vaše tegobe, vprašanja, nasveti in odgovori - o preventivi in kurativi...

Moderator: Z*

 DekiDeci
#362542
Pozen nisi, mogoče malo len ;) piše par strani nazaj vse.. ni mazilo, gre za kapsule - prehransko dopolnilo za preventivo ali kurativo, če imaš težave s sklepi.
 DekiDeci
#363406
Odvisno, kakšne težave imaš in ali gre za kurativo ali preventivo... Ampak po prvi enomesečni terapiji bi že moral opaziti/čutiti razliko oz. izboljšanje.
 runner33
#363578
Zaenkrat in hvalabogu bolj za preventivo.. Da lahko v miru treniram, tečem in da bom potem za sezono maratonov ready. Je najlažje kar naročiti preko spleta?
 abcde
#363605
StaraKost napisal/-a:Po moje ima cemio gams enaki učinek, kot bi ga imel placebo efekt brez dodanega "naravnega kolagena". To so pokazala neodvisna terstiranja. Te fore z učinkom, kolagena in "naravnega kalogena", so samo za pražnjenje denarnice.


Bravo StaraKost. Si prava enciklopedija znanja in vedenja o športu in telesu. Moram reči, da je vsaka tvoja objava še kako točna in koristna, tudi na kolesarskem forumu. Tokrat sem te prvič dobil, da nekaj nimaš prav, namreč napiše se: za praZnjenje denarnice. :laola
 abcde
#363613
aleššš napisal/-a:Žal ima starakost še kako prav. Večino gre pri tem le za placebo učinek.


Se razume da ima spet prav, dobil sem ga na slovnični napaki. :)
 DekiDeci
#363650
runner33 napisal/-a:Zaenkrat in hvalabogu bolj za preventivo.. Da lahko v miru treniram, tečem in da bom potem za sezono maratonov ready. Je najlažje kar naročiti preko spleta?


The best! Ja, preventiva je vedno bolša kot kurativa ;) Prek neta ja, čist simple boš vidu. Sporoč, kako boš zadovoljen, če se odločiš naročit.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA