prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
INOT napisal/-a:Èe ste za to in ,èe nas ne bo moèil dež se lahko zopet dobimo v sredo 13.07 ob 18h na starem mestu lahko pa tudi kje drugje.Želje zaželjene!

To vabilo verjetno je misljeno samo za skupino ki je bila ze na prvem treningu. Med tednom je kriza ob tej uri 18.ura se sluzba....

Ali kdo tece zjutraj pred sluzbo v MBju ali sem res taksen ekscentrik?
Uporabniški avatar
 INOT
To vabilo je mislejeno za vse,ki berejo ta forum,za njihove prijatelje,ter tudi za kenijske studente,ce slucajno kateri biva v Mariboru.Haha :D
Jaz imam pac tako sluzbo,da mi ni treba teci zjutraj oz.mi je lazje cez dan.Sem pa tudi za to,da naredimo kdaj tako za foro tudi kaksen jutranji trening ob 4h ali 5h?
saj smo stajerci vendar bolj odkaceni od ostalega dela foruma ni tako? :bum: :rol: :idea:
Da ne bo sedaj kdo rekel,da smo blebetam in obljubljam:
SREDA OB 18 H ALI POZNEJE(ce bo vecina za to)
CETRTEK ZJUTRAJ (4h ali 5h ?)

Ce ne bo dezja tam bom kjer boste rekli!Teka za kaksno urco v zmernem jutranjem tempu za prebujanje in nabiranje moci? :D
Uporabniški avatar
 Tatjana
Snežni, nisi edini ekscentrik v MB :lol: Jaz sem danes zjutraj ob 6h kljub dežju v Betnavskem gozdu srečala še dva ;)
Glede sredinega treninga bi tudi meni ustrezalo kakšno uro pozneje, glede trase pa mi je vseeno - edino, da se dobimo nekje kjer je varno pustiti bicikl.
Pa tudi kakšen jutranji trening bi bil vredu.
Uporabniški avatar
 Vlajko
INOT napisal/-a:....saj smo stajerci vendar bolj odkaceni od ostalega dela foruma ....

No, če je pa tako, potem pa lepo vabljeni tudi na en trening tek "Okoli Brda pri Kranju". :D :wink:
Uporabniški avatar
 INOT
Ja vidim,da bi vecini pasala bolj pozna ura,pa tudi zelje za start v betnavskem gozdu so.Pa recimo torej ob 20h ?
Prisel bom z avtom,ce ima kdo zeljo ga lahko po poti poberem in kasneje odlozim,bom pac naredil majhen ovinek v to ali drugo smer.Ni blema.
Kot ste videli nas Vlajko nekam vabi,sicer je dalec ampak ce bi se zbrali za en avto,pa stroske razdelimo pa bi slo.
Pa zenski del mb tf bi prosil ce bi zacel malo sonca delat,ne pa samo dezja mesat. :twisted:
Uporabniški avatar
 Tatjana
Betnavski gozd bi bil super, ura pa tudi :D
Uporabniški avatar
 S*
:D

Jaz bom šla v sredo laufat verjetno prej, okoli šeste, ker sem se za kasneje že zmenila za nekaj drugega :( . Če pa kdo rabi trening za trening :twisted:, pa se mi lahko pridruži v Betnavskem gozdu :D
Uporabniški avatar
 Vlajko
INOT napisal/-a:....sicer je dalec ampak ce bi se zbrali za en avto,pa stroske razdelimo pa bi slo.....

:D :D :D
Ja, sam da nau tud za Štajerce prehuda. Zadnje čase se naše ana-lize zavlečejo kar tja v polnoč... drug dan pa na šiht. :wink:
Uporabniški avatar
 Z*
__Maja__ napisal/-a:Betnavski gozd bi bil super, ura pa tudi :D

Hmm, tole je pa od sile mikavna lokacijaSlika, pa ura tudi dovolj sprejemljiva. Kaaaki ste, zdaj pa res moram priti, opravki gor al' dol!Slika Ampak, Inot, kenijske študente pa ti pripelješ Slika!
Ženske pač nimamo nič s tem vremenom :evil: :nono: Slika, meni se zdi, da dežuje, odkar so v parlamentu govorili o podvozju ... :wink:
Maja, kak boljši becikel lahko pustiš tudi pri meni, lahko ga tudi za dlje časa tam pozabiš. :lol:
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
INOT napisal/-a:To vabilo je mislejeno za vse,ki berejo ta forum,za njihove prijatelje,ter tudi za kenijske studente,ce slucajno kateri biva v Mariboru.Haha :D
Jaz imam pac tako sluzbo,da mi ni treba teci zjutraj oz.mi je lazje cez dan.Sem pa tudi za to,da naredimo kdaj tako za foro tudi kaksen jutranji trening ob 4h ali 5h?
saj smo stajerci vendar bolj odkaceni od ostalega dela foruma ni tako? :bum: :rol: :idea:
Da ne bo sedaj kdo rekel,da smo blebetam in obljubljam:
SREDA OB 18 H ALI POZNEJE(ce bo vecina za to)
CETRTEK ZJUTRAJ (4h ali 5h ?)

Ce ne bo dezja tam bom kjer boste rekli!Teka za kaksno urco v zmernem jutranjem tempu za prebujanje in nabiranje moci? :D

Cetrtek zjutraj se lahko pridruzim ob 5h!

Samo povej kje?

Pekrska gorca, Dravski mostovi, Podpohorje, Colnarna, Staržun?
Uporabniški avatar
 INOT
Malo je problem v tem,da je jutri pozno trening,pa še kolega mi je rekel,če bi šla v četrtek s kolesi kakih 100 km.Enostavno preveč bi bilo.Bo že še priložnosti v naslednjih dneh.Se bova sproti dogovorila.
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
INOT napisal/-a:Malo je problem v tem,da je jutri pozno trening,pa še kolega mi je rekel,èe bi šla v èetrtek s kolesi kakih 100 km.Enostavno preveè bi bilo.Bo že še priložnosti v naslednjih dneh.Se bova sproti dogovorila.

Sure, no problem at all.
Uporabniški avatar
 Tatjana
Z* napisal/-a:
__Maja__ napisal/-a:Betnavski gozd bi bil super, ura pa tudi :D

Hmm, tole je pa od sile mikavna lokacijaSlika, pa ura tudi dovolj sprejemljiva. Kaaaki ste, zdaj pa res moram priti, opravki gor al' dol!Slika Ampak, Inot, kenijske študente pa ti pripelješ Slika!
Ženske pač nimamo nič s tem vremenom :evil: :nono: Slika, meni se zdi, da dežuje, odkar so v parlamentu govorili o podvozju ... :wink:
Maja, kak boljši becikel lahko pustiš tudi pri meni, lahko ga tudi za dlje časa tam pozabiš. :lol:

Z* hvala za ponudbo :lol:
Uporabniški avatar
 Pepino
jaz tudi pridem, jaz tudi pridem :juhuhu:

@_Maja_
Hvala za link ki si mi ga pustila v drugi temi! :lol:

Torej se vidimo danes 13.7. ob 18h v Betnavskem gozdu!

lp
Uporabniški avatar
 Tatjana
Ne ob 18h, ampak ob 20h ;)
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 46

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA