prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
 snezni_tekac
Hojla 24urniki...kje boste delali generalko?

Evo prilike? Je kdo za petkovo nocno precenje Pohorja striktno po makadamskih cestah ? Dovoljeni mediji : kolo, tek z malim rukzakcom za vodo in rezervno majico in celno baterijo.

Start bi naravnal takole da se zora ujame nekje pri Lovrenskih jezerih.

Lp wreeeesk po vejah....
Uporabniški avatar
 INOT
Uh ti pa res nimas mira.Mogoce bi celo sel zraven pa imam v petek nocno. :cry:
 snezni_tekac
INOT napisal/-a:Uh ti pa res nimas mira.Mogoce bi celo sel zraven pa imam v petek nocno. :cry:

Ne gre zato da ne bi imel mira. Ampak gre za to da vsak hrib vsaka planina v tem nasem sredogorju ima svoj trenutek. Zadnjic sem na turi cez Kozjak s fotoapaaratem skakal po Kosenjaku in iskal rusevca ( Kosenjak Huhnerkogel v prevodu he?) ampak ni. Potem pa mi je preletel tako nad mano ko sem tekel po gozdni cesti proti Pernicam. Torej verjetnost bo vecja ce veckrat poskusas.

Pa se nekaj Pohorje sploh v tistem delu ki je manj poznan planincem
( gozdne ceste tik pod grebenom na sev strani ) je sedaj najlepse:
potoki ki derejo cez cesto, zelenje, gamsi ki ti bezece drvijo iz zgornjega brega preko ceste v grabo, ...zamisli si jutranjo zoro tam nekje na Jezercu pod Peskom oz. nad Lovrencom...

Tisti ki zivijo v Lovrencu ali se blizje tistim je to normalno nam pa je to posebej magnet ker se moramo potruditi do tja da ujamemo pravi trenutek in pravo vreme. Zadeva seveda odpade ce bo slabo vreme.

Treba bo pa biti hiter in ujeti se za nazaj...do kosila ali vsaj do zgodnje vecerje ( ce me bo Koratur vzel na BUS v prtljaznik kolo v Dravogradu hehe ). Sicer bi sel jaz dnevno preko ampak to skuri cel dan .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA