Hvala ti, Topka! Za navijanje, filmček, slikce , poročilo in nasploh dobro vzdušje. Durn'k je večno tvoj in na tem najzahtevnejšem delu trase marsikomu vliješ še nekaj volje za zaključek vzpona. Postala si del tekaške družine in upam, da se ti je organizator oddolžil vsaj z malico.
V zadnjih letih je največja težava že jutranji parking. Rumenčki te pošljejo nekam proti Hudi južni in prav malo jim je mar, kako boš prišel po tekmi do konjička, ko si popolnoma razsut.

Oddaja palic, še zadnji požirki tekočine, himna in že si del množice, ki hiti cilju nasproti. Označbe, okrepčevalnice, kjer prostovoljci kar tekmujejo v vljudnosti, pokošena in očiščena trasa, je svetla zvezda stalnica tega dogodka. Šestnajstič sem že tu in vesel sem, da Jožko vztraja na visokem nivoju organizacije. Hladna pijača v cilju, sadnE kupE, pri tuših malo škriplje, dva delujoča sta zares premalo, lahko bi bila tudi kakšna klopca ali vsaj firnk proti pogledom s ceste,

tudi označenost nekaj zadnjih km do cilja je dobrodošla, saj imaš občutek, da če bi bilo treba še kakšnih sto metrov, da ne bi zmogel.
Dobre tri ure za zmagovalcem ni kakšen zgleden čas, sem pa srečen, da sem v drugem delu tekme preživel peklensko vročino.
Veseli me tudi dejstvo, da med 200 udeleženimi nisem bil bela vrana, saj so v cilj pritekli kar štirje starejši od mene, Avstrijec je celo Hitlerjev sodobnik.
Drugo leto pa seveda - spet.
Konec julija Grinta...
Pa še rezultati:
http://www.timingljubljana.si/rezultati ... 3709&tip=B