bobr napisal/-a:Prijave zaključene, urejene, vse plačano in oddano naprej. Skupaj smo zapravili 900€ in privarčevali 100€.
Prvi odgovor s kraškega konca je tukaj:MKM napisal/-a:Zgleda uredu.
Sicer vas na seznamu spletnih prijav še ne bo, boste pa objavljeni ko bodo dodeljene štartne številke, tako da brez panike
LP Borut
Torej prijavljeni smo zdaj samo še počakajmo da bomo vidni na internetu. Se vidimo na Krasu.
daks napisal/-a:Kaj pa npr. ce me ne bo ker sem zbolel.![]()
![]()
Lahko najbrz cisto lepo pozabim na denar od prijavnine?
daks napisal/-a:bobr napisal/-a:Moj predlog je da objaviš na forumu odstop-prodajo prijave komu drugemu.
A to je mozno? A potem organizatoji ne komplicirajo, ce pride nekdo drug namesto tebe dvignit startno stevilko?
Laufer napisal/-a:Nadj@ napisal/-a:CIAO
se bila na pregledu prijav še ni nas gor. kdaj bo. samo v info
Don je zbrana sredstva prenesel na Ciper od tam v nekdanjo bratsko republiko, od koder se je pred 14 dnevi pripeljal z novo črno "mečko".
bobr napisal/-a:daks napisal/-a:bobr napisal/-a:Moj predlog je da objaviš na forumu odstop-prodajo prijave komu drugemu.
A to je mozno? A potem organizatoji ne komplicirajo, ce pride nekdo drug namesto tebe dvignit startno stevilko?
Jaz sem prepričan da je možno. Če kdo drug prevzame tvojo prijavo in odteče pod tvojim imenom ne vidim problema. Razen če "novi" tekač hoče tečt pod svojim imenom potem se pokliče v sežano in sporoči zamenjavo imena pod tvojo prijavo.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA