali dve tekmi. Do sedaj je sodelovalo okoli 15 tekačev (avatarjev). Na drugi tekmi je prvih pet uvrščenih prijelo tudi denarne nagrade. Za prvo mesto 150 L$, drugo mesto 100 L$ in od 3 do 5 mesta 50 L$. Tekmovalci so prišli iz Slovenije, ZDA in Velike Britanije.
Po tekmi je sledila razglasitev prvih 5 uvrščenih in podelitev denarnih nagrad.
Sledilo je družabno druženje. To druženje so poživili plesi ob prijetni glasbi.
Pohodi razveseljujejo mojo dušo