prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
#253321
Rezervirajte si četrtke ob 18:00 za treninge teka pod strokovnim vodstvom. Seveda so treningi brezplačni in namenjeni vsem tekačem - od amaterjev do "profijev". Prvi trening bo že ta četrtek, 12.05. ob 18:00 v Mestnem parku, zbirna točka je pri modri telefonski govorilnici na Trubarjevi ulici v Mariboru.

Slika
#253951

Trenirajte pod budnim očesom strokovnjaka


Izkoristite možnost brezplačnih treningov pod vodstvom Jurija Lovšeta, vsestranskega športnika in priznanega triatlonskega trenerja. Treningi potekajo vsak četrtek ob 18.00 v Mariborskem mestnem parku.

S treningi smo pričeli prejšnji četrtek, ko je raznolika skupina tekačev osvojila osnovne tehnike razteznih vaj in pretekla 6 kilometrov.

Ta četrtek bo na sporedu podoben trening z razteznimi vajami, tekom dolžine 4 do 8 kilometrov, odvisno od pripravljenosti posameznika. Spoznali bomo dve osnovni vaji za izboljšanje teka – nizek skip in visoko dviganje pet. Naše druženje bomo zaključili z raztezanjem najbolj obremenjenih mišic.

V primeru, da se nas bo zbralo več kot 20 bomo v prihodnje organizirali ločene skupine glede na pripravljenost tekačev. Dobimo se pri modri govorilnici v Mestnem parku na Trubarjevi ulici v Mariboru.

http://www.tekobdravi.si/
#255059
Zadnji četrtkov trening je zaznamovala številčna udeležba in dve skupini tekačev, ki sta se ločili po uvodnem ogrevanju. Na daljši se nam je pridružil Arif Duraković. Glede na odzive udeležencev je bila to dobra poteza, saj so se na koncu vsi razšli z nasmehom na obrazu.

Torej se vidimo v četrtek ob 18.00 na standardni lokaciji, pri modri govorilnici ob Mestnem parku, na Trubarjevi ulici v Mariboru.
#255734
danes se dobimo že 5-ič zapored in še zadnjič pred http://www.tekobdravi.si/ do katerega so še 3 dnevi in še nekaj prostih mest

Hitrejšo skupino bo jutri prevzel Riko Novak obetaven mariborski atlet, ki je lansko leto zmagal na 1. Eko Maratonu Maribor na 10-kilometrski trasi, na državnem prvenstvu na 21- kilometrski trasi v Radencih pa se je uvrstil na odlično drugo mesto s časom 1h 12min.

Zelo smo veseli, da se je število udeležencev iz treninga v trening povečevalo, na zadnjem treningu nas je bilo že več kot 40. To je potrditev, da so bili treningi prava odločitev in so se med vami, ljubitelji teka, dobro prijeli. Pomembno je, da se ta angažiranost nadaljuje in postane del življenjskega sloga, pri čemer nam redni treningi služijo kot orodje za doseganje novih ciljev. Zaradi tega smo se odločili, da ta četrtkov trening ne bo zadnji, temveč bomo z njimi nadaljevali vsak četrtek na istem mestu vse do 2. Eko Maratona Maribor. Torej se vidimo v četrtek ob 18. uri pri modri govorilnici na Trubarjevi ulici pri mestnem parku v Mariboru.
#255853
ooo jaz pa se do zdaj nism mogla udeležit zaradi faxa :(, saj se vam lahko zdaj v četrtek prvič pridružim ne? Sama sicer tekam 5x na teden včasih manj včasih več :)ampak bi se pa rada naučila določenih tehnik al pa napak :) Kdaj pa bo 2. maratom ? :)
#255861
Tamy5 napisal/-a:ooo jaz pa se do zdaj nism mogla udeležit zaradi faxa :(, saj se vam lahko zdaj v četrtek prvič pridružim ne? Sama sicer tekam 5x na teden včasih manj včasih več :)ampak bi se pa rada naučila določenih tehnik al pa napak :) Kdaj pa bo 2. maratom ? :)


vsekakor si dobrodošla, več nas bo lepše bo, se že veselimo :clap:

2.Eko maraton pa bo 18.septembra in prav ti skupni treningi so namenjeni pripravi

več na strani Eko maratona
http://www.ekomaratonmaribor.si/page/

in na FB strani
http://www.facebook.com/#!/EkoMaratonMaribor
#256239
Danes začenjamo priprave za 2. Eko Maraton Maribor. Ob 18.00 se dobimo pri "rdeči" govorilnici na Trubarjevi ulici poleg mariborskega mestnega parka na brezplačnem treningu pod vodstvom Jurija Lovšeta, priznanega trenerja. Trenirali bomo v dveh skupinah, pri čemer bo hitrejšo vodila Mojca Grandovec, odlična tekačica članica TEAM-a KORAK NAPREJ. Pridi švicat z nami, zadovoljstvo ob koncu treninga garantirano!
#260650
Jutri 1.9. trening po 10 km trasi 2.Eko Maratona!

Štartamo kot vedno pri govorilnici (18h) in gremo do trga Leona Štuklja, kjer naredimo gimnastične vaje. Nadaljujemo čez Titov most in po Ruški do Koroškega mostu (tam se počasnejša skupina loči od hitrih). Hitri gremo preko elektrarne (za nas bodo odprli☺) in nazaj čez Kamnico mimo Fontane na Turnerjevo in potem do Vinarske in nazaj do parka (cca 9.5km). Počasna skupina pa preko Koroškega mosta do Fontane in v Kamnico, ter nazaj mimo hipodroma do parka (cca 8.5km). Tempo bo seveda prilagojen obem skupinam...tako da brez strahu!

Samo še danes do polnoči možna predprijava z nižjo prijavnino!
http://www.ekomaraton.si

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA