prostor za dogovore o srečanjih in analizah, pa tudi tekih, za vse iz Logatca in širše okolice

Moderator: Staša

Uporabniški avatar
 Tomaž Adam
#36649
Saj ne vem kako naj začnem, saj mi take objave niso v navadi, no priznam to je moja prva :P .
Danes je bil moj prvi trening skupaj s člani Tekaškega foruma Logatec. Dobili smo se na Sekirici ob 19h pri stadionu, kjer smo se najprej malo ogrevali, nato smo šli pa teči, okrog Sekirice, kjer so bili kmetje pridni in poskrbeli, da bo njihova trava lepo rasla in so posuli z gnojem, po katerem smo tudi sami tekli del poti. Pot se je nadaljevala proti Ženčku in nato na vrh njega, kjer smo se spustili na drugo stran hriba in nadaljevali pot nazaj proti :lol: gnoju :lol: , vendar smo že prej skrenili in šli ponovo vzpon po isti poti ko smo šli na Ženček, vendar smo šli nazaj proti štartu, kjer smo se dobili. Ko smo prišli na cilj, je naša voditeljica Staša nas kar malo razočarala, saj je povedala, da smo pretekli le 6,8km, kajti večina nas je mislila, da smo naredili kakšen kilometerček več, saj smo za našo pot potrebovali 39 min. Na koncu moram priznati, da mi je bilo super, tako da z veseljem povabim še vse, ki jih tek veseli :D . V mislih imam naslednje srečanje, ki se dobimo naslednji torek ob 19h na Sekirici, pri stadionu.
Uporabniški avatar
 Staša
#36657
SMRDI SMRDI , KAKO SMRDI! :(ps: VSE SMRDI!

pps2: (sem se mal umirila)

Danes se je zbrala zanimiva in pisana zasedba: Kunec, Robert, Simon, erika na kolesu, prvič sta se pridružila Tomaž ter tamy, ki je s seboj pripeljala simpatično Jerco, ki je letos sploh prvič tekla, kot bonus pa se je pojavil Žure!!! :)

Ja, začeli smo natanko tako, kot je treba: raztezanje, ki ga uradno ni vodila tamy, smo pa vsi malce škilii, kaj dela ona in to potem ponvaljali. Ampak tamy ni bila vodja raztezovanja. :roll:

Čez nekaj minut se je le opogumila in je postala vodja 5 ogrevalnik vaj: zapomnila sem si brcanje v ritko, brcanje naprej, skiping ter hopsanje. Recimo, da je peta poskakovanje :roll:

Lepo ogreti smo se podali na pot. Prvi kilometerček je bil super, čeprav smo ugotavljali, da smo razvajeni od asfalta in polska pot ni asfalt. Potem pa smo kmalu naleteli na BRRRRR, živ gnoj. Ni zgledalo tako hudo, zato smo kar nadaljevali. Mal smo se smejali in hecali, ker smo bili res hecni, potem pa je postajalo čedalje resno. Stopnjevalo se je do sedaj, ko sem penila ob pranju super, ki sos edaj na balkonu, ubožice... Mizunke imajo še luknice v podplatu. No, vse tri luknje so bile zabasane... :evil:

Pot naprej je bila vsekakor prijetnejša, klepeta ni zmanjkalo, dogovorili smo se še za krog okrog Cerkniškega jezera, ki ga bo organizirala TF Notranjska, sekcija Cerknica (žurePRESS).

Škoda le, da so vsaj meni torkovi treningi bolj kratki, saj imam po programu tek že dan prej in dan kasneje. Bo treba razmišljati o nedeljah

:roll:

Bravo Tomažu in Jerci za preboj na sceno in Jerci sploh za prve kilometre!!!
 eggy
#36669
kdaj in kje je naslednji skupni trening.....ste tako zanimivo napisali, da bi se jaz prisla.....samo ce ne bo v kaksni MS.....bi kje bliz LJ
Uporabniški avatar
 žure
#36728
Staša napisal/-a:kot bonus pa se je pojavil Žure!!!


Yeah, zdej sm pa važn, k sm bonus :lol:
Staša napisal/-a:SMRDI SMRDI , KAKO SMRDI!ps: VSE SMRDI!

res smrdi. :twisted: Folk tečte raj drugje, vsaj par dni, no :wink:
Staša napisal/-a:...dogovorili smo se še za krog okrog Cerkniškega jezera, ki ga bo organizirala TF Notranjska, sekcija Cerknica (žurePRESS).

V pripravi čez par tednov
Tomaž Adam napisal/-a:...Staša nas kar malo razočarala, saj je povedala, da smo pretekli le 6,8km, kajti večina nas je mislila, da smo naredili kakšen kilometerček več, saj smo za našo pot potrebovali 39 min.
Poziv uradnemu časomerilcu/razdaljomeru Staški: A smo res tekli samo 39 min. :?: Očitno sem prepozno izklopil Polarja, ker meni kaže slabih 47 minut. Staša, na zagovor :!:
Sicer pa še hvala, Staša, za odlično kavo s ščepcem popra. :idea:
Domo grede sem imel ob cesti par svetlečih oči in enega opotekača (opotekajoči pešec).
Zaključek: še pridemo :!:
Uporabniški avatar
 žure
#36729
Pa še nekaj!
Ero al pa Staša: po mojem bi tole še najbolj pasalo v TF Notranjska.
A lahko prestaviš topic, prosim.
Uporabniški avatar
 Tomaž Adam
#36746
Ja pa uro sem pozabil povedati, ob 19h
Uporabniški avatar
 Tomaž Adam
#36763
Saj se še vidmo, sam sem se odločil, da bom ob torkih redno zahajl v družbo Logaških TF-jevcev :)
Uporabniški avatar
 tamy
#36772
Tomaž Adam napisal/-a: sam sem se odločil, da bom ob torkih redno zahajl v družbo Logaških TF-jevcev :)


No,nisi edini :lol: Jerca se je tud odlocla,da bo se prisla. ceprav si bove prilagodile,ker pac vas tempo ni za naju :oops: tako da zacnemo skupaj,potem pa se locimo,ker midve bova delale ta srednji krog,ne pa nekih dodatnih zenckov tekle :roll: :!: :?: :!: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: drugace pa fajn druzba :arrow: se vid,da so sami sportniki :lol:
Uporabniški avatar
 Kunec
#36777
Ja v torek je bilo res lepo, na cilju sem se šele zavedal, da smo tekli -potem ko je bilo pravljice konec :D :D :D . No tudi na gnoj smo pozabil, potem pa je bilo vendar malo preveč, tako da je dobil svojin pet minut. Prihodnjič obvezna oprema škornji in vile, če kdo nasede, da ga rešimo. Lahko pa tečemo po drugih poteh, saj je dosti možnosti ( do Kalc -makadam + asfalt, Tončkov dom,....).
Se vidimo, deseti na dosegu :TF) .
Uporabniški avatar
 tamy
#36805
LEPO BI BILO CE BI SE NAM PRIDRUZILO CIMVEC LJUDI :lol:

:toast:

Pa mogoce malo vec "mladih" tekacev,ker se bi brez jerce mogla prikljuciti skupini hitrih starih zajcov :rol:
:laola
Uporabniški avatar
 žure
#36809
Tammy napisal/-a:...mogla prikljuciti skupini hitrih starih zajcov

Kunec, tole sigurno leti nate :lol: :lol: :lol:

Staša, kako je z uradnim časom torka?????? Nekateri smo obsedeni s časi in razdaljami :shock: :oops:

Drugače pa je bilo res fajn. Vesel sem, da sem spoznal nov par forumovcev, Kunca in Tammy. Pa ne par kot par, ampak kooličinsko :lol: Aja, pa Jerco tut. Res simpatična družba...
Še pridem :!: in se pridružujem Tamarini misli :
LEPO BI BILO CE BI SE NAM PRIDRUZILO CIMVEC LJUDI

Pridite, ne bo vam žal... Ne grizemo :twisted:

PS: STAAŠAAAAAA :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
 Tomaž Adam
#36838
Jaz predlagam da najprej sledimo tempu naše Tamy in Jerce, potem ko one končajo pa mi nadaljujemo, kot smo poimenovani :rol: stari zajci :rol: :laola , od naše Tamy :)
Uporabniški avatar
 žure
#36848
Tamy in Jerca sta potemtakem ZAJČICI :lol: :twisted: :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA