prostor za dogovore in pogovore TFjevcev s totega konca
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
#296834
Ja prvi weekend po obletnici padca Pohorskega bataljona je to vedno redna tura. Ampak bi se dalo startati v petek popoldne zato, da se vraca v Maribor po drugi strani Drave? To bi pomenilo spust v Ruše pa potem cez most ne pa proti Arehu?
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
#296919
Bom tej temi redni bralec in v navezi.

V četrek bom 100% vedel kako bom uspel speljati ritem obveznosti čez weekend in se potencialno prilagoditi in pridružiti rajši v soboto. Tako, da v četrtek lahko odstremo končen seznam željenih obiskanih točk in zahtevani čas, kdaj biti na ciljnem mestu. Trasa omogoča veliko improviziranja in lepega. :)Več nas bo, tišje bo , več bo oči srnjadi in gamsov okoli nas.
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
#297048
Uspešen in ploden delovni/študijski teden obema, da bo druženje v gozdovih čez weekend čimbolj brezskrbno in usmerjeno v ritem ter globok vdih.
Uporabniški avatar
 tek_v_snegu
#297179
Hojla,
Meni se žal nagiba situacija, da štartam v petek popoldne. Najverjetneje okoli 16h iz Betnavskega gozda. Tja krenem po R-ki preko Areha in Treh Kraljev in Urškinega križa, nazaj pa v Ruše. Potreboval pa bom več časa kot 8ur za opravilo kroga. Prijetno turo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA