prostor za dogovore o srečanjih in analizah, pa tudi tekih, za vse iz Logatca in širše okolice

Moderator: Staša

Uporabniški avatar
 Staša
#32518
Tako. Pravkar sem odtekla en tedenski tek po uličicah Logatca, klobasasto, tako, da sem skupaj svojo pot križala sedemkrat, čeprav nisem nikoli šla po isti poti, časovno pa moj GREMLIN kaže 44 minut. Nič posebnega, ene par novih idej.

Srečala nisem nobenega tekača, čeprav vem, da se v okolici potikajo še eni čudni :roll: : Kunec, Erika, Žulj, Robert, Igor, Simon, Tamy, pa še kdo. V neposredni bližini pa sta še Žure in Ahiles (izgubljeni!). Pa tudi Bosin se rad prikaže v teh krajih, ko mucku zmanjka hrane :wink: Pa Primus nam je blizu...

Skratka, odpiram temo, da se še mi malce organiziramo po zgledu Savinjcev, se morda srečamo na kakšnem večernem teku, pa se nam tako morda še kdo pridruži. A? V prihodnosti pa seveda sledi še kakšen vele trening... Ja!

Ero, nas boš spravil v eno novo podpodročje, a ne?
Uporabniški avatar
 Kunec
#32526
Staša, danes zvečer bi lahko imeli otvoritveni tek :lol: pod žarometi. Zbrali bi se ob 19.30 v krožišču bencinske črpalke Mol in tekli do konca Kalc. Proge je za približno 6 km, ki je v celoti osvetjena in si jo lahko po želji podaljšamo. Če ima kdo kakšen drug predlog, naj to naznani.
Uporabniški avatar
 primus
#32527
Zanimivo - podobne ideje v več glavah v istem obdobju.
Sem zadnjič že na najvišjem nivoju (obema ministricama :) ) najavil, da bomo ob daljših dnevih začeli se dobivat tudi v našem koncu na skupnih, neobveznih tekih (in analizah). Imel sem v mislih tek do Starega Malna, kjer bi si progo (po želji) lahko razgibali s klanci. Če bi se zadeva vsaj približno tako prijela kot Brdo, bi bilo super.

primus
Uporabniški avatar
 dusan
#32531
Staša napisal/-a:Skratka, odpiram temo, da se še mi malce organiziramo po zgledu Savinjcev, se morda srečamo na kakšnem večernem teku, pa se nam tako morda še kdo pridruži. A? V prihodnosti pa seveda sledi še kakšen vele trening... Ja!


Bravo Staša, to je predlog. Ker vas je sigurno veliko več kot nas, bodo
vaši skupni teki ( in analize :D ) prav prijetni.
Uporabniški avatar
 Staša
#32539
Kunec napisal/-a:Staša, danes zvečer bi lahko imeli otvoritveni tek :lol: pod žarometi. Zbrali bi se ob 19.30 v krožišču bencinske črpalke Mol in tekli do konca Kalc. Proge je za približno 6 km, ki je v celoti osvetjena in si jo lahko po želji podaljšamo. Če ima kdo kakšen drug predlog, naj to naznani.


Ja tegale pa ne morem odklonit, glede na to, da sem tole začela, čeprav moram priznati, da mi mal narobe hodi. A bi šlo prej? Ob ene 18 00?
 Nataša
#32541
primus napisal/-a: Sem zadnjič že na najvišjem nivoju (obema ministricama :) ) najavil, da bomo ob daljših dnevih začeli se dobivat tudi v našem koncu na skupnih, neobveznih tekih (in analizah).


Primus, ti pa tole kar malo svojeglavo...nisi počakal na uradni odlok in pečat inu podpise inu tako dalje :!: Je to zdej ena anarhija al kuko?

drgač pa bi se kot napol-skoraj-notranjka-al-karkol-že-vrhlka-je z veseljem pridružila treningom kdaj pa kdaj, zdaj malo manj, potem pa malo več, ko se ...preselim...kdaj že? :roll:

Staša, gud ajdija.
Uporabniški avatar
 Vlajko
#32550
DISKRIMINACIJA RASE.

Vsi imajo že svoje podpodročje, samo Gorenjci smo še vedno "nabiti" v enem košu.

Aj houp, da nam je vsaj državljanstvo TF še ostalo.
Uporabniški avatar
 potepinko68
#32567
Natasa ..jojzest.. pa ne da rinse iz Kamlka na Vrhnko... evo ti mene.. a ti hehe..nardimo otvoritveni tek za dobrodoslico... :D
lp,
potepinko
 Nataša
#32569
Potepinko, te tvoje šprahe ne razumem čist dobr :lol: ampak JA, boj se, I'll be there...veri sun. No, ne tko kmal, mal si še oddahn. Dobrodošlica seveda zaželjena, recimo sladoled pri Berzotu je zelo dober :wink: (to je subtilni namig) 8)
Uporabniški avatar
 potepinko68
#32572
Natasa.. hja.. zgleda, da sem te prehitel.. sem ze opravil tvojo pot... pred skoraj 7 leti.. :D ...

..in tekanje v Star maln prav pase.. poleti... lepo v sencki... jau....
lp,
potepinko
 Nataša
#32573
potepinko68 napisal/-a:Natasa.. hja.. zgleda, da sem te prehitel.. sem ze opravil tvojo pot... pred skoraj 7 leti.. :D ...

..in tekanje v Star maln prav pase.. poleti... lepo v sencki... jau....
lp,
potepinko


Mojo pot? Iz Kamlka na Vrhlko? :roll:
Uporabniški avatar
 Kunec
#32580
Meni ustreza tudi ob 18.00, tko da kdor utegne je lepo vabljen. Jaz bom 100% tam. No Logatčani smo se že zmenili :TF) , Vrhničani se prebujajo, Cerknica pa še spi na notranjskem koncu :D .
Uporabniški avatar
 Vlajko
#32582
Kunec napisal/-a:.... Cerknica pa še spi na notranjskem koncu :D .


Ali pa še vedno niso prenehali s pustnim žuranjem v Debelem baru :?: ...KUUURENTAAAA....:evil: :evil: :wink:
Uporabniški avatar
 žure
#32587
KURENTAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Ne, ne spimo v Cerknici, sam nas mal čas baše, vsaj mene, za Ahilesa ne vem... Imava oba danes zvečer še druge obveznosti jaz do skoraj pol osme, on za mano. Pa še iz službe mi redko uspe priti.
bit če bolje, so rekli včasih 8)
Se definitivno vidimo ob kaki drugi priliki.
LP oz. kot pri nas pravijo KUUUURENTAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA