področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

lp Vlajko

Čestitke ob jubilejnem 1.000 prispevku na TF-ju.

Za omenjeni jubilej napiši nekaj lepega da ostane za spomin.

Tudi mi bomo šli po tvoji poti.

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Nazadnje spremenil kustus, dne 16 Sep 2005, 16:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

Tudi z moje strani čestitke ob zavidljivem jubileju.

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Uporabniški avatar
 Vlajko
OK, če ste mi že vnaprej voščili, naj vam bo. :wink:

Kaj lepega se ta trenutek ne morem spomniti, ker ima ura "že mlade". :shock: Treba bo počakati na poročilo iz teka okoli Bohinjskega jezera. :roll:
Kustus, lepo prerokuješ, vsi boste pricapljali za menoj, ti pa, sploh. :!: Do novega leta te bom že "gledal" v hrbet. :wink:
Hvala za čestitke. :D

PS: Svoj tisoči prispevek podarjam Lučku, ki svojega nima; saj ga je poklonil ravno meni. :wink:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No seveda se trudim da bi te ujel tudi s tem prispevkom sem bližje cilju. trudil se bom da bi te ujel tudi na tekaški stezi a vem da bo oboje zelo zelo težko.

Ma glavo pokonci in samo za teboj, vzornik in v pisanju in na stezi.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moj baron Von Vlajko,

Končno si dosegel svoje sanje. Tečeš in pišeš in držiš štimungo za cel forum. V spomin ti poklanjam tole slikico, da boš vedno vedel, kdaj si prebil zvočni zid! Vsebino si lahko vsak prebere na TF, oblika pa bo že ob naslednjem postu izginila:

Slika

Lep let, tvoj vdani
Nadvojvoda Pegaz :)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Bravisimo von Vlajko sedaj si prebil magično mejo tisočice v prispevkih.No kmalu pa boš prebil tudi v teku na 10km :lol: :wink: !
ČAO!
Uporabniški avatar
 tekačica
1000???
Bravo :laola :cast: :cast: :cast:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA