področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 Vlajko
Tekaški znoj je parfum za svečane priložnosti, ki jih organizira ministrstvo za žurke večkrat ob pikniku in petkih zavoljo dobrega sistematičnega konzumiranja vitamina B ("Cyanocobalamin-a"), potrebnega za pravilno fotosintetizirajočo aktivacijo kardiovaskularnega sistema brez možnega psihološkega napredka in brez vsakršnih obstruktivnih, demoralizirajočih težav, ki destruktivno vplivajo na
 dpop
Tekaški znoj je parfum za svečane priložnosti, ki jih organizira ministrstvo za žurke večkrat ob pikniku in petkih zavoljo dobrega sistematičnega konzumiranja vitamina B ("Cyanocobalamin-a"), potrebnega za pravilno fotosintetizirajočo aktivacijo kardiovaskularnega sistema brez možnega psihološkega napredka in brez vsakršnih obstruktivnih, demoralizirajočih težav, ki destruktivno vplivajo na osebe

1570 Darko

P.S. A bo kdo kakšno piko pritisnil? :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Tekaški znoj je parfum za svečane priložnosti, ki jih organizira ministrstvo za žurke večkrat ob pikniku in petkih zavoljo dobrega sistematičnega konzumiranja vitamina B ("Cyanocobalamin-a"), potrebnega za pravilno fotosintetizirajočo aktivacijo kardiovaskularnega sistema brez možnega psihološkega napredka in brez vsakršnih obstruktivnih, demoralizirajočih težav, ki destruktivno vplivajo na osebe, kadar

3,14es:
dpop napisal/-a:...A bo kdo kakšno piko pritisnil? :wink: :lol:

Imam en predlog: Kdorkoli od sodelujočih lahko zaključi "besedno kačo", če se mu zazdi, da je "tako prav". Nato pa (če želi) odpre novo kačo z eno besedo. :idea: :wink:
Uporabniški avatar
 mojcej77
Tekaški znoj je parfum za svečane priložnosti, ki jih organizira ministrstvo za žurke večkrat ob pikniku in petkih zavoljo dobrega sistematičnega konzumiranja vitamina B ("Cyanocobalamin-a"), potrebnega za pravilno fotosintetizirajočo aktivacijo kardiovaskularnega sistema brez možnega psihološkega napredka in brez vsakršnih obstruktivnih, demoralizirajočih težav, ki destruktivno vplivajo na osebe, kadar se

js sm piko že zdavnej prtisnla, pa me nben ni šmerglu pet posto. :shock:

lp,
m
Uporabniški avatar
 *Darja*
Tekaški znoj je parfum za svečane priložnosti, ki jih organizira ministrstvo za žurke večkrat ob pikniku in petkih zavoljo dobrega sistematičnega konzumiranja vitamina B ("Cyanocobalamin-a"), potrebnega za pravilno fotosintetizirajočo aktivacijo kardiovaskularnega sistema brez možnega psihološkega napredka in brez vsakršnih obstruktivnih, demoralizirajočih težav, ki destruktivno vplivajo na osebe, kadar se zabavajo
Uporabniški avatar
 Vlajko
Tekaški znoj je parfum za svečane priložnosti, ki jih organizira ministrstvo za žurke večkrat ob pikniku in petkih zavoljo dobrega sistematičnega konzumiranja vitamina B ("Cyanocobalamin-a"), potrebnega za pravilno fotosintetizirajočo aktivacijo kardiovaskularnega sistema brez možnega psihološkega napredka in brez vsakršnih obstruktivnih, demoralizirajočih težav, ki destruktivno vplivajo na osebe, kadar se zabavajo visoko
 jakaski
Tekaški znoj je parfum za svečane priložnosti, ki jih organizira ministrstvo za žurke večkrat ob pikniku in petkih zavoljo dobrega sistematičnega konzumiranja vitamina B ("Cyanocobalamin-a"), potrebnega za pravilno fotosintetizirajočo aktivacijo kardiovaskularnega sistema brez možnega psihološkega napredka in brez vsakršnih obstruktivnih, demoralizirajočih težav, ki destruktivno vplivajo na osebe, kadar se zabavajo visoko nad
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Tekaški znoj je parfum za svečane priložnosti, ki jih organizira ministrstvo za žurke večkrat ob pikniku in petkih zavoljo dobrega sistematičnega konzumiranja vitamina B ("Cyanocobalamin-a"), potrebnega za pravilno fotosintetizirajočo aktivacijo kardiovaskularnega sistema brez možnega psihološkega napredka in brez vsakršnih obstruktivnih, demoralizirajočih težav, ki destruktivno vplivajo na osebe, kadar se zabavajo visoko nad vsemi

P.S.DPOP zakaj pa da bi pritisnili na piko :wink: , to najslajše se pusti za desert :lol: :lol: , in to na vrhuncu....... :oops: :oops: glorije :wink: .
Potem ko pride do poslednjih izdihljajev takrat pa se pritisne na piko :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: , mislim da je konec stavka.Da se ne bi slučajno kdo predpostavljal da pišem zavajajoče neotesano :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: .Ma sam ne okol govort!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
Tekaški znoj je parfum za svečane priložnosti, ki jih organizira ministrstvo za žurke večkrat ob pikniku in petkih zavoljo dobrega sistematičnega konzumiranja vitamina B ("Cyanocobalamin-a"), potrebnega za pravilno fotosintetizirajočo aktivacijo kardiovaskularnega sistema brez možnega psihološkega napredka in brez vsakršnih obstruktivnih, demoralizirajočih težav, ki destruktivno vplivajo na osebe, kadar se zabavajo visoko nad vsemi problemi
 dpop
Tekaški znoj je parfum za svečane priložnosti, ki jih organizira ministrstvo za žurke večkrat ob pikniku in petkih zavoljo dobrega sistematičnega konzumiranja vitamina B ("Cyanocobalamin-a"), potrebnega za pravilno fotosintetizirajočo aktivacijo kardiovaskularnega sistema brez možnega psihološkega napredka in brez vsakršnih obstruktivnih, demoralizirajočih težav, ki destruktivno vplivajo na osebe, kadar se zabavajo visoko nad vsemi problemi civilizacije.

PIKA

Evo.... v poslednjih vzdihljajih sem jo pritisnil (če citiram Tomaža :wink:)

1577 Darko

P.S. Recte, da sem špilferderber... ampak...
ITAK lahko začnemo ponovno... da jo bo še kdo drug "pritisnil" 8)
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Reci ti meni druže bikonđija isto smo mi svi isto pakovanje kje si dobil to plemenito lozo, ki jo imaš v avatarju.
A jo te že genetika ali kaj drugega :lol: :lol: .
Upam, da bom jaz danes tudi tako pritiskal da bom pihal skozi nos, recimo lahko tudi jutri popoldne proti koncu teka :lol: :lol: .
Pol pa PLAVA TRAVA ZABORAVLJA :lol: .
ČAO!
Uporabniški avatar
 Vlajko
tomaz.zupancic napisal/-a:... kje si dobil to plemenito lozo, ki jo imaš v avatarju.....

Đast ugibam: SEVILLA :?:
 dpop
Vlajko napisal/-a:
tomaz.zupancic napisal/-a:... kje si dobil to plemenito lozo, ki jo imaš v avatarju.....

Đast ugibam: SEVILLA :?:

Komplitli narobe :wink:

V guglu sem vpisal "free avatars" (to je podobno kot pred leti
slogan "Free Nelson Mandela" :lol:) potem sem malo "posrfal"...

In mi je v oko padel tale bikec... ko sem ga vzel iz očesa... sem ga
pa nalepil med svoje sličice...

To je to...

1578 Darko

P.S. Vlajko... kje je pa tvoj avatar nastal?
Đast ugibam... med tekom? :wink: :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA