imate kaj, kar ne potrebujete in bi to lahko podarili komu, ki bi podarjeno z veseljem in koristno uporabil?
Uporabniški avatar
 cele
#311240
Pozdravljeni,

v teh časih ko imao res malo časa da združimo vse interese v 24 ur, sem se odločil da bi kupil tekaški voziček, da bi lahko več časa preživel z mojim sinom hkrati pa še malo tekel. Ali ima kdo kakšno izkušnjo z nakupom takega vozičak oziroma kje se da to videti v živo. Pa tudi nebi rad dajal 400€. Ali ima kdo kakšen predlog. Že vnaprej hvala za vse vaše odgovore.

LP,
Uporabniški avatar
 zajc
#311244
Chicco S3 Trio. Po 750 km teka nam ni razpadel. Voziček še imamo in ga bomo zelo kmalu prodali za malo denarja ali celo podarili predvsem zaradi zarjavelih "felten", ki so posledica soljenih cest pozimi. Primer tega vozička na bolhi (nisem prodajalec), http://goo.gl/7a8FvB.

Zadnjič sem videl tekača, ki je imel super-športni-voziček kot je tukaj, http://goo.gl/9Iqkqa, pa ni nič drugače tekel kot sem jaz s zgoraj omenjenim. Tekač je izgledal celo bolj utrujen kot sem bil jaz :lol:

V glavnem, ni ti treba vreči xxx EUR za tak voziček.
 _katja_
#311260
Hej!

Mi smo imeli Quinija freestly 3XL pa se je super obnesel. Malo je edino lufta v sprednjem kolesu, ampak ni panike. Sam, da ima velika kolesa, pa da se da sprednja fiksirat, pa je ok. Za tečt in rolat super.

Lp
Uporabniški avatar
 MihaPR
#311274
Pri starejši sem tekel z "navadnim" vozičkom, pri mlajši pa s "pravim" tekaškim. In dokler nisem tekel s pravim, je bil običajni res čisto ok, ampak ko pa smo nabavili namenskega, pa nebi več menjal. Fiksno prvo kolo, "kolesarske" zavore, stabilnost oziroma usmerjenost, dodatna varovala za tek, napihljive kolesarske gume ter seveda, teža. Poleg tega pa se ga da zložit na minimum in ga lahko pelješ tudi na dopust v nabasanem avtu, polnem kamping opreme.

Če te zanima kaj specifičnega, vprašaj. Pa tudi v živo se ga da videt, če želiš.
Uporabniški avatar
 cele
#311302
zajc napisal/-a:Zadnjič sem videl tekača, ki je imel super-športni-voziček kot je tukaj, http://goo.gl/9Iqkqa, pa ni nič drugače tekel kot sem jaz s zgoraj omenjenim. Tekač je izgledal celo bolj utrujen kot sem bil jaz :lol:


Ok zajc mislim da s v primerjavi s tabo in s tvojimi kilometri v nogah večina tekačev izgleda izmučeno. :D Hvala za tole vsekakor bom premislil o tem vozičku.

MihaPR napisal/-a:Pri starejši sem tekel z "navadnim" vozičkom, pri mlajši pa s "pravim" tekaškim. In dokler nisem tekel s pravim, je bil običajni res čisto ok, ampak ko pa smo nabavili namenskega, pa nebi več menjal.


Govoriva o kakšnem cenovnem rangu vozička?


Aja pa res iz srca hvala za vse odgovore.
Uporabniški avatar
 MihaPR
#311306
Navadni je bil 800 €, tekaški pa 300 :) Se pa splača kupit rabljenega, tako kot otroški ruzak, ker z redkimi izjemami (recimo Zajc) niso ravno z veliko kilometri.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA