splošno, vabila, poročila, ...

Moderator: bubi

#61615
odpiram novo temo, kjer bi naj zbirali informacije in vabila na o-treninge v ljubljani in okolici.

sporočam, da bo v petek 10. marca postavljena krajša trening proga na karti rožnik za vse, ki bi se radi še malo brusili tik pred lipico. karte bodo pri meni, trening bo možen načeloma ves dan, jaz pa bom v tivoliju nekje okoli 14. ure.

več informacij pa v prihodnjih dneh.

prijazno vabljene, vabljeni!
:)
Uporabniški avatar
 bubi
#61641
Sneg bo skidan? ;)
 tomazk
#62649
Sem nov v forumu, pa se še ne znajdem najbolje. A mi lahko nekdo malo pomaga. Imam 2 sina, ki bi ju želel malo "zrekreirat" in navdušit nad zastavcami. Pred leti, ko sta bila še oba v plenicah so bile proge tudi za otroke. Kako je s tem zdaj. A je v okolici LJ kje kakšna proga / tekma primerna za njiju?

LP
Tomaž
Uporabniški avatar
 bubi
#62663
Zdravo!

Ta trening je odpadel zaradi snega/dezja. Najprej odgovor Tomazu. Proge so organizirane tudi za otroke ... Na tekmah drzavnega ranga imamo najnizjo kategorijo MZ10, kjer je mozno, da starsi svoje otroke pospremijo od zacetka, proge pa so tudi oznacene s trakci oz. smajliji. Je treba zalo paziti, kaksni so prvi vtisi glede sporta.

Na lokalnih tekmah imamo ponavadi kategorijo C, ampak te niso primerne za popolne zelo mlade zacetnike, ker so ponavadi malenkost pretezke.

Prva naslednja drzavna liga bo zelo dalec - v Prekmurju, 22. 4., potem pa 13. 5. blizu Maribora in 14. 5. v Piranu (tisto bi bila lahko kar zanimiva rec tudi za tekace s hitrimi mozgani :-)). Drugace bo pa vec lokalnih tekem. V nedeljo na Panovcu v Novi Gorici, naslednjo nedeljo na karti Rajda nad Cerknim (bo predvidoma downhill), potem 29. 4. v Godoviču (najbrz precej tezka proga), 7.5. bo tekma primerna za zacetnike - Florjanov sejemv Trzinu, potem pa 10. 5. prvenstvo univerze - zelo zelo lepa tekma na Rozniku - primerno za vse, ki bi se radi prvic srecali z OT.

Predvidevam, da se bo pred tem naredilo se nekaj neuradnih treningov v okolici Ljubljane (Roznik, Koseski borst, mogoce Golovec, in se kje dlje ...). Bomo sporocili.
 kofols
#62680
Mal fotk kako zgleda.

Od lanske tekme v Zagrebu. Nekaj tazga zgledajo otroške kategorije v orientaciji (po mestu, parkih), ko lahko v kategoriji MŽ10 nastopajo tudi mlajši in taki, ki se že znajo tudi sami mal podit naokrog. Sem bil prvič na taki dirki, ki je bila zrihtana posebej prav za otroke in so res pripravili super za njih. Točke s smejkotami, živalcami na kartončkih in točkah. Luštno.
http://www.svitlebaje.com/tuskanac/

V Piranu bo za otroke in starše nekaj podobnega.
Uporabniški avatar
 katka
#62883
brezpotja na rožniku postajajo vedno bolj o-zanimiva, dnevi se prijetno daljšajo, tako da me vsekakor mika, strasirat in postavit kakšno fino progco na rožniški karti.

torej ostanite priklopljeni na našo frekvenco, več informacij v kratkem!
Uporabniški avatar
 bubi
#63027
U, Katka, super. Jaz bom pa postavil še en trening azimutov na Koseškem borštu. :)
Uporabniški avatar
 bubi
#63313
Kako kaj Roznik? :)
Uporabniški avatar
 katka
#63318
bubi napisal/-a:Kako kaj Roznik? :)


hej, v redu! :)
malo se z vremenom lovim, glede na svoj razpoložljivi čas (ki ga je žal malo)...
Uporabniški avatar
 katka
#63436
čakam na Slika in upam, da mi šefica ne bo zaplenla orientacijskih zastavic, predno bom postavila obljubljeno progo na rožniku!!

če bo vse ok, računajte prosim na kakšno popoldne v naslednjem tednu. še najraje torek, če bo le suho.
Slika
Uporabniški avatar
 bubi
#63437
No fino. :) Jaz imam drugace se en nahrbtnik zastavic od sefice doma. :) Ce se bo kaj kompliciralo ... :)

Drugace je pa Jerca menda do nedelje postavila eno progo na Traskih dobravah. Po moje mora biti lustno.

Klemen
Uporabniški avatar
 kustus
#63549
lp

mi pa ne čakamo sonca ampak smo vsak PON že na Golovcu.
Uporabniški avatar
 katka
#63599
kustus napisal/-a:lp

mi pa ne čakamo sonca ampak smo vsak PON že na Golovcu.


ni kaj - pravi džeki ste. :lol:

glej, miki: trening je namenjen tudi takim, ki bodo orientacijo probali marbit prvič nasploh. ja, vsem nam res privoščim malo lepega vremena za to priložnost. sebi, ki bom tam pri gugalnicah stala uro ali dve, in vsem, ki bodo tekli ali pa se tudi sprehajali po trasi - magari zato, da jih ne bo zeblo.

bo ok?
verjameš, da nisem pussy? ;)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA