splošno, vabila, poročila, ...

Moderator: bubi

Uporabniški avatar
 bubi
#127782
V torek, 20. maja ob 16:30 se obeta start orietnacijskega teka na rožniku. Tekma bo sicer namenjena predvsem študentom in študentkam ter zaposlenim na Univerzi, vabimo pa prav toplo tudi vse rekreativce, saj je Rožnik teren, kjer se vam bo s tem "bav-bavom" najlažje seznaniti. :)

Skratka! Vabljeni. Odprta proga bo dolga približni 3km.
Klemen
Uporabniški avatar
 Tasko
#127830
SUPER!! :D :D

Končno grem lahko na orientacijski tek.. Jaz zagotovo pridem!

lp
Uporabniški avatar
 bubi
#127845
:) No, super. :) P.S.: Prijave ZELO zazeljene. :)
Uporabniški avatar
 žine
#129700
imeniten, mistični tek po nepoznanem znanem Tivoliju/Rožniku v mokrih poletnih travah, blatu do gležnjev in dežnih zavesah :D - kul
lpŽ
Uporabniški avatar
 bubi
#129713
Hm ... Rezultati so objavljeni na zvezini strani, ravnokar sem pa ugotovil, da smo enega borca pustili v gozdu. :oops: Upam, da se je uspešno rešil, po pobrani progi ga namreč ni bilo nikjer v bližini cilja. :|

Sicer pa čestitke prav vsem, da ste v tem vremenu prišli na prvinsko orientacijo v najtežjih pogojih. :) Še posebej kapo dol pred vsemi začetniki, ki ste se odlično odrezali. Upam, da se še kdaj vidimo.
Uporabniški avatar
 Tasko
#129715
Živjo,

danes sem bil prvič na orientaciskem teku in morem rečt, da mi je bilo zelo zelo všeč :D :D :D sicer sem prišel na cilj kot zadnji, ko so bili že vsi preoblečeni..pa vseeno..jaz sem užival :D :D :D zagotovo grem še na kakšno takšno tekmovanje!

lp, Blaž
Uporabniški avatar
 bubi
#129720
Blaz, kot sem ze rekel, odlicno si opravil s progo, čeprav se ti zdi, da si prišel zadnji (ampak, nekaj ljudi je bilo še vedno v gozdu, tudi takih, bolj izkušenih). :) Res upam, da se še kaj vidimo.

Na drugih tekmah bo pa tudi organizacija kakšno piko bolj profesionalna. :) Danes sva z Ivanom malo naimprovizirala. V boljšem vremenu bi izpadlo malenkost boljše. :)
Uporabniški avatar
 bubi
#129749
Borec je še živ ... in skrajno nejevoljen. :) :( :) Če je slučajno še koga skrbelo. ;)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA