prostor za dogovore o srečanjih in analizah, pa tudi tekih, za vse iz Logatca in širše okolice

Moderator: Staša

Uporabniški avatar
 Kunec
#33772
Za vse tekače, ki raje tečete skupinsko ste vsak torek ob 19.00 vabljeni na skupinske teke po Logatcu in okolici. Dobimo se vedno pri Molu v krožnem križišču (zbor parkirišče 20 m od krožnega križišča). Dobro je da si tam vsaj 5 min prej, da ob 19.00 zalavfamo.

Se vidimo.
Uporabniški avatar
 magda
#33807
Sem radovedna Vrhničanka: ali je to tek tudi za okoličane :lol: ?
Koliko časa pa tečete oziroma koliko km približno pretečete? Pa še eno neumno vprašanje - kakšna starostana generacija pa se to zberete :shock: :?:
Uf, uf, pa sem vprašala vse, kar me je zanimal zaenkrat, bom pa še drugič kaj! Saj drugač pa pridemo vsak dan tečt v Logatec, ampak s smučmi :!:

LP vsem!
Uporabniški avatar
 Kunec
#33817
Tek je za vse (15 do 100 let). Trenutno je starostni razpon 22 do 49 let :D . Vabljeni iz celotne Slovenije, če se v tem času nahajate v bližini in imate čas, ter tekaško opremo sabo. Hitrost teka vsaj meni ne dela problemov, lahko tudi 8 min/km. No pod 4 min/km mi dela malo probleme. Upam da tudi ostalim počasen tek ne dela problemov in imajo malo spoštovanja do začetnikov. Dolžina teka je prilagojena vsakomur, lahko pa se razdelimo v več skupin, da ne bi kdo preveč trpel (če ne zmore iti počasi). Cilj pa je da tečemo skupinsko.

Mislim da dogovorov o teku ni potrebnih saj je ura jasna in kdor utegne in mu to nekaj pomeni dobrodošel.
Uporabniški avatar
 primus
#33819
Se vidimo !
 ŽULJ
#34032
Se vam pridružim nekaj minut čez 19h, pri stari šoli v Gorenjem Logatcu.
Uporabniški avatar
 Staša
#34113
Hej,
a ste šli? Kako je bilo??? jaz sem pa šele pol osmih prišla domov. Naslednji torek pa zihr!:)
Čau bau!
Staša
Uporabniški avatar
 primus
#34124
Staša napisal/-a:Hej, a ste šli?
Smo !
Staša napisal/-a:Kako je bilo???
U redu !

Ja, še kakšna beseda res ne bo odveč. Logatčani so kot kaže uspešno prestali prvi vdor okoličanov na njihov tekaški teren. Bilo nas je 5; še Kunec, Žulj, Erika in Igor (sem si vse zapomnu :lol: ) - smo pa šli kar 2x gor in dol do Kalc - saj veš, smo bili ravno oblečeni pa glih cajt smo mel :D :D .
Mal smo se načvekal, mal smo se namrazl, pa je blo.
Do naslednjič !

primus
Uporabniški avatar
 Kunec
#34715
Tudi včeraj, kot vsak torek ob 19.00 se nas je nekaj odpravilo na tek po pločniku Logatca. Vseh skupaj nas je bilo pet. No Milan je šel malo prej, tako da je že končal, ko smo se nekateri pripravljali, Robert pa se je pridružil malo kasneje. Bili pa smo še ( Kunec, Žulj, Erika) in srečali smo še nekaj neznanih tekačev. Mojih km se je nabralo 15, pa še zaključnih 100 m je po dolgem času kar letel.
Vreme je iz dneva v dan topleje tako da se že veselim Torka :D .
Uporabniški avatar
 Staša
#35160
Hoj!
Danes velja? Pripeljem še vrhniško družbo s seboj...
:)

Pa da ne gremo do Kalc, bi morda lahko šli proti Tumletu...

Se vidimo!!!
Uporabniški avatar
 Staša
#35229
Ja, Staša, je veljalo! ;)

Kar nekaj se nas je nabralo spet, celo eksoti iz Vrhnike in Ljubljane!!!
Bosin, Pegaz, Erika, Robert, Milan, Darko in jaz.
Prvi trije našteti in jaz naredili 8,22 km s povprečno hitrostjo 5,53 km/h.
novigarminPRESS :) :) :)
Uporabniški avatar
 Kunec
#35324
Pa da ne bo retoričnih vprašanj :D .
Kar za lepo četico nas je teklo, pa še malo bolj v divjino smo zavili. Sicer pa smo imeli naravno (luno) in nekateri tudi umetno razsvetljavo :D . Po teku pa smo se dobili še na čaju pri Staši, za kar se ji lepo zahvaljujem.

Naslednji teden pa spet, kot ponavadi. Potem pa morda spremenimo kraj (ocenimo v torek), saj bo dan verjetno do 20.00.
Uporabniški avatar
 pegaz
#35364
Res lepa noč za tek. Prvič sem pujsnil na Notranjsko, da spoznam lokalni krajolik (in da ne bo samo Lučko skrbel za podporo lokalnim ekipam :) ). Do Logatca prideš v 25 min z Viča, do Vrhnike je 70 SIT po AC. Prijazna navodila za pot dobite na Stašinem telefonu. (Primus stanuje na Vrhniki, tako da njega ne sprašvat za organizacijske detajle. Če pa kaj dobrega nosite na poti nazaj - krofe, kremšnite, gibanico - se pa lahko oglasite tud pri njem) 8) (čveka PRESS)

Krožišča ni bilo težko najti, MOL-a tudi ne, potem pa sem že našel hecno oblečene ljudi, ki so se vlekli za noge in poskušali poriniti kakšen zid naprej. (Sumim, da so to notranjski škrati, ker so imelli tudi jamske lučke) ;)

Zbralo se nas je kar nekaj, tavažni smo vklopili gremline, potem pa smo jo v lahnem pogovornem drncu mahnili v temo. Počasi je tema postala strma, luna pa je pomagala, da nismo kam padli. Kunec je vklopil tudi modro pristajalno lučko na vratu, Bosin pa ni zaupal luni in se je zanesel le na svoje Energizer baterijice (tudi tekel je hitro kot tisti zajček). Z Bosinom, Eriko in Stašo smo malo po Kraljevem vrelcu (hu**ča, a smo do Radencev prišli? GREEEMLIIIN!!!???) obrnili čvekljaje nazaj. Erika obvlada vse podrobnosti o tekih izpred par let, čeprav teče sama šele 2-3 leta, in seveda je rade volje svetovala optimalne strategije za zmago na Sežani. :) Tahitri fantje pa so šli še malo bolj strmo v noč. Staša se je pridušala, da sto posto najbolš teče, če pol ure pred tekom poje kakšen pomfrit pa dunajski. :shock:

Spet nazaj pri avtih smo primerjali razdalje, višine in čase. Bosin je imel precej za pripomnit čez Stašinega gremlina, ker ne kaže vremenske prognoze, luninih men ter voznega reda trajektov v Budvi. Potem pa je prišel glavni dogodek (ha! ste mislili, da smo prišli tečt??? NAPAKA!) - Mesečeva pokrajina in njena KUHINJA!

Simon je bil povsem navdušen nad obilico lačnih obiskovalcev, in Stašin izvrstni domači kruh (!) je šel takoj v promet (ješt pržnam da šm še ful nabašou). Pa narezek, pa tour de appartement, pa NOVA KUHINJA - kot iz kataloga! Jest sm še zdej čišt rumen od zavisti! (rumen, ker nisem nevoščljiv, le zavisten). ;) Mario Mesec pa nič. Lahk bi mal pospravil svojo sobo.

Na poti domov sem skoraj zaspal na AC. Tolk o mojih ponočevalskih zmožnostih.

Lep tek, prijetna družba, pridem spet!
Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Kunec
#36131
Zdaj ko se je zima poslovila in je po polju suho, se lahko torkovi teki ob 19.00 preselijo na bolj primeren prostor. Predlagam, da se dobimo pod Skerco (parkirišče pod nogometnim igriščem). Za tiste ki ne veste kje je to (priključek avtoceste - med krožnima križiščema - pri velikem drevesu zavijete na makedamsko cesto in od tam 400m naravnost in se že vidimo).

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA