področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Ali ljudje okoli vas postanejo v vročih poletnih dneh pred dopusti podobno kot decembra mal čudni, napeti, razdražljivi, hecni, nenavadno prijazni...?

da
14
64%
ne
8
36%
Uporabniški avatar
 Vlajko
5rca napisal/-a:Šiškarce smo se odločile, da ustanovimo, poleg tekaške in kolesarske sekcije, še planinsko. .....

In tudi jaz bi bil rad zraveeen..... :wink:
Bravo Šiškarce, kar luštno turco ste izbrale za svoj prvenec. :juhuhu:
Uporabniški avatar
 pegaz
Vlajko napisal/-a:
5rca napisal/-a:Šiškarce smo se odločile, da ustanovimo, poleg tekaške in kolesarske sekcije, še planinsko. .....

In tudi jaz bi bil rad zraveeen..... :wink:

Pazi, Vlajko, Šiškarce so že prenekaterega TF hardiča spravile v nejevero!

Pazi to:
Slika

Jaik!!!! :oops: :lol:

Nadvojvoda :)
Uporabniški avatar
 Vlajko
Iiiiiihhhh :hello: , za to fotko so zagotovo dobile "kaj :?: :?: :?: " od podjetja Pivovarna Union. :!: :wink:
Uporabniški avatar
 5rca
pegaz.... zbriš hitr to sliko ! :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Ni šans.... :nono: Ta čudež moderne digitalne tehnike je pomembno izhodišče za naslednje poste, torej nepogrešljiv. :!: :lol:

pies: Pa še "maršal" je v svoji znameniti, vsemu neuvrščenemu svetu dobro znani pozi. :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
5rca napisal/-a::evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:

Poglej ti to jezo. :shock: Ta "riuc" zadostuje za dva ričeta. :wink:
Uporabniški avatar
 pegaz
5rca napisal/-a:pegaz.... zbriš hitr to sliko ! :twisted: :twisted: :twisted:

KWA!?!?!? :? :?
da zbrišem ta biser reporterske fotografije?????
Se boš morala pa malo bolj potruditi in me prepričati.

He he
Pegaz :)
Uporabniški avatar
 alan
Nekaj slikic za skomine tukaj

...pa sploh ni bilo tako lezerno, kot se zdi... :!: :?

...sva pustila kar nekaj znoja tamle dol :D

Uzivajte! :D

ps. Ojoj... Pegaz... A ze delas kaj intervale? Ce te tele ujamejo, bo... khmm... :shock: :?
Uporabniški avatar
 Lena
Članice kolesarske sekcije OSMVP (vključno s TF) smo se letos odločile, da kolesa za en teden odložimo in gremo na jadranje.

Medtem ko ste vi na pikniku veslali, smo mi dvignili jadra in zapluli po Jadranu. Od Sukošana do Murterja, Skradina, Drvenika, Brača in nazaj preko Kornatov.

Vreme je bilo malo mešano, družba odlična, zalivi lepi, voda osvežilna, hrane preveč, pijače ravno prav.

Tekle smo le enkrat, in sicer v Skradinu, saj smo le tam prenočili v marini.

Večina je imela s seboj knjige za branje, najbolj brana in največkrat citirana literatura pa je bil navtični slovarček (http://www.navtika.com/navtika_2004/navigator/humor/humor_i.htm). Posebno všečne so nam bile razlage pojmov PRISTANEK, POVELJNIK, POSADKA, SIDRANJE...

Vic, ki nas je najbolj nasmejal, si lahko preberete med šalami.

Teden je minil kot bi mignil, zibalo se nam je pa še dan ali dva po tem, ko smo jadrnico že oddali.

Mene sta Aleš in Maja pobrala v Sukošanu in smo šli še malo na Pašman, avgusta bomo šli pa "zares" na morje. Takrat bo več teka, letos grem tudi jaz na Bakljado. To bo pa že druga zgodba.

Lp,
Lena
Uporabniški avatar
 pegaz
alan napisal/-a:Nekaj slikic za skomine
ps. Ojoj... Pegaz... A ze delas kaj intervale? Ce te tele ujamejo, bo... khmm... :shock: :?

Joj, morje... ah, spomini...

A intervali? Zakaj le? Res je sicer, da me je Al1 nekaj izpod čela gledala (ja pupe, saj ste zmagale, pa kaj bi še rade?), vendar se mi zdi, da bi bilo najhujše, kar bi se mi lahko zgodilo, to, da bi me povabile na - še eno pivo.
:)
(beri moj .sig PRESS)

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 5rca
lušna sta ... Alan in pegaz :lol: samooo, vama priporočam, da nam ne hodita nasledje tedne preblizu :twisted:
:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 pegaz
5rca napisal/-a:lušna sta ... Alan in pegaz :lol: samooo, vama priporočam, da nam ne hodita nasledje tedne preblizu :twisted:
:lol: :lol: :lol:

zakaj (nedolžen bambi pogled)?

Aja, zarad piva. Pa saj bi ga jaz plačal. :roll: :lol:
(Nisem vedel, da je Šiška na Gorenjskem PRESS) 8)

Aja, ne, a zato, ko ste na morju? Tja pa res ne bi hodila. Bi šla s kolesom al pa z avtom. Tako da, OK, ne bova hodila blizu.

Kaj pa tek? A je to tud prepovedano? ;)

LL. Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Vlajko
pegaz napisal/-a:....Aja, zarad piva. Pa saj bi ga jaz plačal.....

Konobare, daj mu še dva deci cvička zraven pripiši. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA