prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 solatka
INOT napisal/-a:Niso ti povedali,da redko zgubljam stave :twisted: ,pa solate imam tud rad :D

Tek za avtobusom je koristen;še posebej če tečeš za njim 3-4 postaje :lol:

Aja ... khm.. če smo že pri stavah... jaz se ne grem nič stavit, ker sem dosedaj še vse stave izgubila. Tudi take za katere je bilo več kot 100% da jih bom dobila. :roll:
 začetnica
Sem danes po dolgem casu malo po forumu pogledala, pa vidim, da obstaja neko zanimanje za malo manj zahtevne treninge. Sicer sem lani pretekla tistih 10 km v LJ, letos pa imam v nacrtu 21 (jao meni!), samo sem nekako brez pravega elana (spomladanska utrujenost ali pomanjkanje zeleza), pa bi bila vesela, ce bi Solatka ali Motovilcica bile za druzbo in motivacijo. Sicer vsem priporocam tudi Inota, ker je gentleman, pa se prilagodi pocasnejsim - pa tudi sladoled vedno pade :wink:
Torej pricakujem kaksen konkreten predlog - kdaj, kako, s kom, kje!?
 začetnica
Še dodatek:
Ej, matovilcica, oprosti, sem dodala prej o po pomoti - pa mene nic ne moti, ce zacnema s petimi km - samo, da malo migamo!
Uporabniški avatar
 INOT
začetnica napisal/-a:
Torej pricakujem kaksen konkreten predlog - kdaj, kako, s kom, kje!?

Predlog je kadarkoli,kakorkoli, s komerkoli,kjerkoli,sladoled pa nikoli ( ne sme manjkat!! :D )
Uporabniški avatar
 solatka
Ok, ok... predam se. Obljubim, da grem (vsaj) enkrat tečt z vami. Ampak pod pogojem da to ne bo preseglo 5 km. :oops:
Pa pod pogojem da ne bo več snega (pa ledu) na cesti. A rečemo začetek aprila? :roll: :wink:

Aja... kje pa tečete, oz. kje je vaša proga?
Uporabniški avatar
 INOT
solatka napisal/-a:Ok, ok... predam se. Obljubim, da grem (vsaj) enkrat tečt z vami. Ampak pod pogojem da to ne bo preseglo 5 km. :oops:
Pa pod pogojem da ne bo več snega (pa ledu) na cesti. A rečemo začetek aprila? :roll: :wink:

Aja... kje pa tečete, oz. kje je vaša proga?

Najboljše je,da greš na Kalvarijo in Piramido pa pogledaš naokrog.Tam bos vidla naše proge. :D Kjerkoli pač.
No nekakšno uradno zbirališče je bilo od začetka pri Račjem dvoru.Tekli smo pa skupaj enkrat do dvakrat na teden.Kasneje smo ugotovili,da je lažje če se za skupne treninge dogovorimo kar sproti in med seboj po telefonu.
V glavnem ne gine ti manj kot 4,99 km :wink:
Uporabniški avatar
 Z*
solatka napisal/-a:Pa pod pogojem da ne bo več snega (pa ledu) na cesti. A rečemo začetek aprila? :roll: :wink:

:shock: Aprila? :shock: Kaj ga pa lomiš, Solatka :!: :P Do takrat boš že zacvetela ... :D Kje je kak sneg na cesti? :shock: Nič snega! :nono: Sem včeraj tekla na Pekrsko gorco in okol in dol in po tistih okoliških cestah ... (je bilo fantastično sončno!), pa nikjer nič snega (potem ko tiste redke ledene ploščice preskočiš... :P ). Hočem reči, ceste so suhe, kar v napad! :juhuhu:
Uporabniški avatar
 solatka
Z* napisal/-a: Sem včeraj tekla na Pekrsko gorco in okol in dol in po tistih okoliških cestah ... (je bilo fantastično sončno!), pa nikjer nič snega (potem ko tiste redke ledene ploščice preskočiš... :P ). Hočem reči, ceste so suhe, kar v napad! :juhuhu:

Z*... sej tistih redkih ledenih plošč se bojim, ker še prerade moje noge stopijo na njih, pol pa nikol ne vem a se bom pobrala al ne :lol:

Sicer sem pa začetek aprila napisala zato, da prej naberem še en mal kondicije da vam bom lahko vsaj približno sledila. :oops:
ker tale zima je bila res eno samo zimsko spanje :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 INOT
Ma kaj je par teh plošč.Kaj pa če bi bile gramofonske pa bi se še vrtela zraven :twisted:
No malo kondicije si pa le naberi,vsaj toliko,da boš lahlo držala tri kepice sladoleda v kornetu :D
 začetnica
Solatka, ker očitno Inot ni v top formi, pa ga je strah, da ga bomo ženske prehitele, pa zato noče dati nobenega konkretnega predloga, ti predlagam, da kaj odtečema drugi teden - jaz imam vsako popoldne čas. Mislim, da sem edina s tega konca, ko nisem profi, pa nimam treningov do Slovenske Bistrice ali do Ptuja.
Obljubim, da začnema s petimi km - lahko kombinirama s hojo - pa glede na to, da je zunaj kar mrzlo, zaključima s kuhanim vinom, namesto s sladoledom :wink:
Torej?

P.S: Seveda tudi vsi ostali, ko imajo cas, vabljeni! Častim kuhano vino za vse! Ali pa sladoled - za tiste najbolj vroče!
Uporabniški avatar
 INOT
začetnica napisal/-a:Solatka, ker očitno Inot ni v top formi, pa ga je strah, da ga bomo ženske prehitele, pa zato noče dati nobenega konkretnega predloga, ti predlagam, da kaj odtečema drugi teden - jaz imam vsako popoldne čas. Mislim, da sem edina s tega konca, ko nisem profi, pa nimam treningov do Slovenske Bistrice ali do Ptuja.
Obljubim, da začnema s petimi km - lahko kombinirama s hojo - pa glede na to, da je zunaj kar mrzlo, zaključima s kuhanim vinom, namesto s sladoledom :wink:
Torej?

P.S: Seveda tudi vsi ostali, ko imajo cas, vabljeni! Častim kuhano vino za vse! Ali pa sladoled - za tiste najbolj vroče!

Uf Začetnica časti.To bo pa treba izkoristit. :D Samo ne vem kaj bi prej kuhano vino al sladoled :?:

Ma nekak bom že probal držat ženski tempo :?
Uporabniški avatar
 solatka
začetnica napisal/-a:Solatka, ker očitno Inot ni v top formi, pa ga je strah, da ga bomo ženske prehitele, pa zato noče dati nobenega konkretnega predloga, ti predlagam, da kaj odtečema drugi teden - jaz imam vsako popoldne čas. Mislim, da sem edina s tega konca, ko nisem profi, pa nimam treningov do Slovenske Bistrice ali do Ptuja.
Torej?

Tole bo zgledalo kot poceni izgovor... samo ni. Je na žalost kruta resnica.

Glede na to, da sem trenutno sposobna samo ležat in dihat (pa kašljat in kihat vmes, pa seveda čajčka pit :wink: ), si vzamem pravico za tehten premislek o teku naslednji teden.

Takoj ko pa pridem k sebi pa sprejmem izziv (pa kuhano vino je dost boljša ideja kot sladoled :lol: )
 začetnica
Sem vedela, da bo kuhano vino potegnilo bolj kot sladoled - se vidi, Štajerci! Ja Solatka, želim ti čimprejsnje okrevanje - potem pa začnemo na polno!
Uporabniški avatar
 INOT
Ženske tolk ste žvekale tu po forumu,da se je spet sneg vsipal :D
Namesto,da bi raje laufale :wink:
Uporabniški avatar
 solatka
INOT napisal/-a:Ženske tolk ste žvekale tu po forumu,da se je spet sneg vsipal :D
Namesto,da bi raje laufale :wink:

Hehe.... pol sem bla pa jz črnogleda ko sem rekla za lavf v začetku aprila :twisted:
Zdej lahk grem kvečjemu sneženga moža delat! :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com