prostor za dogovore o srečanjih in analizah, pa tudi tekih, za vse iz Logatca in širše okolice

Moderator: Staša

Uporabniški avatar
 magda
#32869
Bravo Notranjci!
Sem z Vrhnike in sem zelo vesela tele podružnice.
Mogoče bomo pa sedaj lahko sproti obveščeni tudi o urejenosti prog za smučarski tek v Logatcu, seveda, kadar bo sneg. Danes pada :lol: :lol: :lol: , pa me full zanima iz prve roke, kdaj bodo kaj urejene proge?
Saj vem, da ima smučarski tek svoj naslov, ampak je sedaj podružnica Notranjska, ki bo svoje tekače seznanjala z vsemi možnimi informacijami z Notranjske, kajne? Saj nas je veliko, ki radi tečemo tako in tako :lol: .
In sedaj čakamo na prve sveže informacije, kdor kaj ve, naj to takoj obesi na forum.
Hvala in se vidimo na Skirci :laola !
Uporabniški avatar
 Kunec
#32899
Trenutno je v Logatcu približno 10 centimetrov snega. Sicer pa proge ureja Filip (mož od moje tete - sosed) in pravi da mora biti minimalno 20 centimetrov snega :D. Smučišče Skerca, pa je prekrito z umetnim snegom in tam se da dobit malo ravnotežja na lavfarcah. Morda je potrebno kaj plačat (200 sit), saj umeten ni zaston :D .
Uporabniški avatar
 primus
#32947
Glede na to, da se snežne razmere hitro spreminjajo :D , nam le sporoči, ko (če) bodo tekaške proge pripravljene, prav ?

primus
Uporabniški avatar
 magda
#32999
Ali se mogoče da dobiti kontaktno telefonsko številko koga iz Logatca, ki ga bi lahko poklicali za informacijo o urejenosti tekaških prog :lol: ? Da ne bi Notranjci zastonj hodili v Logatec :cry: !
To bi bilo res super!
LP
Uporabniški avatar
 Kunec
#33013
magda napisal/-a:Ali se mogoče da dobiti kontaktno telefonsko številko koga iz Logatca, ki ga bi lahko poklicali za informacijo o urejenosti tekaških prog :lol: ? Da ne bi Notranjci zastonj hodili v Logatec :cry: !
To bi bilo res super!
LP


No kontaktno telefonsko številko, da bi imel kdo to čez ne poznam, se bom pa pozanimal. Sicer pa je zdaj snega 30 centimetrov, tako da ga je dovolj, vendar proge še niso urejene (imajo probleme z mašino). Ko bom kaj odtekel sporočim o progah :D .
Uporabniški avatar
 Kunec
#33048
Tekaške proge so začeli urejati, če ne zapade novi sneg, bomo tudi v Logatcu lahko tekli na smučeh :D .
Uporabniški avatar
 Kunec
#33078
Zjutraj ob 7.30 sem se odpravil na smučarski tek. Proge so urejene pod Tičnico in proti Kalcam. Ob glavni cesti se malo udira, če pa greš po progi kakšen kilometer je stvar boljša. Proge niso ravno idealne, se pa da tečt. Sam sem tekel eno uro.
Uporabniški avatar
 magda
#33104
Super! Hvala za informacije - le tako naprej!
Gremo takoj sprobat :lol: :lol: :lol: !

LP
Uporabniški avatar
 bojanu
#33198
Takole je bilo proti večeru v Logatcu. Proge so malo pred tem na novo potegnili, ker je čez zapadel sneg. Ni ravno speglano, a je glede na razmere kar dobro urejeno.

Slika
Uporabniški avatar
 Kunec
#33200
Tudi sam sem tekel, približno 16 do 18.30. Družbo sta mi delala še Erika in Igor, bilo pa je tudi veliko drugih. Bojan škoda, da se nisva srečala :D .

Govoril sem s Filipom, ki je rekel da je še vedno premalo snega, ker je suh. Zaradi tega se ponekod bolj vidijo in čutijo rebra. Proti Tičnici in Kalcam je bolje, tam tudi trenira klub. Trenutno ponovno močno sneži.

Lahko bi se dobili v soboto ali nedeljo in odtekli kakšen kilometer skupaj.
Uporabniški avatar
 bojanu
#33226
Saj verjetno smo se včeraj srečali ali vsaj videli tako na daljavo :roll:
Glede na današnje sneženje bodo naslednjič proge še boljše. Kdaj naju bo pot zanesla spet v Logatec pa težko povem :idea: Če bo dovolj snega v Kosezah, se bova iz praktičnih razlogov bolj držala domače smučine :D V Logatec bova pa tudi gotovo še prišla
Uporabniški avatar
 Kunec
#33278
Zjutraj sem šel na ogled proge. Proge so urejene, le špure še ni. Snega pa je 45 cm. Vreme je oblačno in rahlo naletava sneg.

LP Darko.
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
#33314
Ravnokar prišla iz Logatca. Proge so že urejene, vendar malo mehke. Včasih se kakšen korak tudi malo vdre in te vrže naprej. Vseeno je bilo zelo lepo. Občasno je pokukalo tudi sonce, se mešalo s črnimi oblaki in ustvarjalo razgibano, čudno svetlobo. Tekla sem z dvema mladcema, tako da sem si prislužila tortico in pivo v slaščičarni Kljukec.
Jutri bom ves postopek ponovila, posebno intenzivno zadnji del. :D
Uporabniški avatar
 Kunec
#33389
Soboto in v nedeljo so smučarski tekači preplavili Logaške stezice, saj jih je bilo nekaj sto. Danes sem malo štel en krog in srečal 60 navdušenih tekačev. Sam sem odtekel približno 55 kilometrov v 2 dneh. Me pa malo čudi da nisem pretirano utrujen. Kaj takega bi pri suhem teku težko izvedel, tako da je suhi tek bistveno težji. Vendar je suhi pri meni še vedno številka 1 :D.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA