področje za vaše verbalne izlete. uživajte ...

Moderatorji: pegaz, Staša

Uporabniški avatar
 mojcej77
Ok.
Mnogi od vas me poznate in mnogi od vas poznate Gordano. Mnogi pa (še) ne.
Gordana je krasna oseba, poleg tega pa ima cerebralno paralizo in je na vozičku. Poleg tega pa ima že starejšo mamo, ki je ne more več sama dvigovat, kadar gre domov, zato gre Gordana vse manjkrat domov.
In vsako leto gre za 14 dni na morje, na otok Olib, kjer imajo njeni vikend.
Te počitnice so ena od stvari, za katere živi in se jih spominja vse leto (še kakšna od teh stvari je bil na primer Mali kraški maraton leto in pol nazaj in dva piknika ;) TF ).

Pred pol ure je odpovedal za to leto najeti fant, ki bi na Olibu 14 dni pomagal njeni mami, se z Gordano kopal v morju, da je ne bi kak morski pes pojedel, in šel z njo naokoli po otoku, skratka bil tudi za družbo in podobno.
Na otok gredo naslednji teden. Najverjetneje v četrtek.
Pomoč je zelo težko najti.
Če se čutite poklicane za take malo drugačne zastonj počitnice ali poznate koga, ki bi z veseljem šel, mi prosim čimprej pošljite ZS.
V zameno poleg izredno lepe izkušnje dobite zastonj prevoz, bivanje, hrano (pazite se, ker Gogina mama blazno dobro in veliko kuha!!!), dobro družbo in tudi plačilo (za konkretne številke ne vem, niso pa zanemarljive).
Če ne najdemo pomočnika/pomočnice morje letos odpade, kar pa bi bila za Gordano ogromna škoda.

Zato v njenem imenu prosim tudi vas - preberite, dobro premislite, koga vse poznate - in sporočite!

Hvala in lp,

m

Slika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA