splošno, vabila, poročila, ...

Moderator: bubi

Uporabniški avatar
 lenuh.si
#249809
Drag orientacistke in orientacisti,

Pri Lenuhu vam pripravljamo dva fantastična dogodka, ki bosta dodobra popestrila vaše sobotno jutro 16. in 23. aprila.

Za več informacij pojdi na http://www.lenuh.si

Lep lenuhov pozdrav!
Uporabniški avatar
 lenuh.si
#309571
Pri Lenuhu vam ponosno predstavljamo letošnjo Eko avanturo Kamnik, ki bo 13. In 14. septembra 2013 dobila svojo uradno potrditev.
Eko avantura Kamnik je pustolovski dogodek, kjer se bodo udeleženci pomerili v različnih športnih panogah kot so kolesarjenje, pohodništvo, orientacijski tek, rolanje, spust po vrvi, jamarstvo in še marsičem. Na preizkusu bo tudi njihov ekipni duh, vzdržljivost ter medsebojno sodelovanje, saj bodo udeleženci skozi celotno traso potovali v parih, z izjemo štiriurne kategorije v kateri je lahko v ekipi do 5 sodelujočih. Dogodek bo razdeljen na tri različno dolge časovne kategorije, primerne za vsakogar:
ŠUS EKO ADVENTURE je 4-urna kategorija primerna za družine, novince v pustolovskih vodah ter tiste, ki radi aktivno preživljajo svoje nedeljske dni,
VELIKA PLANINA ADVENTURE je 8-urna kategorija, ki bo navdušila športnike in rekreativce,
LENUH ADVENTURE je 24-urna kategorija, ki je namenjena najbolj vzdržljivim in navdušenim pustolovcem.

Osrednji dogodek se bo odvijal v dolini Kamniške Bistrice, natančneje pri Spodnji postaji nihalke na Veliko planino, trasa po kateri se boste gibali, pa do dneva prireditve ostaja skrivnost. Rdečanit Eko avanture Kamnik je tudi ekološko ozaveščanje. Naše udeležence zato tudi pozivamo k uporabi javnega prevoza na prireditev, oziroma k čim bolj smotrni uporabi motornih vozil. Kar se pa tiče samega dogodka pa se bomo potrudili, da bo sled, ki jo bo pustila naša prireditev prijazna do okolja.

več info na http://eco-adventure.eu ali na http://www.lenuh.si

Lep pozdrav, Lenuh.si
Uporabniški avatar
 lenuh.si
#312778
V petek, 13. in soboto, 14.9. bomo adrenalin sproščali na prvi
EKO AVANURI KAMNIK!

Vreme BO, avantura prav tako! Izbirate lahko med kategorijami ŠUS, Velika planina in Lenuh! Prijave so odprte do 11.9.2013 do polnoči.
Pridruži se nam, ne bo ti žal!
Uporabniški avatar
 aleskopesko
#317583
Vabilo na prvo tekmo ZOP:

Datum tekmovanja: 7.12.2013

Okvirna časovnica: 8.00 - 8.45 prijave na tekmovanje

8.45 - 9.00 predstavitev proge

9.00 START

12.00 prihod prvih udeležencev na cilj

14.30 zaključek tekmovanja

Limita: 5 UR!!

Dolžina proge: 20 km
Karta: DTK 1:25000

Štart in cilj gostilna Majolka

Prijavnina: predprijavljeni 5 € na osebo, prijava na dan tekmovanja 7 € na osebo (za predprijavo velja poslan mail z imenom in priimkom na naslov info@lenuh.si do 6.12.2013 do 14. ure)
Uporabniški avatar
 lenuh.si
#319944
Počasi se približuje 8. februar, dan, ko Slovenci praznujemo dan Franceta Prešerna, za pustolovce pa bo to tudi dan druge tekme Zimskega orientacijskega pokala. Tokrat smo start in cilj prestavili malce bolj vzhodno od centra Kamnika v Terme Snovik, kjer se bomo lahko po napornem izzivu osvežili tudi v termalnih vodah.

Več na http://www.lenuh.si
 AinE
#320641
http://www.lenuh.si/2-tekma-zimskega-or ... la-odpade/

2. Tekma Zimskega orientacijskega pokala odpade!

Zaradi neljubih zimskih razmer ter povečani nevarnosti v gozdovih zaradi žleda 2. tekma Zimskega orientacijskega orientacijskega pokala odpade. Za mogoči drugi termin se še dogovarjamo in v kolikor bo določendoločen drug datum bomo to sporočili do 14. februarja.

Hvala za razumevanje,
ŠTD Lenuh

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA